- Konu Sahibi seymasahin
-
Selamlar. Bugun doktora gıttım 16 haftalık hamıleyım. Nırmalde gecen hafta muaynem cardı gittim ama bu hafta bacagıma cok kramp gırdı gazır kontrol süremdeyım gideyım dedım hem belki cınsıyetınıde öğrenırız dedık. İlk gebelıgım. K valdem de geldı bızım.nırmalde doktorumdan memnunum ama bu gun girer girmez tepkısıyle karşılaştım neden geldın biraz sabredın bu ne acele gibi azarladı ben ultrason taraf dylen k valdemı de almamış içeri konsantre olamıyormuş. Cinsiyetıde soylemedı inada bindirdiğini hissttm. Normalde 16 hafta cınsıyet için normal bi zaman. Eve gelelı üç saat oldu hala sinirim gecmiş değil. Cok sıkıntınyaptım kendıme bu durumu. Sizcebu durumda doktorumu değiştrme kararı almam doğru olur mu.
Ya 14 30 da geldım eve hala da aglıyorum sinirimden
Ya ilk gebelıgım şimdi nerden bulucam doktoru Cok bel bağlanıştım buna da . İstanbul avrupa yakasında varmı tavsıye edecegınız doktor. Yenıbosna şirinevler bahçelievler başakşehir halkalı beylıkdüzü vs olabılırKız o kadar seni sinir ettiyse başka doktora gidersin olur biter. Üzme kendini Kıyamam
Rahatlamana çok sevindim :) hiç bişeyin seni yıpratmasına izin vermeCok yıprattım gerçekten eşime de ters davrandım. Garıbım cekıyor oda. Berabat bı gündü gercekten Bı hafta araştrcam o zaman. Sizinle konuşmak Cok ıyı geldı cok sagolun. Ozellkle ultrasonun denildiği kadar zararının olmaması rahatlattı
Saol canımTatlım bazen hamilelik yorgunluk uykusuzluk da yapıyor. En azından sabah bir bardak süt içip tekrar uyuyabilirsen. O bile yeter. Beslenmene dikkat et. Yoksa son aylarda çıkıyor acısı.
Çok uzağım oraya. Hiç bilgim yok doktorlardanYa ilk gebelıgım şimdi nerden bulucam doktoru Cok bel bağlanıştım buna da . İstanbul avrupa yakasında varmı tavsıye edecegınız doktor. Yenıbosna şirinevler bahçelievler başakşehir halkalı beylıkdüzü vs olabılır
Can'ım ben konyada yaşıyorum. 4 boyutlu ultrason 150 tl dediler.hastanedeyken tekrar tekrar sordum ama 20. haftadan sonra yapılan detaylı ultrason 20 tl dedi muayene ücretide 30 tl toplam 50 tl dedi ama hala şüpheliyim zamanı geldiğinde öğrenicez bakalım detaylı ultrason derken aynı şeydenmi bahsediyomuşuz =)
Hah haftalarımız aynıymış balım. Ne kadarlıktın yaptırdığında? 16 hafta dolmadan oluyor dimi?Ben yaptırdım sorun nedir canım
15. Haftanın içinde yaptırdım Can'ım ya.Hah haftalarımız aynıymış balım. Ne kadarlıktın yaptırdığında? 16 hafta dolmadan oluyor dimi?
Ben girdim canım. Hep 2d görüyordum küçük miniğimi 4 boyutlu görünce şok oldum :) her yeri oluşmuş minik bir insan :)4D ultrasona giren oldumu arkadaşlar.
O zaman klozet kullan canımarkadaşlar lütfen cvp yazar mısınız bu soracağım soruya!!!!!!
afedersiniz lavaboya gittiğimde wc alaturka olduğunda kasıklarımda ağrı oluyor hatta gaz şeklinde hissediyorum ama sanki bebeğim toplanıyor ve beni rahatsız ediyor ama lavabodan çıkınca ağrı geçiyor bu durumu yaşayan var mı?? normal bir durum mu acaba???( birde ıkınma falan olmuyor yani bu durumu her wc'ye gitiğimde yaşıyorum 4-5 haftadan beri öncesinde yoktu)
arkadaşlar lütfen cvp yazar mısınız bu soracağım soruya!!!!!!
afedersiniz lavaboya gittiğimde wc alaturka olduğunda kasıklarımda ağrı oluyor hatta gaz şeklinde hissediyorum ama sanki bebeğim toplanıyor ve beni rahatsız ediyor ama lavabodan çıkınca ağrı geçiyor bu durumu yaşayan var mı?? normal bir durum mu acaba???( birde ıkınma falan olmuyor yani bu durumu her wc'ye gitiğimde yaşıyorum 4-5 haftadan beri öncesinde yoktu)
Alaturka en sağlıklısı zaten bağırsakların için. Belki bebeğe baskı yapıyodur bağırsaklar. Doktor kontrolünde sor istersen ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum.Bende alaturka tuvalette kasık ağrısı olmuyo ama gobegim sıkıştığı için hafif bi rahatsızlık acı oluyo klozete oturunca da mesanem bosalmiyo dik oturunca özellikle tuvaletimi yaptiktan iki dakika sonra tekrar giriyorum bebegi oyle toplanıyor gibi hissetmiyorum ben hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?