NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar hastane çantanıza neler koydunuz ben daha yeni hazırlıyorum da
Ben 2 çanta yaptım biri sadece bebişin çantası içinede: 10 tane bez.. 1hastane çıkış seti.. 1 tane daha takım koydum.. emzik biberon koydum ıslak mendil de koydum büyük battaniyrsini koydum hastane setindede vardı ama o normal yani ince hani hafiften..çıkışta lazım olacak o büyük battaniye..
Kendime de 2 takım hazırladım biri normal doğum için uzın bi gecelik koydum bide hastane çıkışı giyeceğim takım alt üst pijata ve sabahlığı işte..ondan sonra hasta bezi emzirme sütyeni iç çamaşırı göğüs pedi koydum.. terlik taç tarak falan bunları daha koymadım çantama koyacam
Ara ara aklıma geldikçe yapıom bişiler..
Tek çanta olmadı ya bebeğinki seninki karışıo ayrı olması bence daha mantıklı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş

Doğru diosun ben de 2 çanta düşünüyorum tşkler fikrin icin

kizlar bende iki canta hazirladim biri bebek icin biri kendim icin
bebek icin hastane cikis takimi herseyden bika tane iste corap eldiveni sapkasi bebek bezi agiz bezi havlu penye battaniye cikis icin kalin battaniye emzik biberon sut sagma makinesi aldim hatirladiklarim bunlar.
kendim icin bir gecelik iki pijama corap hasta kilotlarindan normal camasir bikactane emzirme atleti sutyeni..biraz ped aldim terlik taç havlu kagit islak mendil yastik kilifi gogus pedi sabahlik hatirladiklarim bunlar tabi tarak dis fircasi makyaj malzemesi falan bunlari daha koymadim
bide oda suslemek icin balon tül falan gibi seyler aldim..

bu arada M Mrsu benim karnimda gergin ama bazen bebek cok itekleyince ci oluyor onun haricinde cok acimiyor krem sur bence belki gerginliktendir

M Mrsu teşekkür canım hatırlattığın için..
Bende de oluo son bi kaç gündür acaip şeler göbeğimde kaşıntılar oluo kremim var ondanda sürüorum badem yağıda sürüorum ama gece sanki daha çok kaşınıo göbek deliğim de kaşınıo ağrı yok ama..2 gün önce sağ kasığıma acaip bir ağrı girdi sancı dedim sanki..1dk sürdü geçti sonra yawas yawas değişio artık bişiler dğn gece sanki bebeğim kanala girmeye çalışıodu gb geldi ayakları kaburgama değiodu sabah kalktım girmemiş:)) daha doğrusu girememiş bence hahahaaa..daha takılacas biz bölee 40 a kadar beklemedeyim ben bakalım..ama ağrı şekillerim değişti artık.. sırt ağrımı anlatmıorum bile...
Gece sağa sola dönmeler artık işkence iyice

Benim de 40+1. İşin en kötü tarafı herkes her gün Doğum oldu mu diye soruyor. Normal istiyorum yoksa 38de sezeryana girerdim di mi? Sanki milletin beklentisine göre çocuk doğurucaz. Strese sokuyorlar insanı. @seymasahin bebeğin ciğer gelişimi tamamlanmışsa küvete almazlar zaten. Benim 35te erken Doğum riskim oldu iğne yaptılar bebeğin ciğer gelişimi için. Sorun kalmadı.üzülme kilosu iyi

Sorma canım hergün farklı seyler çıkıyor :)) dün gece her yerim uyuz olmuş gibi kaşındı ama ne kaşıntı uyutmadı. Ağlayacaktım uykusuzluktan. Karnımın acıması oluyor arada ama bi kaç gündür ilk defa oldu. Pazartesi doktoruma soracağım artık. Hepsi normal şeyler olsun hiç önemli değil çekerim sıkıntılarını. Ama acaba normal bir durum mu diye endişe ediyor insan. Birde ilk olunca tabi.. Gerçekten kızlar bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlar da şu kadar kiloymuş bu kadar kiloymuş hiiiiç önemli değil.

Öyle soranlara içimde tutucam de

Aynen bende de war kaşıntı benim iki kolumda özellikle damar yolu iç kısmı nasıl kaşınıo anlatamam valla ben her şeyi normal görüorum..benimde ilk gebeliğim...ya ben sdece bebeğimin hareketine bakıorum o düzenliyse sıkıntı yok benim için yinede hayırlısı tabii beklemekten başka çare yok..

Benim de bazen kaşıntı oluyordu ama karın bölgesi değil eller falan . Sabaha geçiyordu belki strestir

Ben yenidoğan da oturuyorum ama eşimin işi Şile'de hani gündüz tutsa bana en yakın Yakacık eşim ordan gelene kadar ne biliyim kimsede yok etrafimda
Bak kartalda bi devlet hastanesi daha var orayıda çok metettiler semia şakir miydi öyle bişeydi devlet hastanesiymiş istersen internetten bi arastir

Kızlar durrumumuz iyi 2.916 gr zaten gayet normal dedi cok sukur bende iki canta hazirladim bebegime 2 hastane cikisi zibin citcitli badiler 2 adet corap agiz yuz bezi 10 adet bez pisik kremi bebek yagi iki adet ince battaniye eldiven ve sapkalar kundak kalin battaniye biberon ve emzik her ihtimale karsi tabi kendimede iki adet pijama koydum iclik camasiri emzirme atleti sutyeni corap patik rahat terlik ustume yelek gogus ucu kremi gogus pedi kendime 4 numara bebis bezi aldim malum lohusayiz tutmaya bilir bebrgimede 10 adet koydum :))) bla bla böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…