NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Ayaklarını nasıl anliyors
Bak kartalda bi devlet hastanesi daha var orayıda çok metettiler semia şakir miydi öyle bişeydi devlet hastanesiymiş istersen internetten bi arastir
Onada bakarım canım saol sen nasılsın benim karnım çok sert oluyor toplanıyor acaba dogum sancısı da oylemi başlayacak

Ayaklarını nasıl anliyors

Onada bakarım canım saol sen nasılsın benim karnım çok sert oluyor toplanıyor acaba dogum sancısı da oylemi başlayacak
Valla karın baya sivrilip sert oluyo sancı oldugunda canım gercek dogum sancisi belden karina vuruyo felaket bisekilde ayaklarini gorebilirsin bu arada ben goruyorum sag tarafimda hemde poposunu yasliyor ve ayagini oynattiginda yus yuvarlak sag taragimda bisey cikiyo ve kayiyo cok guzel bisey ya

Ama kız çocukları hep kasiklari agrirmis benimki kız :) bide benim kilom var ya ben o kadar anlamıyormmm iç karnim genismis tek hisetigim sertleşiyor ve toplanıyor oda güzel bu ara bide hafif su geliyor akıntı oluyor değişik şeyler bide o kismimda bı kemik ağrısı gibi bişey var çok oluyor bu ara

Aaa bak onu doktora soyle benimde ic karnim genis buyumedi hic. Surekli sulu akintim oluyodu suyum azalmis sinirda diyodu doktor bugun

D
Benim doktor sadece ultrason da bakıyor ntsye yolluyor adam benle hiç konuşmuyor o derece yaa
Devletw giderken benimde oyleydi canim ama zaten ultrasonda cikiyo suyunu gorebiliyo orda benimde ayni sen gibiydi gittim hep yeterli yeterli suyun dediler bugun ozelde sınıra gelmis dedi bu 1 hafta cok sulu akintim geldi ama dikkat et canik inan dun gece cok uzuldum ben cunku aynisini baskasi yasamasin durduk yere moralimi bozdular hep

Doğru söylüyorsun valla eşimle konuştum hastane işini bakicaz artık ama ben inşallah korkmadan tüm sanciyi evde çekip öyle gidicem hastanede çok kurcalatmamak için kendimi ama bilmiyorum telaştan yanlış yapar erken giderim diye

Bende sen gibi istiyorum doğum sancisini anladigim anda evde beklicem saniyelere dusmesini bekleyip oyle gitmek cok istiyorum dun cok kurcaladilar cok sukur bisey olmadi ama dun gece gercekten cok sancilandim hic gitmiyoedu kuyruk sokumumdan bir girdi sanci karnima vurdu heeeeep sanci cok kotu oldu aglatti beni dedim herhalde dogum yapicam gittim ama durumu biliyosun Allah kolaylik versin hepimize hersey cok guzel olucak insallah inaniyorum Allah buyuk

Kızlar doğum yapan yok mu sanki günler geçmek bilmiyor geceleri stres oluyorum Sancim ya şimdi başlarsa diye gündüzleri rahatim her an doğumu düşünmekten kafayı yedim sanırım sizler nasilsiniz

Kızlar doğum yapan yok mu sanki günler geçmek bilmiyor geceleri stres oluyorum Sancim ya şimdi başlarsa diye gündüzleri rahatim her an doğumu düşünmekten kafayı yedim sanırım sizler nasilsiniz
Benim alt tarafimda bı ağrı var kemik ağrıyor sanki bende çok korkuyorum temizlik yapıyorum az kaldı hemde vakit geçsin diye senin ne kadar oldu

Valla ben rahatım yaa..yani şu sırt ağrısı olmasa çok rahatım şimdi halimi görsenizz üzülürsünüz:)) ewim 56 temizlik yapıom walla çocuk şurda dursun bi... perdeleri yıkadım taktım camları sildim.. otturma grubumu sildim 1.5 satte :/ ancaa belki 2 saat... koltuk yüzlerini yıkadım kurumasını bekliorum..etrafı topluorum bi yandan...sonra ça4şafları yıkadım 2 posta..dünden beri yoğun iş temposundayım dün eşim yardım etti de akşam bi odaya...yapmamam lazım bu kadar ağır iş ama benden baska yapcak kişi yok..kadın tutsam içime sinmezdi..iyiyim de çok şükür sırtım delinio gb işte..o ağrı olmasa düz duwarada çıkarfım bence:)) maşallah bana... şimdi çarsaf toplama zmn ı yağmur yağmadan sonra temixliğe dewam...
Yanii böle olunca bebeği tskmıom fazla hem hareket oluo eğilip kalkıotum kasıklarım için de iyi..en axından ben böle düşünüom iyi bişe yapıorum yoruluorum ama olsun..

Bravo valla bende geçen haftalarda yaptım büyük temizligimi mı şimdi ufak ufak yapıyorum kaç haftalık oldun sen

Canım böyle şeylerde akıl vermeyi hiç sevmem ama doğumun yaklaşmış. Doğum için yürüyüş merdiven çıkma falan çok iyi ama sen bence kendine biraz fazla yükleniyorsun ve kendini yoruyorsun.dikkat et suyun azalabilir normal Doğum istiyorsan seni sıkıntıya sokabilir bu durum

Kızlar ben çok iş yaptım suyum sinıra gelmiş hem enerjimizi doğuma saklayalım temiz olmasa ev kimse bisey demez biz hamileyiz ben saldım artık kendimi :))) pazartesi muayene var. Suyuma bakıcaklar ona gore :)) bakalım hiç doğum yapan yok mu yaa

Ben de kontrolden geldim 40+2. Bebeğin suyu çok iyi ama rahimde hiç hareket yok. Daha gelmeye niyeti yok. Pzt ya da Çarşamba suni sancı deniycez olmadı sezeryan normal Doğum çok istiyordum
Sancı için adaçayı içtin mi cnm

Bende muaynedeydım bugun 38+5 içerde hazırlıklar başlamış dedı doktorum Suan normal doğum pozisyonunda. Bı hareketlılık olursa gel dedı doktorum. Olmazsa artık cuma sabahına gel tekrar dedı bakalım

Bende muaynedeydım bugun 38+5 içerde hazırlıklar başlamış dedı doktorum Suan normal doğum pozisyonunda. Bı hareketlılık olursa gel dedı doktorum. Olmazsa artık cuma sabahına gel tekrar dedı bakalım
İçerde hazırlık derken canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…