- 8 Eylül 2015
- 8
- 3
- 6
- 33
- Konu Sahibi seymasahin
-
Ben varım :)) bulantılarımdan dolayı az yediğimi halde karnım bi çıkıyor nefes alamıyorum. O esnada çıkabiliyorsan yürü biraz. Soda iç. Şişkinlik oluyor. Bapırsaklar az çalıştığı içinKızlar bişey sorucam. Ben. Hamileliğim süresince çok yemek yedim hep. Tıka basa doymuş kalktım hep sofradan. Pek göbeğim de çıkmadı. Bir kaç gündür yemek yiyemiyorum. Göbeğim kocaman oldu bianda. İki üç çatal alıyorum soğuk soğuk ter dökmeye başlıyorum hemen. Nefes alamamaya başlıyorum. Geceleri de nefes alamıyorum. Özellikle sırt üstü yatarken. Benim gibi olan var mı aranızda?
Çok imknım olmuyor ama deneyeceğm sağol balımBen varım :)) bulantılarımdan dolayı az yediğimi halde karnım bi çıkıyor nefes alamıyorum. O esnada çıkabiliyorsan yürü biraz. Soda iç. Şişkinlik oluyor. Bapırsaklar az çalıştığı için
Amin inşallah çok az çıktı göbeğim kimse inanmıyor dört ayı bitirdiğime:)Napıcaz böyle Allah yardımcımız olsun. Göbeğin çıktı mı canım?
Ne demekÇok imknım olmuyor ama deneyeceğm sağol balım
Ben 10 kiloya yakın aldım. Çok ödemim var ama.ultrasona göre 16+5 sata göre 17+5 günlük hamileyim 4 kilo aldım normalmi kaç kilo alırım bundan sonra sizler kaç kilo aldınız zaten kiloluyum yani şuan 76 kiloyum
Ben 10 kiloya yakın aldım. Çok ödemim var ama.
Benimde karnım çıktı. Hamilemisin diye soruyorlar. Yemek yiyememe sorununa gelince bence geçici bir süreçtir. Tekrar yemeye başlarsın. Bebeğin bundan sonra herşeye daha fazla ihtiyacı var. Uyurken iki bacağımın arasına yumuşak bir yastık koyup yan yatıyorum. Bunu bana doktor tavsiye etti. Uyuyamadığınızda denemenizi öneririm.Kızlar bişey sorucam. Ben. Hamileliğim süresince çok yemek yedim hep. Tıka basa doymuş kalktım hep sofradan. Pek göbeğim de çıkmadı. Bir kaç gündür yemek yiyemiyorum. Göbeğim kocaman oldu bianda. İki üç çatal alıyorum soğuk soğuk ter dökmeye başlıyorum hemen. Nefes alamamaya başlıyorum. Geceleri de nefes alamıyorum. Özellikle sırt üstü yatarken. Benim gibi olan var mı aranızda?
Hamile kaldığım dönem zaten çok stresliydim kilom değişiyordu sürekli. Yani ilk aydan itibaren almaya başladımkaç haftalıkken aldınız peki
Şükürler olsun yemem biraz düzeldi. Sanırım havadandı. Yastık işini bu gece deneyrceğim. Çok teşekkğr ederim umarım işe yarar.Benimde karnım çıktı. Hamilemisin diye soruyorlar. Yemek yiyememe sorununa gelince bence geçici bir süreçtir. Tekrar yemeye başlarsın. Bebeğin bundan sonra herşeye daha fazla ihtiyacı var. Uyurken iki bacağımın arasına yumuşak bir yastık koyup yan yatıyorum. Bunu bana doktor tavsiye etti. Uyuyamadığınızda denemenizi öneririm.
canim gecmis olsun insallah hep iyiye gidersin valla hepimizin biraz rahatsizliklari oluyor bende hala cok yuruyemiyorum hemen heryerim agriyor benimde bikac gundur kasiklarimda agrim var uc ay zaten progestan igneyle gecirdim simdi gunde bir aliyorum azaltti..magnezyum verdi doktor günde iki tane o agriyi azaltir dedi nide istirahat diyor bebislerimiz iyi olsunda napalim..bende tam bazen icimden bisey kayiyormus gibi oluyor onun disinda tekme falan hissetmedim daha bakalim..Selam kızlar..bayadır yazamadım ama her şeyi okudum herkese Allah kolaylık verain diorum.ben bu süreci hala zor geçiriorum tam 4.ayın içindeyim kusmalar uyumalar azaldı derken kabızlık sorunu yaşadım ilk hafta yürüyemiodum nerdeyse ancak yan uzanabiliodum oturamıodum bile..sonra geçti ishal oldum düzeldi derken daha beter oldu.artık yerimden kallamıodum güç bela acile gittim beni genel cerrahiye yönlendirdiler makatta apse olmuş denildi ama nasıl bir acı anlatamam dr biraz temizleyebildim dedi hamileyim die bana pek bişe yapamadılar düşük antibiyotik verdieler..içiodum ama hergünüm acı, ağlamakla ve mecburi yatarak geçiodu geceleri ağrı çoğalıodu ve ben her gece acildeydim sadece sprey sıkıldı sonra neşter vurdular iltihabı çıkarmak için ama böyle 10 gün geçti çok ama çok ağladım biara ölmek istedim gerçekten acıdan.dayanamıodum.çok şükür bugun 12.günüm artık tek basıma yürüyeniliorum ama o süre içindede bişe yiyemedim pek çocuk ne durumda die korkuodum çünkü bazen karnım boşmuş gb geliodu dr.uma gittim herşey normal dedi biras içim rahatladı.ama o sürede o kadar güçsüzdümki 2 adım atıodum sanki yorgunluktan ölmüşüm gb uykum geliodu.şimdi yine iltihap gelio ama eskisi gb acım yok.ama hala çok halsizim 10dk ayakta kalsam hemen bi yere uzanıorum daha tam ileşmedim yemem biras düzeldi çok şükür.daha hissetmiorum çoçumu ama kasıklarımda ağrı oluo çok özellikle geceleri. Allahım kimseye böyle acı vermesin diorum hepinize sevgiler..
Ay neler yaşamışsın canım Allah şifa versin. Bir daha yaşatmasın. Çok çok geçmiş olsun. Bebişii sağlıkla kucağına alırsın inşallhSelam kızlar..bayadır yazamadım ama her şeyi okudum herkese Allah kolaylık verain diorum.ben bu süreci hala zor geçiriorum tam 4.ayın içindeyim kusmalar uyumalar azaldı derken kabızlık sorunu yaşadım ilk hafta yürüyemiodum nerdeyse ancak yan uzanabiliodum oturamıodum bile..sonra geçti ishal oldum düzeldi derken daha beter oldu.artık yerimden kallamıodum güç bela acile gittim beni genel cerrahiye yönlendirdiler makatta apse olmuş denildi ama nasıl bir acı anlatamam dr biraz temizleyebildim dedi hamileyim die bana pek bişe yapamadılar düşük antibiyotik verdieler..içiodum ama hergünüm acı, ağlamakla ve mecburi yatarak geçiodu geceleri ağrı çoğalıodu ve ben her gece acildeydim sadece sprey sıkıldı sonra neşter vurdular iltihabı çıkarmak için ama böyle 10 gün geçti çok ama çok ağladım biara ölmek istedim gerçekten acıdan.dayanamıodum.çok şükür bugun 12.günüm artık tek basıma yürüyeniliorum ama o süre içindede bişe yiyemedim pek çocuk ne durumda die korkuodum çünkü bazen karnım boşmuş gb geliodu dr.uma gittim herşey normal dedi biras içim rahatladı.ama o sürede o kadar güçsüzdümki 2 adım atıodum sanki yorgunluktan ölmüşüm gb uykum geliodu.şimdi yine iltihap gelio ama eskisi gb acım yok.ama hala çok halsizim 10dk ayakta kalsam hemen bi yere uzanıorum daha tam ileşmedim yemem biras düzeldi çok şükür.daha hissetmiorum çoçumu ama kasıklarımda ağrı oluo çok özellikle geceleri. Allahım kimseye böyle acı vermesin diorum hepinize sevgiler..
Çok geçmiş olsun cnm Allah bundan sonrasını rahat geçirmeni nasip etsinSelam kızlar..bayadır yazamadım ama her şeyi okudum herkese Allah kolaylık verain diorum.ben bu süreci hala zor geçiriorum tam 4.ayın içindeyim kusmalar uyumalar azaldı derken kabızlık sorunu yaşadım ilk hafta yürüyemiodum nerdeyse ancak yan uzanabiliodum oturamıodum bile..sonra geçti ishal oldum düzeldi derken daha beter oldu.artık yerimden kallamıodum güç bela acile gittim beni genel cerrahiye yönlendirdiler makatta apse olmuş denildi ama nasıl bir acı anlatamam dr biraz temizleyebildim dedi hamileyim die bana pek bişe yapamadılar düşük antibiyotik verdieler..içiodum ama hergünüm acı, ağlamakla ve mecburi yatarak geçiodu geceleri ağrı çoğalıodu ve ben her gece acildeydim sadece sprey sıkıldı sonra neşter vurdular iltihabı çıkarmak için ama böyle 10 gün geçti çok ama çok ağladım biara ölmek istedim gerçekten acıdan.dayanamıodum.çok şükür bugun 12.günüm artık tek basıma yürüyeniliorum ama o süre içindede bişe yiyemedim pek çocuk ne durumda die korkuodum çünkü bazen karnım boşmuş gb geliodu dr.uma gittim herşey normal dedi biras içim rahatladı.ama o sürede o kadar güçsüzdümki 2 adım atıodum sanki yorgunluktan ölmüşüm gb uykum geliodu.şimdi yine iltihap gelio ama eskisi gb acım yok.ama hala çok halsizim 10dk ayakta kalsam hemen bi yere uzanıorum daha tam ileşmedim yemem biras düzeldi çok şükür.daha hissetmiorum çoçumu ama kasıklarımda ağrı oluo çok özellikle geceleri. Allahım kimseye böyle acı vermesin diorum hepinize sevgiler..
12 haftada %85 erkek dedi .16 haftada kıza benziyor dedi.Sağlıklı ve hayırlısı tabikide .Tatlı yeme diyor doktorlar ama coğu içi senin gibi ye git diyor usg.cnmYok canım devlete gidiyorum söylemedi bu cuma özele gidicembelli olur gideceğim doktor çok iyi
Bende başladım yataklara bakmaya hayatımMerhaba arkadaşlar ben de nisan annesi olcam inşAllah
Yavaş yavaş bebek odalarına bakıyoruz eşimle. Siz odayı nezaman hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Çok geçmiş olsun Can'ım. Bunların hepsi sınav. Anne olmak ne zormuş.Selam kızlar..bayadır yazamadım ama her şeyi okudum herkese Allah kolaylık verain diorum.ben bu süreci hala zor geçiriorum tam 4.ayın içindeyim kusmalar uyumalar azaldı derken kabızlık sorunu yaşadım ilk hafta yürüyemiodum nerdeyse ancak yan uzanabiliodum oturamıodum bile..sonra geçti ishal oldum düzeldi derken daha beter oldu.artık yerimden kallamıodum güç bela acile gittim beni genel cerrahiye yönlendirdiler makatta apse olmuş denildi ama nasıl bir acı anlatamam dr biraz temizleyebildim dedi hamileyim die bana pek bişe yapamadılar düşük antibiyotik verdieler..içiodum ama hergünüm acı, ağlamakla ve mecburi yatarak geçiodu geceleri ağrı çoğalıodu ve ben her gece acildeydim sadece sprey sıkıldı sonra neşter vurdular iltihabı çıkarmak için ama böyle 10 gün geçti çok ama çok ağladım biara ölmek istedim gerçekten acıdan.dayanamıodum.çok şükür bugun 12.günüm artık tek basıma yürüyeniliorum ama o süre içindede bişe yiyemedim pek çocuk ne durumda die korkuodum çünkü bazen karnım boşmuş gb geliodu dr.uma gittim herşey normal dedi biras içim rahatladı.ama o sürede o kadar güçsüzdümki 2 adım atıodum sanki yorgunluktan ölmüşüm gb uykum geliodu.şimdi yine iltihap gelio ama eskisi gb acım yok.ama hala çok halsizim 10dk ayakta kalsam hemen bi yere uzanıorum daha tam ileşmedim yemem biras düzeldi çok şükür.daha hissetmiorum çoçumu ama kasıklarımda ağrı oluo çok özellikle geceleri. Allahım kimseye böyle acı vermesin diorum hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?