NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

bizimde dün kontrolümüz vardı bebiş bu hafta kilo almış çok şükür 2 hafta geriden geliyoruz normalde 39 . haftada olmam gerekirdi ama ultrasonda 37 gözüküyoruz şuan kilo 2940 normalde 17 nisan demişlerdi dogum için ama o zaman geriden gelmiyodu şimdi benim doğum tarihi ilerimi atıldı hiç bi fikrim yok ara sıra kasıklarımda agrı oluyo bende bi an önce kavuşmak istiyorum bebişimee =)

Evet söylediklerin çok doğru ama inşirah değil inşikak süresi okunması gerek canım genelde yanlış biliniyor :)
Inşirah okuyanlar ferahlıga ulasır ikiside okunuyor ve cok onemlidir ama ben insirah okuyan cok duydum canim ferahlik rahatlik versin diye :)))

Hayır canım aynıdir 17 nisan ileri gitmez gelisimi geridir okadar ana kilosu gayetiyi korkma benimde oyle cikiyody en basta

Kilosu normal canım zamanında doğar inşallah yani bu ara doğumun olur hayırlısı olsun

Kızlarr Perşembe 40 haftam bitiyor sancılarım da var bebek aşağıya inmiş yerleşmiş 2 cmden fazla açıklığım da varmış ama gerçek sancılar gelmiyor bir türlü pazartesiye gelmezse suni sancı vericem dedi doktor. Ama ben hemen gelsin istiyorum artık

Kızlar 37+1 de bebeğinizin kilosu kaçtı ? Benim bebişin kilosu MaŞaAllah 3.200 müş nst de kasılmalarım da var. Ve gün içinde düzenli kasılmalarım var iki gündür. Acaba Doğumum yakın mıdır

Çok heyecanlıyım artık kızlar günler geçmek bilmiyor doktor 20 nisan gibi bekliyorum dedi günleri say say bitmiyor sizin ne kadar gününüz kaldı

Allah yardımcın olsun canım suni sancı biraz zor ama dayanılmıcak gibi degil :)

25 nisandada ben inşallah valla sancı var biraz kuyruk sokumu ve kasıkta özellikle popom da çok acıyor karnım bayagı asaya düştü 37+0 ız bugün bakalım 10 nisanda randevü var :))

Benimde güya 17nisan ama daha sancı falan ya da kasılmaa yok.. 37.haftamda 2900grdı bu aralar hareketleri biras acıtıo beni.38.haftadayız yarın kontrole gidices bakalım ne dicek dr.40.haftaya kadar bekleriz dedi 39.haftamda muayene edecek beni daha..

Belki bi anda olur canım alev gibi onunda birden suyu geldi sancısı oldu ardına dogumunu yaptı cok sukur Rabbim guzel hayirli dogum versin insallah

Benim de cmt bir daha randevum var 40 haftadayım.doğum 5 Nisan gözüküyordu aslında 12sinde suni sancıyla deneyeceğiz bakalım inşallah ona gerek kalmaz sağlıklı bir normal Doğum gerçekleştiririz hepimiz

Benim de cmt bir daha randevum var 40 haftadayım.doğum 5 Nisan gözüküyordu aslında 12sinde suni sancıyla deneyeceğiz bakalım inşallah ona gerek kalmaz sağlıklı bir normal Doğum gerçekleştiririz hepimiz
Insallah canım bide bakmıssın birden doguma girmissin bugun :)

38 haftalık oldu kızlar ama ben hiç bişey hissetmiyorum ne sancim var nede bişey acaba bendemi suni sancı ile doğum yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…