NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Değiştir doktoru canım. Doğum zamanı da böyle terslenirse iyice zorlar seni. Dr çok önemli güvenmen ve inanman lazım.

Kız o kadar seni sinir ettiyse başka doktora gidersin olur biter. Üzme kendini Kıyamam
Ya ilk gebelıgım şimdi nerden bulucam doktoru Cok bel bağlanıştım buna da . İstanbul avrupa yakasında varmı tavsıye edecegınız doktor. Yenıbosna şirinevler bahçelievler başakşehir halkalı beylıkdüzü vs olabılır

Rahatlamana çok sevindim :) hiç bişeyin seni yıpratmasına izin verme

Tatlım bazen hamilelik yorgunluk uykusuzluk da yapıyor. En azından sabah bir bardak süt içip tekrar uyuyabilirsen. O bile yeter. Beslenmene dikkat et. Yoksa son aylarda çıkıyor acısı.
Saol canım 2-3 gündür 10.30 da kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum. Daha erken imkan yok kalkamam sanırım

Çok uzağım oraya. Hiç bilgim yok doktorlardan

Can'ım ben konyada yaşıyorum. 4 boyutlu ultrason 150 tl dediler.

Ayrıntılı ultrasona gitmedim daha ama gitmeyi düşünüyorum doktorum 20 yada 21.haftanda git dedi bir arkadaşım da 19.haftasında gitmis erken gitmisim ben gec git dedi bana 3lu 4lu test yerine ayrintili ultrasona git istersen daha mantikli dedi doktorum cinsiyetimiz gecen hafta belli olduu KIZZZZ bu sene cogunluk kiz mis herhalde

arkadaşlar lütfen cvp yazar mısınız bu soracağım soruya!!!!!!
afedersiniz lavaboya gittiğimde wc alaturka olduğunda kasıklarımda ağrı oluyor hatta gaz şeklinde hissediyorum ama sanki bebeğim toplanıyor ve beni rahatsız ediyor ama lavabodan çıkınca ağrı geçiyor bu durumu yaşayan var mı?? normal bir durum mu acaba???( birde ıkınma falan olmuyor yani bu durumu her wc'ye gitiğimde yaşıyorum 4-5 haftadan beri öncesinde yoktu)

O zaman klozet kullan canım

Canım bizim evde alaturka yok dışarı da klozet tercih ediyorum. Ayakta hiç bir yere değmeden yapmaya çalışıyorum zor oluyor. Çünkü alaturkaya comelemiyorum.

Neyse benim de başıma geceleri benzer bir durum geliyor. Uykumun arasında sırt üstü dümdüz yatıyorsam ve çişim gelmişse tuhaf bir şey hissediyorum çocuk karnımın ortasına toplanmış gibi oluyor ağrısına uyanıyorum zaten. Tuvalete gidince rahatlıyorum.

Bende alaturka tuvalette kasık ağrısı olmuyo ama gobegim sıkıştığı için hafif bi rahatsızlık acı oluyo klozete oturunca da mesanem bosalmiyo dik oturunca özellikle tuvaletimi yaptiktan iki dakika sonra tekrar giriyorum bebegi oyle toplanıyor gibi hissetmiyorum ben hic

Alaturka en sağlıklısı zaten bağırsakların için. Belki bebeğe baskı yapıyodur bağırsaklar. Doktor kontrolünde sor istersen ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…