NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Duşa gir ılık duşa hurma ye. Merdiven inip çık yokuş çık ve bol bol su iç açılmaya iyi geliyor bebekte kolayca iner
Tamam bunları da deneyeceğim :) bu aralar çılgınlar gibi doğum hikayesi okuyorum tabi daha çok pozitif olanları inşallah hepimizin güzel bi doğum hikayesi olur amin :)

Tamam bunları da deneyeceğim :) bu aralar çılgınlar gibi doğum hikayesi okuyorum tabi daha çok pozitif olanları inşallah hepimizin güzel bi doğum hikayesi olur amin :)
Insallah canım Saglikli sihhatli guzel kolayca gelsinler insallah :))))

Kızlar karnım acıyor kasılma değil ama karnımın derisi geriliyor ve acıyor gibi bişey bilmem nasıl tarif edebildim mi var mı böyle bir şey yaşayan ???

Kızlar ama poposu olsa ayakları nerede yada kafası nerede ne biliyim zaten benim çocuk tersti gene ters olucak diye korkuyorum

Kızlar ama poposu olsa ayakları nerede yada kafası nerede ne biliyim zaten benim çocuk tersti gene ters olucak diye korkuyorum
Benim oğlumun ayakları sol yan tarafta cenin pozisyonunda düşün ben anlamıştım doktoruma tarif etmesini söylediğimde de oda o şekilde tarif etti

benimki bazen kafasını oynatiyor taa alt tarafimda hissediyorum kasiklarimda benimde genelde poposu solda ayaklari saga kivrik duruyor hissediyorum hareketlerinden minigimin iki uc gundurde kendini ittiriyorda ittiriyor ayaklariyla yukari kafasini asagi ittiriyor sanki cikmak istiyor

Hayırlı akşamlar kızlar hastaneden geliyorum acilden sancılarım var. Kuyruk sokumu agriniz kemik agriniz olursa gidin oncelikle ben diyim. Moralim çok bozuk ellerim titriyor. Vajinal muayene yaptilar baş yeni yeni gelmeye başlamış dedi. Rahim çooook incelmiş çok yeni açılman başlamış dedi. Nstye girdim sancılarının daha en başındasın dedi yalnız bebeğinin gelişimi 3 hafta geride. 2.600 gr dedi ve 3 güne doğum yaparsın dedi sancın artarsa kanaman olursa bekleme dedi kanın dusuk burda kan bankasi ve kuvöz yok dedi doğum hastanesinde kuvoz yok inanabiliyomusunuz kizlar ve bebegim kansizligik yuzunden gelisimi geride aglaya aglaya bir hal oldum verilen ilaclari hep kullandım. Ama nafile cikmiyor resmen gelme buraya egitim arastirmaya git dedi hayvan gibi muayenw ettiler gözlerim pörtledi resmen ... dua edin lütfen tamam çok düsük bir kilo degil ama kuvoze almalari cok uzer beni o benim canımm. Dua edin hersey yolunda gitsin. Özele gidicem muayeneme sabah 4 gibi tekrar muayene oldedi. Böyle kızlae eğer yatış isterse yatma evde çek sancını kanaman olursa bekleme dedi

canim oncelikle moralini bozma biliyorsun turkiyede bircok hastanede duzgun davranmiyorlar sen guvenebilecegin tam tesekkullu bebegin icinde uygun olabilecek bir hastaneye git bence..birde kuveze koymalari moralini falan bozmasin onemli olan bebegin saglikli olsun orda bir hafta kalip eline verseler nolur sukret saglikla kucagina al insallah ozel doktorun guzel seyler soyler..

Pendik hospital yada yuzyıl hastanesine gidicem çok iyi iki hastanede dua edin bebeğim benim kansızlığım yuzunden kilo alamamış kendimi çok suçlu hissediyorum çok psikolojim bozuldu

Kafası kasiklarimiza gelmismidir :))
Benimki baya aşağıdaymış doktor çatı muayenesinde dokunduğunu söyledi arada batmalarım var diyünce ultrasonda da inceledi. Başı rahmin tam ağzında dedi. Kanala yerleşmesi bu mu oluyor yoksa kanala ramak mı kalmış tam bilemiyorum

Pendik hospital yada yuzyıl hastanesine gidicem çok iyi iki hastanede dua edin bebeğim benim kansızlığım yuzunden kilo alamamış kendimi çok suçlu hissediyorum çok psikolojim bozuldu
hic oyle dusunup bebeginide uzme canim Allah yardimciniz olsun gelsin bir eline sen onu saglicakla buyutursun 2600 kotu bir kilo degil yigenim 1kilo dogdu simdi sağlıklı 4bucuk yasinda onemli olan saglikli olmasi uzme kendini insallah guzel haberlerini bekliyoruz..

Canım benim kıyamam sana üzme kendini..
Arkadaşların da dediği gibi önemli olan sağlıklı sıhhatli olması İnan kilo boş ki senin bebeğin zayıf değil bi tık aşağıda sadece. Oda küvez e girmesi için bi sebep değil. Küveze girmesi için sağlık probleminin olması lazım. Ki sanırım Yok ve olmasın da inş. Yani diyeceğim kiloyu takma kafana. Bizim bir tanıdık tombik bir oğlan doğurdu ama kalp sıkıntısı vardı bebekken ameliyat oldu. Tekrar diyorum sıkma canını kilo o kadar önemli değil umarım hepimizin bebişleri sağlıklı olur ama sen maddi durumun çok zorlamayacaksa güzel bir hasteneye git derim.

Merhabalar Nisan anneleri.ben Esra.doğum ve özel gün fotoğrafçısıyım.Nisan ayına özel ücretsiz çekim yapıyorum.hamile,Doğum,yenidoğan,özelgün ,dış çekim...düşünen,tercih eden olursa yardımcı olurum.sevgiler...

Seni başından salmak için öyle demişler bebeğin kilosu iyi dogsada hiç birşey olmaz korkutmayi pek severler banada neler dediler hiç merak etme sen rahatlatmaya bak doğumun olsun mutlu ol bebeğin geliyor

Hadi gözün aydın sende kutuldun Rabbim analı babalı büyütsün

Kızlar haýırlı sabahlar hastaneden geliyorum yüzyıl hastanesine gittim maddi sıkıntı yok çok sukur ben sezaryen bıcaķ narkoz korkusuna özele gitmek hiç istemedim ama hata etmişim. Gittiğim devlet hastanesini şikay edicem kesinlikle... bugün özelde baktılar sadece suyum sınıra gelmiş açılmam yok rahim ağzı incelmis ve bebegım 2.900 gr. Nst iyi hiçbir sorun yok pazartesi tekrar gel dedi. Beni dün boşyere üzdüler resmen kan ve vitamin iğnesi verdi daha dogurmuyosun dedi sancıların normal dedi. Içim öyle rahatladı ki ama hakkımi helal etmiyorum YAKACİK doğum evine kesinlikle dusunen varsa uzak dursun devlet hastanelerinden uzak durun yasadım ve mahvoldum. Bu arada dogum yapan arkadasım K Kadikizibenim canım hayırlı olsun rabbim saglikla buyutmeyi nasil etsin insallah

Ay kız doğurdun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…