NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Ileriki zamanlarda alaturkaya oturmak da zorlasacak bebisleri hissetmeye başladınız mi kızlar ?? birde benim gobegim cikti ama bazen cok sisiyor bazen de cok kucuk oluyo sizinde oyle oluyomu

Ileriki zamanlarda alaturkaya oturmak da zorlasacak bebisleri hissetmeye başladınız mi kızlar ?? birde benim gobegim cikti ama bazen cok sisiyor bazen de cok kucuk oluyo sizinde oyle oluyomu
Sanki hissediyor gibiyim hareketlerini bazen. Benim de öyle gaz çok oluyor bide

kizlar bugun bebisimi gorduk cok sukur saglikli gidiyor hersey..cinsiyetini sorduk bakti bi cikinti var ama kesin bisey demem degisebilir dedi..ram emin olmadan soylemiyormus bizim doktor ama catliycaz meraktan ogrenemeyen varmi bizim gibi olmazsa 4boyutlu ultrason ceken yerleri arastirip baska doktora gitcem..

Bizde tam 19 haftaligiz bugun canım B beloved06 biz 17.ci haftada net ogrenmistik cinsiyeti canım A aaaca 13.cu haftada da benzetmisti ilk dedigi tuttu
insallah eninde sonunda ogrenecegiz ama ayda bir kontrolum gelecek aya kadar catlarim meraktan napicam bilmiyorum dayanabildigim kadar dayancam olmadi bulcam bi seferlik baska bir doktor

ben oğluşumu çok şükür 2-3 haftadır hissediyorum ama son hafta özellikle artık pıt pıt vuruyor ama güçlü değil henüz küçük diye sanırım ama hissediyorum çok şükür gün içerisinde 5-6 kez falan hissediyorum öyle her saat başı falan değil henüz

Ay benim oluyor. Bazenn hiç hamile olduğum anlaşılmıyor. Bazen az göbeğim çıkıyor anlamadım neden öyle

bana geçen hafta öyle yaptı kendi doktorum gittim 4 bıyutluda gördüm bi oh dedim.

bende arastirmadayim 4boyutlu duzgun biyer bulsamda gitcem insallah gormeye..
İstanbul gaziosmanpaşaya yakınsan ahmet koca diye bir doktora gittim ve memnun kaldım. Bir saate yakın bebeğe baktı ultrasonda. Herşeyini tek tek inceleyip ölçüm yaptı. Ssk anlaşması da varmış

İstanbul gaziosmanpaşaya yakınsan ahmet koca diye bir doktora gittim ve memnun kaldım. Bir saate yakın bebeğe baktı ultrasonda. Herşeyini tek tek inceleyip ölçüm yaptı. Ssk anlaşması da varmış
yok cnm izmirde yaşıyorum bakalim etraftan sorusturuyorum arkadaşlara...benim doktorda iyice inceledi herseyini ama zaten kesin olmadan soylemiyormus ama meraktan catliycak insan bu kadar zaman ablam 12.haftada ogrenmisti bizde tik yok..

17 haftalığım bizede gostermedı yarın sabah randevum var bakalım soylıcem gelırsen demişti heyecn dorukta

yok cnm izmirde yaşıyorum bakalim etraftan sorusturuyorum arkadaşlara...benim doktorda iyice inceledi herseyini ama zaten kesin olmadan soylemiyormus ama meraktan catliycak insan bu kadar zaman ablam 12.haftada ogrenmisti bizde tik yok..
Kız ben bodrumda bi doktora gittim 13+1 de dedi bana kız diye. Kendi doktorum 17. Haftaya kadar kıvrandırdı beni cinsiyeti söylemedi hhahhah. Bende içim rahat etsin diye kendi doktorumdan duymak istedim ama gel sor bana 4 hafta nasıl geçti!

Arkadaşlar Anadolu yakasında güzel ilgilenen ultrasondan hemen kaldırmayan ilgili önerebilceğiniz doktor var mı

Kızlar bişey sorucam. Ben. Hamileliğim süresince çok yemek yedim hep. Tıka basa doymuş kalktım hep sofradan. Pek göbeğim de çıkmadı. Bir kaç gündür yemek yiyemiyorum. Göbeğim kocaman oldu bianda. İki üç çatal alıyorum soğuk soğuk ter dökmeye başlıyorum hemen. Nefes alamamaya başlıyorum. Geceleri de nefes alamıyorum. Özellikle sırt üstü yatarken. Benim gibi olan var mı aranızda?

Bende senin gibiyim canım uyurken pozisyon bulamıyorum o yüzden uyuyamıyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…