- 30 Mart 2017
- 159
- 73
- 13
- 32
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.481
Ama hiç mı belirti olmaz inşallah suni sancı olmadan dogururz hepimiz kendi sacimizlaDeme oyle kız Allah ın izniyle olur 2 haft
A var daha
Benim 8 nisan hala bişey yokBenimde güya 17nisan ama daha sancı falan ya da kasılmaa yok.. 37.haftamda 2900grdı bu aralar hareketleri biras acıtıo beni.38.haftadayız yarın kontrole gidices bakalım ne dicek dr.40.haftaya kadar bekleriz dedi 39.haftamda muayene edecek beni daha..
8 nisanda 40 hafta mı olucak yani canımBenim 8 nisan hala bişey yok
Evet bugün 39+48 nisanda 40 hafta mı olucak yani canım
Hamilelikte oradaki damarlar da genişlediği için basur gibi sıkıntılar olabiliyormuş doktoruna gittiğinde söyle bence cnmKuyruk sokumj ve popo agrisi basladi ya kuyruk sokumunda sisligi olan varmi aynaya baktigimda fark ettim sanki orasi sis gibi duruyo
Basur olmustum zaten ama bu direk kemikte acaba hani acilma felan mi oluyo diye dusundum canimHamilelikte oradaki damarlar da genişlediği için basur gibi sıkıntılar olabiliyormuş doktoruna gittiğinde söyle bence cnm
Onu bilemicem ama açılmayı hissedemezden bence yaBasur olmustum zaten ama bu direk kemikte acaba hani acilma felan mi oluyo diye dusundum canim
Dert etmek değil aksine seviniyoruz :) Doğum sancıları olmasını temenni ediyoruz :)))Kızlar bahsettiğiniz ağrıların acıların hepsini ben de yaşıyorum dert etmeyin
Bende 38+2 yim aynı durum bende de var dönmüş olabılırler muhtmeelen popodur Cumartesi sabah kontrolum var belli olurKızlar merhaba benim 38 hafta 1 gün oldu göbek deliğinin etrafı çok sert oluyor acaba çocuğun poposu falan mı orda ayakları o kadar büyük değildir
Benimki de öyle ve orada poposu var :)Kızlar merhaba benim 38 hafta 1 gün oldu göbek deliğinin etrafı çok sert oluyor acaba çocuğun poposu falan mı orda ayakları o kadar büyük değildir
Kanala inmiş olsa Doğum yaparsın zaten :)Kızlar merhaba epeydir yazmamıştım :) doğum yapanları tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) ben 38.haftama giricem bebek hala yukarda imiş kanala girmedi yaniaşağı inmesi için yürüyorum her gün 2 saate yakın, yürüyüş dışında yapabileceğim bi şey var mı? Ne zaman iner acabaa doğum yapanlar da yazabilirse çok sevinirim :)
Duşa gir ılık duşa hurma ye. Merdiven inip çık yokuş çık ve bol bol su iç açılmaya iyi geliyor bebekte kolayca inerKızlar merhaba epeydir yazmamıştım :) doğum yapanları tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) ben 38.haftama giricem bebek hala yukarda imiş kanala girmedi yaniaşağı inmesi için yürüyorum her gün 2 saate yakın, yürüyüş dışında yapabileceğim bi şey var mı? Ne zaman iner acabaa doğum yapanlar da yazabilirse çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?