- 9 Ocak 2014
- 41
- 7
- 38
- 35
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.501
Tamam bunları da deneyeceğim :) bu aralar çılgınlar gibi doğum hikayesi okuyorum tabi daha çok pozitif olanları inşallah hepimizin güzel bi doğum hikayesi olur amin :)Duşa gir ılık duşa hurma ye. Merdiven inip çık yokuş çık ve bol bol su iç açılmaya iyi geliyor bebekte kolayca iner
Insallah canım Saglikli sihhatli guzel kolayca gelsinler insallah :))))Tamam bunları da deneyeceğim :) bu aralar çılgınlar gibi doğum hikayesi okuyorum tabi daha çok pozitif olanları inşallah hepimizin güzel bi doğum hikayesi olur amin :)
Benim oğlumun ayakları sol yan tarafta cenin pozisyonunda düşün ben anlamıştım doktoruma tarif etmesini söylediğimde de oda o şekilde tarif ettiKızlar ama poposu olsa ayakları nerede yada kafası nerede ne biliyim zaten benim çocuk tersti gene ters olucak diye korkuyorum
Sen yine merak ediyorsan doktoruna gittiğinde tarif etsinKızlar ama poposu olsa ayakları nerede yada kafası nerede ne biliyim zaten benim çocuk tersti gene ters olucak diye korkuyorum
Kafası kasiklarimiza gelmismidir :))Benim oğlumun ayakları sol yan tarafta cenin pozisyonunda düşün ben anlamıştım doktoruma tarif etmesini söylediğimde de oda o şekilde tarif etti
canim oncelikle moralini bozma biliyorsun turkiyede bircok hastanede duzgun davranmiyorlar sen guvenebilecegin tam tesekkullu bebegin icinde uygun olabilecek bir hastaneye git bence..birde kuveze koymalari moralini falan bozmasin onemli olan bebegin saglikli olsun orda bir hafta kalip eline verseler nolur sukret saglikla kucagina al insallah ozel doktorun guzel seyler soyler..Hayırlı akşamlar kızlar hastaneden geliyorum acilden sancılarım var. Kuyruk sokumu agriniz kemik agriniz olursa gidin oncelikle ben diyim. Moralim çok bozuk ellerim titriyor. Vajinal muayene yaptilar baş yeni yeni gelmeye başlamış dedi. Rahim çooook incelmiş çok yeni açılman başlamış dedi. Nstye girdim sancılarının daha en başındasın dedi yalnız bebeğinin gelişimi 3 hafta geride. 2.600 gr dedi ve 3 güne doğum yaparsın dedi sancın artarsa kanaman olursa bekleme dedi kanın dusuk burda kan bankasi ve kuvöz yok dedi doğum hastanesinde kuvoz yok inanabiliyomusunuz kizlar ve bebegim kansizligik yuzunden gelisimi geride aglaya aglaya bir hal oldum verilen ilaclari hep kullandım. Ama nafile cikmiyor resmen gelme buraya egitim arastirmaya git dedi hayvan gibi muayenw ettiler gözlerim pörtledi resmen ... dua edin lütfen tamam çok düsük bir kilo degil ama kuvoze almalari cok uzer beni o benim canımm. Dua edin hersey yolunda gitsin. Özele gidicem muayeneme sabah 4 gibi tekrar muayene oldedi. Böyle kızlae eğer yatış isterse yatma evde çek sancını kanaman olursa bekleme dedi
Pendik hospital yada yuzyıl hastanesine gidicem çok iyi iki hastanede dua edin bebeğim benim kansızlığım yuzunden kilo alamamış kendimi çok suçlu hissediyorum çok psikolojim bozulducanim oncelikle moralini bozma biliyorsun turkiyede bircok hastanede duzgun davranmiyorlar sen guvenebilecegin tam tesekkullu bebegin icinde uygun olabilecek bir hastaneye git bence..birde kuveze koymalari moralini falan bozmasin onemli olan bebegin saglikli olsun orda bir hafta kalip eline verseler nolur sukret saglikla kucagina al insallah ozel doktorun guzel seyler soyler..
Benimki baya aşağıdaymış doktor çatı muayenesinde dokunduğunu söylediKafası kasiklarimiza gelmismidir :))
hic oyle dusunup bebeginide uzme canim Allah yardimciniz olsun gelsin bir eline sen onu saglicakla buyutursun 2600 kotu bir kilo degil yigenim 1kilo dogdu simdi sağlıklı 4bucuk yasinda onemli olan saglikli olmasi uzme kendini insallah guzel haberlerini bekliyoruz..Pendik hospital yada yuzyıl hastanesine gidicem çok iyi iki hastanede dua edin bebeğim benim kansızlığım yuzunden kilo alamamış kendimi çok suçlu hissediyorum çok psikolojim bozuldu
Canım benim kıyamam sana üzme kendini..Hayırlı akşamlar kızlar hastaneden geliyorum acilden sancılarım var. Kuyruk sokumu agriniz kemik agriniz olursa gidin oncelikle ben diyim. Moralim çok bozuk ellerim titriyor. Vajinal muayene yaptilar baş yeni yeni gelmeye başlamış dedi. Rahim çooook incelmiş çok yeni açılman başlamış dedi. Nstye girdim sancılarının daha en başındasın dedi yalnız bebeğinin gelişimi 3 hafta geride. 2.600 gr dedi ve 3 güne doğum yaparsın dedi sancın artarsa kanaman olursa bekleme dedi kanın dusuk burda kan bankasi ve kuvöz yok dedi doğum hastanesinde kuvoz yok inanabiliyomusunuz kizlar ve bebegim kansizligik yuzunden gelisimi geride aglaya aglaya bir hal oldum verilen ilaclari hep kullandım. Ama nafile cikmiyor resmen gelme buraya egitim arastirmaya git dedi hayvan gibi muayenw ettiler gözlerim pörtledi resmen ... dua edin lütfen tamam çok düsük bir kilo degil ama kuvoze almalari cok uzer beni o benim canımm. Dua edin hersey yolunda gitsin. Özele gidicem muayeneme sabah 4 gibi tekrar muayene oldedi. Böyle kızlae eğer yatış isterse yatma evde çek sancını kanaman olursa bekleme dedi
Seni başından salmak için öyle demişler bebeğin kilosu iyi dogsada hiç birşey olmaz korkutmayi pek severler banada neler dediler hiç merak etme sen rahatlatmaya bak doğumun olsun mutlu ol bebeğin geliyorHayırlı akşamlar kızlar hastaneden geliyorum acilden sancılarım var. Kuyruk sokumu agriniz kemik agriniz olursa gidin oncelikle ben diyim. Moralim çok bozuk ellerim titriyor. Vajinal muayene yaptilar baş yeni yeni gelmeye başlamış dedi. Rahim çooook incelmiş çok yeni açılman başlamış dedi. Nstye girdim sancılarının daha en başındasın dedi yalnız bebeğinin gelişimi 3 hafta geride. 2.600 gr dedi ve 3 güne doğum yaparsın dedi sancın artarsa kanaman olursa bekleme dedi kanın dusuk burda kan bankasi ve kuvöz yok dedi doğum hastanesinde kuvoz yok inanabiliyomusunuz kizlar ve bebegim kansizligik yuzunden gelisimi geride aglaya aglaya bir hal oldum verilen ilaclari hep kullandım. Ama nafile cikmiyor resmen gelme buraya egitim arastirmaya git dedi hayvan gibi muayenw ettiler gözlerim pörtledi resmen ... dua edin lütfen tamam çok düsük bir kilo degil ama kuvoze almalari cok uzer beni o benim canımm. Dua edin hersey yolunda gitsin. Özele gidicem muayeneme sabah 4 gibi tekrar muayene oldedi. Böyle kızlae eğer yatış isterse yatma evde çek sancını kanaman olursa bekleme dedi
Hadi gözün aydın sende kutuldun Rabbim analı babalı büyütsünKızlar önceki gece geçmeyen adet sancısı gibi sancılarım oldu. Dün de sabah sekizde yatırdılar hastaneye. Doğumum biraz zor oldu 11 saat sürdü ama sonu her şeye değerAllah herkese nasip etsin evladına sağ Salim kavuşmayı
Ay kız doğurdun muKızlar önceki gece geçmeyen adet sancısı gibi sancılarım oldu. Dün de sabah sekizde yatırdılar hastaneye. Doğumum biraz zor oldu 11 saat sürdü ama sonu her şeye değerAllah herkese nasip etsin evladına sağ Salim kavuşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?