NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar temizlik yaparken çok zorlanıyorum artık. Yere eğilirken böyle bişeyler batıyor gibi oluyor. Malum evdeki diğer kuzularımda küçük oyuncak kalem defter dağınıklık bitmiyor. Eee birdaha çocuk asla yapmam diye beşiğimi sepetimi dağıttım. Sanki ilk bebeğim gibi yeniden hazırlık yapmak zorundayım. Birde dördüncü sezeryana giricem çok korkuyorum. Doktor korkma inş. Allahın izni ile kazasız belasız atlatırız dedi. İçimdeki korku yinede gitmiyor. Bana bişey olursa kuzularım ne olacak. Doktor kontrollerimi fazlasıyla yerine getiriyorum. İşte böyle allah büyük

Canım bişey sorucam ilk üç çocuğunda sezaryen dimi? Allah yardımcın olsun kuzummm. Allah kolaylık versin. İnşallah sağ salim doğum yaparsın.

Günaydın arkadaşlar bişey soracağım bugün karnım çok indi sıkan eteğim belimden düşüyor böyle olması normal mi doktora gideyim mi:/

Bugün dört boyutluya giricem. Bakalım sağlıklı sıhhatli olsun önemli değil ama en azından cinsiyeti netleşecek.

Günaydın arkadaşlar bişey soracağım bugün karnım çok indi sıkan eteğim belimden düşüyor böyle olması normal mi doktora gideyim mi:/
Can'ım bebeğin hareketlerini hissediyormusun. Eğer hissetmiyorsan hemen git derim. Zaten gitme desemde için içini yiyeceğine git.

Merhabalar ben de 19 haftalik hamileyim ama bebegim karnimda sertleşiyor başta bebek hareketleridir diye dusunuyordum ama internetten bakinca erken doğum olabilir deniyor. Sizde de oluyor mu bu sertlik

Merhabalar ben de 19 haftalik hamileyim ama bebegim karnimda sertleşiyor başta bebek hareketleridir diye dusunuyordum ama internetten bakinca erken doğum olabilir deniyor. Sizde de oluyor mu bu sertlik
Evet bende de oluyor. Korkma rahim hızla büyüdüğü için böyle şeyler hissediyorsun.

Karındaki sertlik erken doğumdur demek ne kadar doğru bilmşorum kendini öyle şartlandırma bence..bende daha hissetmiorum ama arada kramplar oluo agrı oluo..bence erken doğum olarak düşünme sende..güzel düşün

Birkaç kişiye daha sordum onlar da korkma dediler öyle rahatladım tsk ederim
aynı durum bende de vardı hatta oğlum kasıklarımda toplanıyordu sanki teyzeme sordum o toplanmayla birlikte sancı veya ağrı varsa endişelen dedi bende sancı veya ağrı olmuyor yanlız rahatsız ediyor beni dedim ve o da bu normal ama istersen doktora gittiğinde bir danış dedi kontrolümde bu hafta cuma günü kısmetse

18+2 olduk ben yemeklerden sonra çok nefes darlıgı çekiyorum normalmi acaba bazen nefes almam çok zorlaşıyo 1 hafta sonra konrtolüm var ama sizede sormak istedim =(

bende uyurken cok tikaniyorum bu aralar..sanki burnum şiş yan yatinca daha rahat nefes aliyorum ama..bebislerimiz bizi zorluyor..bide karnim cok büyüdü kizlar ayimiza gore daha buyuk sanki simdiden boyleyse sonra nolcak bilmem
18+2 olduk ben yemeklerden sonra çok nefes darlıgı çekiyorum normalmi acaba bazen nefes almam çok zorlaşıyo 1 hafta sonra konrtolüm var ama sizede sormak istedim =(

Ayni haftadayız :) bende de var doktorum normal dedi. Yürüyüş önerdi gerçekten rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…