- 28 Eylül 2016
- 179
- 87
- 13
- 39
- Konu Sahibi seymasahin
-
Hayırlı olsun Can'ım. Kendimizi alıştırıyoruz inş. tekrar değişmezCNm aynısı banada oldu 14 te kız gbi 15 te erkek dedi
Banada fiyat az gibi geldi. Telefonla tekrar sor istersenkızlar bugün 14+5 günlük olduk doktora gittim cinsiyetini söylemedi erken dedi 1 ay sonra kontrole gidicem bide bişey sormak istiyorum detaaylı ultrason yaptırıcaklar fiyatları özel hastanede nedir benim gittiğim hastane muayene ile birlikte 50 tl dedi detaylı ultrason doppler yani bana biraz az geldi beni yanlış anlamış olabilirlermi
Geçmiş olsun. Bende bir ay süren bir grip geçirmiştim. Malum ilaç da kullanmayınca. Bol bol C vitamini meyve ye. İnş çabuk atlatırsınçok fena gribim 2 haftadır.çalışıyorum aynı zamanda ve her sabah yataktan zorla kalkıyorum hasta olduğumdan beri sizce ne yapsam daha çabuk iyileşirim malum ilaçta kullanamıyoruz
Ödenmez gerçekten. Dokuz ay karnında taşıması bile yeter. İnsan anne olunca annesinin kıymetini daha iyi anlıyor.Anaların hakkı ödenmiyor iste bu yüzden.. :)
Söylememesi bir yandan iyi olmuş Yanılabiliyorlar erken haftalarda. Birdahaki sefer net öğrenirsin.kızlar bugün 14+5 günlük olduk doktora gittim cinsiyetini söylemedi erken dedi 1 ay sonra kontrole gidicem bide bişey sormak istiyorum detaaylı ultrason yaptırıcaklar fiyatları özel hastanede nedir benim gittiğim hastane muayene ile birlikte 50 tl dedi detaylı ultrason doppler yani bana biraz az geldi beni yanlış anlamış olabilirlermi
Doğrudurbence çok fazla pahalı değil renkli ultrason. Biz dun doktora gittik cinsiyet erkek demişti12+6 iken kesin erkek dedi yine hatta gösterdi bize p....sini . Üçlü taramaya gerek yok dedi.boy kilo normal. Bende bir kilo almışım buda çok iyi dedi şimdilik böyleBanada fiyat az gibi geldi. Telefonla tekrar sor istersen
Bilemiyorum ben mi çok fevriyim ama senin yerinde olsam değiştirirdim. Senden para kazanıyor bu adam ne hakla böyle ukala olabilir? Hamilesin sen hassassın bide..Selamlar. Bugun doktora gıttım 16 haftalık hamıleyım. Nırmalde gecen hafta muaynem cardı gittim ama bu hafta bacagıma cok kramp gırdı gazır kontrol süremdeyım gideyım dedım hem belki cınsıyetınıde öğrenırız dedık. İlk gebelıgım. K valdem de geldı bızım.nırmalde doktorumdan memnunum ama bu gun girer girmez tepkısıyle karşılaştım neden geldın biraz sabredın bu ne acele gibi azarladı ben ultrason taraf dylen k valdemı de almamış içeri konsantre olamıyormuş. Cinsiyetıde soylemedı inada bindirdiğini hissttm. Normalde 16 hafta cınsıyet için normal bi zaman. Eve gelelı üç saat oldu hala sinirim gecmiş değil. Cok sıkıntınyaptım kendıme bu durumu. Sizcebu durumda doktorumu değiştrme kararı almam doğru olur mu.
Ya 14 30 da geldım eve hala da aglıyorum sinirimdenBilemiyorum ben mi çok fevriyim ama senin yerinde olsam değiştirirdim. Senden para kazanıyor bu adam ne hakla böyle ukala olabilir? Hamilesin sen hassassın bide..
Devlete mi gdiyorsun özele mi?Ya 14 30 da geldım eve hala da aglıyorum sinirimden
Özele gidiyorum. Ablam iki dogumunu da bu doktorda yaptı. Bende o yuzden tanıdık dıye bu doktora geldım ama sınırlerım alt üst oldu resmenDevlete mi gdiyorsun özele mi?
Vallahi ben senin yerinde olsam ararım hastanenin başhekimini şikayet ederim. Sen para veriyorsun o kadar diplomalı bi saygısız seni azarlıyor. Paranla rezil olmak vallahi.. hamile psikolojisinden anlamayan adamın doktorlukla işi ne? Ben geçen hafta doktora iki gün aralıkla 3 kere gittim adam gülüyodu bana heyecanlısın haklısın diyodu. Her seferinde yarım saate yakın bebeği inceledi cinsiyet görmek için.. değiştir canım sen bunu. Ablan orada yaptı diye sen de ona gitmek zorunda değilsin.Özele gidiyorum. Ablam iki dogumunu da bu doktorda yaptı. Bende o yuzden tanıdık dıye bu doktora geldım ama sınırlerım alt üst oldu resmen
Haklısın cok yıprttım kendımı bugun bu mesele yuzunde. Birde bana ultrasona bu kadar girmen tehlikeli dedı var mı öyle bişey muaynem gecen haftydı. Kasım sonuna çağırdıVallahi ben senin yerinde olsam ararım hastanenin başhekimini şikayet ederim. Sen para veriyorsun o kadar diplomalı bi saygısız seni azarlıyor. Paranla rezil olmak vallahi.. hamile psikolojisinden anlamayan adamın doktorlukla işi ne? Ben geçen hafta doktora iki gün aralıkla 3 kere gittim adam gülüyodu bana heyecanlısın haklısın diyodu. Her seferinde yarım saate yakın bebeği inceledi cinsiyet görmek için.. değiştir canım sen bunu. Ablan orada yaptı diye sen de ona gitmek zorunda değilsin.
Canım ultrason ses dalgaları veriyor bebeğe böylece görüntü alınıyor. Yani zararı yok. Ben haftada bir en az doktordayım bebeği görmeye gidiyorum. Doktor sadece parana yazık diyo :) bebeğe zararı yok diyor. Değiş sennnn. Ağlama yıpratma kendini. Bebeğine yazıkHaklısın cok yıprttım kendımı bugun bu mesele yuzunde. Birde bana ultrasona bu kadar girmen tehlikeli dedı var mı öyle bişey muaynem gecen haftydı. Kasım sonuna çağırdı
Haklısın cok yıprttım kendımı bugun bu mesele yuzunde. Birde bana ultrasona bu kadar girmen tehlikeli dedı var mı öyle bişey muaynem gecen haftydı. Kasım sonuna çağırdı
Hangi hastane ve Dr. İfşa edersen buradaki arkadaşlarda referans olarak alır. Bende sırf Dr a ısınamadım diye 3 kere değiştirdim. Senin psikolojin açısından bence değiştirmek mantıklı olur. Ama yok bi kereye mahsustu devamı gelmez diyorsan ve kendini strese sokmayacaksan fazla irdelemeye gerek yok.Selamlar. Bugun doktora gıttım 16 haftalık hamıleyım. Nırmalde gecen hafta muaynem cardı gittim ama bu hafta bacagıma cok kramp gırdı gazır kontrol süremdeyım gideyım dedım hem belki cınsıyetınıde öğrenırız dedık. İlk gebelıgım. K valdem de geldı bızım.nırmalde doktorumdan memnunum ama bu gun girer girmez tepkısıyle karşılaştım neden geldın biraz sabredın bu ne acele gibi azarladı ben ultrason taraf dylen k valdemı de almamış içeri konsantre olamıyormuş. Cinsiyetıde soylemedı inada bindirdiğini hissttm. Normalde 16 hafta cınsıyet için normal bi zaman. Eve gelelı üç saat oldu hala sinirim gecmiş değil. Cok sıkıntınyaptım kendıme bu durumu. Sizcebu durumda doktorumu değiştrme kararı almam doğru olur mu.
Hangi hastane ve Dr. İfşa edersen buradaki arkadaşlarda referans olarak alır. Bende sırf Dr a ısınamadım diye 3 kere değiştirdim. Senin psikolojin açısından bence değiştirmek mantıklı olur. Ama yok bi kereye mahsustu devamı gelmez diyorsan ve kendini strese sokmayacaksan fazla irdelemeye gerek yok.
Cok yıprattım gerçekten eşime de ters davrandım. Garıbım cekıyor oda. Berabat bı gündü gercekten Bı hafta araştrcam o zaman. Sizinle konuşmak Cok ıyı geldı cok sagolun. Ozellkle ultrasonun denildiği kadar zararının olmaması rahatlattıCanım ultrason ses dalgaları veriyor bebeğe böylece görüntü alınıyor. Yani zararı yok. Ben haftada bir en az doktordayım bebeği görmeye gidiyorum. Doktor sadece parana yazık diyo :) bebeğe zararı yok diyor. Değiş sennnn. Ağlama yıpratma kendini. Bebeğine yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?