NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Hayırlı olsun darısı bize ya ayrıntıları bekliyoruz

seymasahin dewlet bazen hiç iyi değil ewt.çok şükür telaşa kapılacak bişe yok artık sende çok düşünme kötü şeler her şey iyi olucak inşallah :) sen acele ediosun etmee artık bebiş istediği zmn gelecek :) srn beklicen...
K Kadikizibenim canım hayırlı uğurlu olsun sancılı ve uzun geçmiş sanırım senin doğumun.. hayırlısıyla kucağına aldın neysekii Allah geride kalan bizlere de hayırlı ve bi avazda kurtulmayı nasip etsin
Aminn:))

Yakacık kadın doğumdan mı bahsediyorsun bende oraya gidiyorum yaa kötü mu orası napicam ben doğum içinde orayı düşündüm Zeynep Kamil çok uzak diye hangi doktora gidiyorsun sen

Hangi şehir için bu dediğiniz ücretsiz fotoğraf çekimi

Bu arada geçmiş olsun tekrar bak iyisin çok şükür bebeğinde sende
Kesinlikle gitme bi kaç kişi bana önerdi doğumu çok iyi felan diye beni dün mahvettiler açılmam yok açılman yeni başlamış kafası gelmis kilosu dusuk bi korkuttular kansizligin var gelme dediler bana küvez yok kan bankası yok. Allah korusun bisey olsa kansızliktan gidersin yani resmen baslarindan savdilar beni uyku uyumadım gece ya zeynep kamil cok iyi ama yakacik hijyenik biryerde degil orda doguranlae ancak suyu evde gelcejk gider gitmez dogurcak yani

Yandım ben yaa gidemem Zeynep Kamile çok uzak bana benim annem 2 doğumunda yakacikta yaptı ama haklısın suyu geldi öyle gitti

Yandım ben yaa gidemem Zeynep Kamile çok uzak bana benim annem 2 doğumunda yakacikta yaptı ama haklısın suyu geldi öyle gitti
Inan dun ordaydım iki kisi alttan kurcaladi olmayan seyleri soyledi bi kadin vardi onuda mahvettiler ilgi alaka sifir son dakika lik bir hastane orasi gercejten bende devl

Bursa da olan kim vardı burada benşimdi özele geçtim özel ceylan hastanesine gidiorum dr.umda iyi bir bayan kafa dengi. Bakalım hayırlısı

Inan dun ordaydım iki kisi alttan kurcaladi olmayan seyleri soyledi bi kadin vardi onuda mahvettiler ilgi alaka sifir son dakika lik bir hastane orasi gercejten bende devl
Geçmiş olsun tatlım şimdi okudum neyse ki çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim.. sakın kendini kötü hissetme elinden geleni yapmışsın ilaçlarını almışsın bebişin kilosu da normal bence.. ay herkes biraz heyecanlı sanırım benim gibi :)) inşallah şu günleri hayırlısıyla atlarız da bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız :)

Bursa da olan kim vardı burada benşimdi özele geçtim özel ceylan hastanesine gidiorum dr.umda iyi bir bayan kafa dengi. Bakalım hayırlısı

Allah razi olsun canim heycanliyim valla ama baya korktum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…