- Konu Sahibi seymasahin
-
Sanki hissediyor gibiyim hareketlerini bazen. Benim de öyle gaz çok oluyor bideIleriki zamanlarda alaturkaya oturmak da zorlasacakbebisleri hissetmeye başladınız mi kızlar ?? birde benim gobegim cikti ama bazen cok sisiyor bazen de cok kucuk oluyo sizinde oyle oluyomu
Bugün tam 18 haftalık sen ?
insallah eninde sonunda ogrenecegiz ama ayda bir kontrolum gelecek aya kadar catlarim meraktan napicam bilmiyorum dayanabildigim kadar dayancam olmadi bulcam bi seferlik baska bir doktor
Ay benim oluyor. Bazenn hiç hamile olduğum anlaşılmıyor. Bazen az göbeğim çıkıyor anlamadım neden öyleIleriki zamanlarda alaturkaya oturmak da zorlasacakbebisleri hissetmeye başladınız mi kızlar ?? birde benim gobegim cikti ama bazen cok sisiyor bazen de cok kucuk oluyo sizinde oyle oluyomu
bana geçen hafta öyle yaptı kendi doktorum gittim 4 bıyutluda gördüm bi oh dedim.kizlar bugun bebisimi gorduk cok sukur saglikli gidiyor hersey..cinsiyetini sorduk bakti bi cikinti var ama kesin bisey demem degisebilir dedi..ram emin olmadan soylemiyormus bizim doktor ama catliycaz meraktan ogrenemeyen varmi bizim gibi olmazsa 4boyutlu ultrason ceken yerleri arastirip baska doktora gitcem..
bana geçen hafta öyle yaptı kendi doktorum gittim 4 bıyutluda gördüm bi oh dedim.
İstanbul gaziosmanpaşaya yakınsan ahmet koca diye bir doktora gittim ve memnun kaldım. Bir saate yakın bebeğe baktı ultrasonda. Herşeyini tek tek inceleyip ölçüm yaptı. Ssk anlaşması da varmışbende arastirmadayim 4boyutlu duzgun biyer bulsamda gitcem insallah gormeye..
yok cnm izmirde yaşıyorum bakalim etraftan sorusturuyorum arkadaşlara...benim doktorda iyice inceledi herseyini ama zaten kesin olmadan soylemiyormus ama meraktan catliycak insan bu kadar zaman ablam 12.haftada ogrenmisti bizde tik yok..İstanbul gaziosmanpaşaya yakınsan ahmet koca diye bir doktora gittim ve memnun kaldım. Bir saate yakın bebeğe baktı ultrasonda. Herşeyini tek tek inceleyip ölçüm yaptı. Ssk anlaşması da varmış
Kız ben bodrumda bi doktora gittim 13+1 de dedi bana kız diye. Kendi doktorum 17. Haftaya kadar kıvrandırdı beni cinsiyeti söylemedi hhahhah. Bende içim rahat etsin diye kendi doktorumdan duymak istedim ama gel sor bana 4 hafta nasıl geçti!yok cnm izmirde yaşıyorum bakalim etraftan sorusturuyorum arkadaşlara...benim doktorda iyice inceledi herseyini ama zaten kesin olmadan soylemiyormus ama meraktan catliycak insan bu kadar zaman ablam 12.haftada ogrenmisti bizde tik yok..
Bende senin gibiyim canım uyurken pozisyon bulamıyorum o yüzden uyuyamıyorum:/Kızlar bişey sorucam. Ben. Hamileliğim süresince çok yemek yedim hep. Tıka basa doymuş kalktım hep sofradan. Pek göbeğim de çıkmadı. Bir kaç gündür yemek yiyemiyorum. Göbeğim kocaman oldu bianda. İki üç çatal alıyorum soğuk soğuk ter dökmeye başlıyorum hemen. Nefes alamamaya başlıyorum. Geceleri de nefes alamıyorum. Özellikle sırt üstü yatarken. Benim gibi olan var mı aranızda?
Napıcaz böyle Allah yardımcımız olsun. Göbeğin çıktı mı canım?Bende senin gibiyim canım uyurken pozisyon bulamıyorum o yüzden uyuyamıyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?