NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Benim 8 nisan hala bişey yok

bende 37+4 teyim ufak kasilmalarin disinda bisey yok bakalim..gerci kasilma cok olmasin diye ilac kullaniyorum

Kuyruk sokumj ve popo agrisi basladi ya kuyruk sokumunda sisligi olan varmi aynaya baktigimda fark ettim sanki orasi sis gibi duruyo

Kuyruk sokumj ve popo agrisi basladi ya kuyruk sokumunda sisligi olan varmi aynaya baktigimda fark ettim sanki orasi sis gibi duruyo
Hamilelikte oradaki damarlar da genişlediği için basur gibi sıkıntılar olabiliyormuş doktoruna gittiğinde söyle bence cnm

Hamilelikte oradaki damarlar da genişlediği için basur gibi sıkıntılar olabiliyormuş doktoruna gittiğinde söyle bence cnm
Basur olmustum zaten ama bu direk kemikte acaba hani acilma felan mi oluyo diye dusundum canim

Basur olmustum zaten ama bu direk kemikte acaba hani acilma felan mi oluyo diye dusundum canim
Onu bilemicem ama açılmayı hissedemezden bence ya
Benim de bugün karnımda acı var böyle ufak sancı gibi bişey daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Acaba ufak ufak sancılarım mı başlıyor

Kızlar selam
Dr dan geldim çok şükür bebişim iyi suyumuz cartımız curtumuz her şey iyi nst ye girdim sancım çıkmadı kalp atışları iyi dedi dr 3kg 50cm olmuşuz..haftaya tekrar kontrole gidicem bu sefer çatı muayenesi de olacak bakalım..

Bizim de bugun kontrolum uz vardı çok iyi haberler aldım çok mutluyum bebeğime küçük diyordu özeldeki doktor şimdi kadın doğuma geçtim ggayet iyi diyor sezeryan lik bi durum yok dedi 2850gr 50 cm boyu varmis 22 nişanı bekliyoruz her şey normal dedi Allahım a şükürler olsun ☺☺☺

Ahahaha aynen seviniyorum vallahi benimde karnımda oyle sancilar var ama bu ara popo kemiklerim agrimaya basladi sizliyo acilma yaparken kemikler agrirmis galiba arastirdimda :)) hadi hayirlisi bu arada iyi haberler alan anneler cok svindik saglikla gelsin bebislerimiz insallah :))

Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım :) doğum yapanları tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) ben 38.haftama giricem bebek hala yukarda imiş kanala girmedi yani aşağı inmesi için yürüyorum her gün 2 saate yakın, yürüyüş dışında yapabileceğim bi şey var mı? Ne zaman iner acabaa doğum yapanlar da yazabilirse çok sevinirim :)

Kızlar merhaba benim 38 hafta 1 gün oldu göbek deliğinin etrafı çok sert oluyor acaba çocuğun poposu falan mı orda ayakları o kadar büyük değildir
Bende 38+2 yim aynı durum bende de var dönmüş olabılırler muhtmeelen popodur Cumartesi sabah kontrolum var belli olur

Kanala inmiş olsa Doğum yaparsın zaten :)

Duşa gir ılık duşa hurma ye. Merdiven inip çık yokuş çık ve bol bol su iç açılmaya iyi geliyor bebekte kolayca iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…