- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.521
Hayırlı olsun darısı bize yaKızlar önceki gece geçmeyen adet sancısı gibi sancılarım oldu. Dün de sabah sekizde yatırdılar hastaneye. Doğumum biraz zor oldu 11 saat sürdü ama sonu her şeye değerAllah herkese nasip etsin evladına sağ Salim kavuşmayı
Yakacık kadın doğumdan mı bahsediyorsun bende oraya gidiyorum yaa kötü mu orası napicam ben doğum içinde orayı düşündüm Zeynep Kamil çok uzak diye hangi doktora gidiyorsun senKızlar haýırlı sabahlar hastaneden geliyorum yüzyıl hastanesine gittim maddi sıkıntı yok çok sukur ben sezaryen bıcaķ narkoz korkusuna özele gitmek hiç istemedim ama hata etmişim. Gittiğim devlet hastanesini şikay edicem kesinlikle... bugün özelde baktılar sadece suyum sınıra gelmiş açılmam yok rahim ağzı incelmis ve bebegım 2.900 gr. Nst iyi hiçbir sorun yok pazartesi tekrar gel dedi. Beni dün boşyere üzdüler resmen kan ve vitamin iğnesi verdi daha dogurmuyosun dedi sancıların normal dedi. Içim öyle rahatladı ki ama hakkımi helal etmiyorum YAKACİK doğum evine kesinlikle dusunen varsa uzak dursun devlet hastanelerinden uzak durun yasadım ve mahvoldum. Bu arada dogum yapan arkadasım K Kadikizibenim canım hayırlı olsun rabbim saglikla buyutmeyi nasil etsin insallah
Bu arada geçmiş olsun tekrar bak iyisin çok şükür bebeğinde sendeYakacık kadın doğumdan mı bahsediyorsun bende oraya gidiyorum yaa kötü mu orası napicam ben doğum içinde orayı düşündüm Zeynep Kamil çok uzak diye hangi doktora gidiyorsun sen
Canım sen nerede oturiyosn devletemi gidiyorsun yoksa özele miKızlar bana neden cevap vermiyorsunuz
Hangi şehir için bu dediğiniz ücretsiz fotoğraf çekimiMerhabalar Nisan anneleri.ben Esra.doğum ve özel gün fotoğrafçısıyım.Nisan ayına özel ücretsiz çekim yapıyorum.hamile,Doğum,yenidoğan,özelgün ,dış çekim...düşünen,tercih eden olursa yardımcı olurum.sevgiler...
Özele de gidiyorum canım Ümraniye deCanım sen nerede oturiyosn devletemi gidiyorsun yoksa özele mi
Kesinlikle gitme bi kaç kişi bana önerdi doğumu çok iyi felan diye beni dün mahvettiler açılmam yok açılman yeni başlamış kafası gelmis kilosu dusuk bi korkuttular kansizligin var gelme dediler bana küvez yok kan bankası yok. Allah korusun bisey olsa kansızliktan gidersin yani resmen baslarindan savdilar beni uyku uyumadım gece ya zeynep kamil cok iyi ama yakacik hijyenik biryerde degil orda doguranlae ancak suyu evde gelcejk gider gitmez dogurcak yaniBu arada geçmiş olsun tekrar bak iyisin çok şükür bebeğinde sende
Ne sordun canım ben kaçırdım sanırım..Kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz
Inan dun ordaydım iki kisi alttan kurcaladi olmayan seyleri soyledi bi kadin vardi onuda mahvettiler ilgi alaka sifir son dakika lik bir hastane orasi gercejten bende devlYandım ben yaa gidemem Zeynep Kamile çok uzak bana benim annem 2 doğumunda yakacikta yaptı ama haklısın suyu geldi öyle gitti
Geçmiş olsun tatlım şimdi okudum neyse ki çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim.. sakın kendini kötü hissetme elinden geleni yapmışsın ilaçlarını almışsın bebişin kilosu da normal bence.. ay herkes biraz heyecanlı sanırım benim gibi :)) inşallah şu günleri hayırlısıyla atlarız da bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız :)Inan dun ordaydım iki kisi alttan kurcaladi olmayan seyleri soyledi bi kadin vardi onuda mahvettiler ilgi alaka sifir son dakika lik bir hastane orasi gercejten bende devl
Çok kötü yaa tüh ben Zeynep Kamil e giderim o zamanInan dun ordaydım iki kisi alttan kurcaladi olmayan seyleri soyledi bi kadin vardi onuda mahvettiler ilgi alaka sifir son dakika lik bir hastane orasi gercejten bende devl
Allah razi olsun canim heycanliyim valla ama baya korktum yaniGeçmiş olsun tatlım şimdi okudum neyse ki çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim.. sakın kendini kötü hissetme elinden geleni yapmışsın ilaçlarını almışsın bebişin kilosu da normal bence.. ay herkes biraz heyecanlı sanırım benim gibi :)) inşallah şu günleri hayırlısıyla atlarız da bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız :)
Özel araba varsa tabi sen nerde oturuyosunÇok kötü yaa tüh ben Zeynep Kamil e giderim o zaman
Bebek için mi canım kendim için miKızlar hastane çantanıza neler koydunuz ben daha yeni hazırlıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?