- Konu Sahibi seymasahin
-
Teşekkür ederim LeylaserdaRÇok geçmiş olsun Can'ım. Bunların hepsi sınav. Anne olmak ne zormuş.
Canım bişey sorucam ilk üç çocuğunda sezaryen dimi? Allah yardımcın olsun kuzummm. Allah kolaylık versin. İnşallah sağ salim doğum yaparsın.Kızlar temizlik yaparken çok zorlanıyorum artık. Yere eğilirken böyle bişeyler batıyor gibi oluyor. Malum evdeki diğer kuzularımda küçük oyuncak kalem defter dağınıklık bitmiyor. Eee birdaha çocuk asla yapmam diye beşiğimi sepetimi dağıttım. Sanki ilk bebeğim gibi yeniden hazırlık yapmak zorundayım. Birde dördüncü sezeryana giricem çok korkuyorum. Doktor korkma inş. Allahın izni ile kazasız belasız atlatırız dedi. İçimdeki korku yinede gitmiyor. Bana bişey olursa kuzularım ne olacak. Doktor kontrollerimi fazlasıyla yerine getiriyorum. İşte böyle allah büyük
Evet Can'ım üçüde sezeryan. İnş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allah büyükCanım bişey sorucam ilk üç çocuğunda sezaryen dimi? Allah yardımcın olsun kuzummm. Allah kolaylık versin. İnşallah sağ salim doğum yaparsın.
Can'ım bebeğin hareketlerini hissediyormusun. Eğer hissetmiyorsan hemen git derim. Zaten gitme desemde için içini yiyeceğine git.Günaydın arkadaşlar bişey soracağım bugün karnım çok indi sıkan eteğim belimden düşüyor böyle olması normal mi doktora gideyim mi:/
Bugün hissetim çok şükür haftaya gideceğim doktora inşallah :)Can'ım bebeğin hareketlerini hissediyormusun. Eğer hissetmiyorsan hemen git derim. Zaten gitme desemde için içini yiyeceğine git.
Evet bende de oluyor. Korkma rahim hızla büyüdüğü için böyle şeyler hissediyorsun.Merhabalar ben de 19 haftalik hamileyim ama bebegim karnimda sertleşiyor başta bebek hareketleridir diye dusunuyordum ama internetten bakinca erken doğum olabilir deniyor. Sizde de oluyor mu bu sertlik
Birkaç kişiye daha sordum onlar da korkma dediler öyle rahatladım tsk ederimEvet bende de oluyor. Korkma rahim hızla büyüdüğü için böyle şeyler hissediyorsun.
Karındaki sertlik erken doğumdur demek ne kadar doğru bilmşorum kendini öyle şartlandırma bence..bende daha hissetmiorum ama arada kramplar oluo agrı oluo..bence erken doğum olarak düşünme sende..güzel düşünMerhabalar ben de 19 haftalik hamileyim ama bebegim karnimda sertleşiyor başta bebek hareketleridir diye dusunuyordum ama internetten bakinca erken doğum olabilir deniyor. Sizde de oluyor mu bu sertlik
aynı durum bende de vardı hatta oğlum kasıklarımda toplanıyordu sanki teyzeme sordum o toplanmayla birlikte sancı veya ağrı varsa endişelen dedi bende sancı veya ağrı olmuyor yanlız rahatsız ediyor beni dedim ve o da bu normal ama istersen doktora gittiğinde bir danış dedi kontrolümde bu hafta cuma günü kısmetseBirkaç kişiye daha sordum onlar da korkma dediler öyle rahatladım tsk ederim
Bendee varımmm Allah izin verirse prensesim 05 04 2017'de kucaģımda olucakilk çocuğum ve nisan ayında anne olucam ben gibi kaç kişi var :) paylaşalım
Sertlik dediğiniz şey sanki bi yerde toplanıypr ve sert oluyor. Bu mu?Evet bende de oluyor. Korkma rahim hızla büyüdüğü için böyle şeyler hissediyorsun.
18+2 olduk ben yemeklerden sonra çok nefes darlıgı çekiyorum normalmi acaba bazen nefes almam çok zorlaşıyo 1 hafta sonra konrtolüm var ama sizede sormak istedim =(
Ayni haftadayız :) bende de var doktorum normal dedi. Yürüyüş önerdi gerçekten rahatlatıyor18+2 olduk ben yemeklerden sonra çok nefes darlıgı çekiyorum normalmi acaba bazen nefes almam çok zorlaşıyo 1 hafta sonra konrtolüm var ama sizede sormak istedim =(
Evet canım böyle on dakika gibi sürüyorSertlik dediğiniz şey sanki bi yerde toplanıypr ve sert oluyor. Bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?