- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
Teşekkür ederm canım :)Evet canım böyle on dakika gibi sürüyor
Aynı dert bende de var. Oturunca da çok ağrıyor. Napıcam bilmiyorumMerhaba kızlar..
Benim belim çok ağrıyor ayakta biraz uzun kalsam sanki belim ayrılıomuş gb bir acı oluo mecbur uzanıorum. Kasıklarımdaki agrıyı geçtim ama bu bel beni çok düşündürüo.hareketlerimi kısıtlıyo 2 iş yapmak gözümde büyüyo
Canım hamileyiz tansiyonumuz falan sürekli oynuyor. Bence renginin değişmesi soğuk gözükmen ya da bitkin gözükmen doğal. Benden de kan üçlü ikili test için ve ilk hamileliğimi öğrendiğimizde hepatit için alındı. Stres yapma. Doktorun sende bi sorun gördüğünde ister tahlil zaten. Benimki düzenli olarak benden idrar tahlili istiyor. İdrarımda iltihap var hep çünkü ve ilaç geçirmedi.yani bi sıkıntın yoksa doktor bize de boşa masraf olmasın diye gereksiz tahliller istemiyor. Sıkıntı yapma. Bebişine odaklan. :)Kizlar ilk ay kan tahlili idrar tahlili yaptirmistim.ondan sonra istemedi tahlil..sizin rutin mi yapiliyor kan tahlilleri.pazartesi gunu.bir hemsire bana rengin sari dedi .biraz sure gecti yok simdi iyi gorunuyorsn dedi.o gunde doktorumda muayene oldum.bebisimde sorun yok..aklimdan cikti hemsirenin dedigi..dr a demeyi de unuttum..gebeligin basindan beri rengim kacik zaten de...ayna da kendime bakip sari miyim diyorum simdi iskillendim..dr kendi gerekli gorse kan tahlili yapar di mi...detayli ultrasonda haftaya olacak..kendi basima kan tahlili vereyim mi bilemedim..biri bana birsey soylemeye dursun hemen aklima takiliyor...yuzume bakip sariymis gibigeliyor..etraftakilere sorunca yok diyorlar...
benimde ağrıyor ama yavaş yavaş kalkıyorum. yavaş hareket ediyorum ağırlık kaldırmıyorum ve yan yatıyorum düz yatarsam belim çok ağrıyor daha yeni 2 kilo almışım kiloda çok almadım ama bunlar normalmişMerhaba kızlar..
Benim belim çok ağrıyor ayakta biraz uzun kalsam sanki belim ayrılıomuş gb bir acı oluo mecbur uzanıorum. Kasıklarımdaki agrıyı geçtim ama bu bel beni çok düşündürüo.hareketlerimi kısıtlıyo 2 iş yapmak gözümde büyüyo
Günde ortalama 20 kere hissediyor musunDüzenli değil henüz
Kızlarrrr bebekleriniz ne sıklıkla hareket ediyor?[/QUOT
ben daha hissetmiorum ağrı gb oluor arada ama hareket yok daha
Ben okuyorum canım. Yoğun bir şekilde okula gidip geliyorum. Son senem ve sinema okuduğum için set ekipmanı falan beni çok yoruyor. 10 kiloya yakın aldım vücudumda çok aman allah bi değişim yok ama ben daha şimdiden nefes alırken zorlanıyorum. Belim inanılmaz ağrıyor derste otururken.Merhaba arkadşlar bende nisan annesi olcam inşallah. Aranızda yoğun çalışmaya devam eden var mı? Ben öğretmenim ve son iki haftadır zorlanmaya başladım belim ve kalçamda ağrılar oluyor. Bir hayli kilo da aldım.
Bende çalışan bir anne olarak yoruluyorum ve bacaklarım ağrıyor ama kilo almadım normal kiloma yeni geldim..Ben okuyorum canım. Yoğun bir şekilde okula gidip geliyorum. Son senem ve sinema okuduğum için set ekipmanı falan beni çok yoruyor. 10 kiloya yakın aldım vücudumda çok aman allah bi değişim yok ama ben daha şimdiden nefes alırken zorlanıyorum. Belim inanılmaz ağrıyor derste otururken.
Ben çok hissedemiyorum normal midir bu haftalarda???Kızlarrrr bebekleriniz ne sıklıkla hareket ediyor?
bende ogretmenim cnm mecbur merdiven in cik derste oturulmuyor ayakta yoruluyorum..okul disinda tek yaptigim dinlenmek baska bisey yapamiyorum..6 kilo civari aldim bende..Merhaba arkadşlar bende nisan annesi olcam inşallah. Aranızda yoğun çalışmaya devam eden var mı? Ben öğretmenim ve son iki haftadır zorlanmaya başladım belim ve kalçamda ağrılar oluyor. Bir hayli kilo da aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?