NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

bende hala çalışıyorum çok şükür çok fazla kilo almadım 2 kilo aldım ama benimde ağrılarım oluyor malesef özellikle tansiyonum düşünce baş ağrısı ama ben 16 aralıkta izne ayrılacağım sağolsun canım amirim idare ediyor. o zaman 25. hafta gimiş olacağız inşallah 35 gün iznim var onu kullanıp sonrada doğum iznimi başlatacaklar ... çünkü kilo almasam bile insan çok yoruluyor bir kere bebek tüm gün oturduğumuz için rahatsız oluyor bence çalışan annelerin başka çaresi yok

ayyy uzun zamandır yoktum ya ne mesajlar olmuş :) mide bulantılarım geçti bazı şeylere tiskinmem devam ediyo :)) şimdilik oğluşumla iyiyiz :))))))

ayyy çok sevndim bu sene erkek enesi galibaa herksin erkek neredeyse ::))))) hayırıolsun canıııııımm
Teşekkür ederim sağlık sıhhatle kucağımıza alırız inşallah :) sen alışverişe başladın mı canım ben yataktan başka bişey almadım onuda ben almadım annem yorgan döşek yastık bide nevresim takımı almış o kadar ben daha hiç bişey almadım :) dün detaylı ultrasonum vardı cinsiyeti kesinleşti bundan sonra ufak ufak alırım herhalde

valla hastane çıkışı aldım battaniye yorgannevresim annem verdi bikaç tulum çokbişey almadım :))) kaç kilo aldın ya çok aldınız mı 3 kilo aldım ben dahada alamıyorum

ben 45 kiloydum 48 oldum :) valla çok yiyorum ama yaramıyo oğlum benden evvel gidiyo benim yediğim ona yarıyo maşallah :))))
Maşallah az kilo alman çok güzel zaten zayıfmışsın ben 66 başladım şuan 75 kiloyum yani basküle çıkmaya korkuyorum korkunç görünüyorum bu gebeliğimden önce bi düşüğüm var o sırada çok kilo aldım normalde 58 kiloydum hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başladım inanılmaz iştahım açıldı sonra öğrendim hamileymişim meğer kimyasal gebelikmiş adetim 10 gün geçti sonra bi baktım kanama yıkıldım sonra tartıldım 2 ayda 58 kilodan 66ya çıkmışım sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim yani bu şekilde 66 kiloyla başladım daha önce hiç 58 kilonun üstüne çıkmadım boyumda 175 olduğu için fiziğim gayet iyi görünüyodu şuan 75 kiloyum aynaya Bakamıyorum

olsun kilolarını dert etme emzirirken verirsin kilolarını :))))))

olsun kilolarını dert etme emzirirken verirsin kilolarını :))))))
Zor kilo veriyorum yemek konusunda iradeli bi insan değilim canım ne isterse yiyorum hemde tadımlık değil doyumluk :) güldüğüme bakma kilolarım çok canımı sıkıyo üzülüyorum ama dediğim gibi iradeli olmadığım için elimden bişey gelmiyo

Ay bende. Spor yapııyorum bide bıngıl bıngılım
Bende öyle oldum tam olarak yürüyorum ama hiç bana mısın demiyo kilolar bide şuna şaşırıyorum gebelikten önceki yediğimden fazla yemiyorum anlamadığım olay bu aynı yiyorum hatta cipse çikolataya öncekine göre dikkat ediyorum ama yok daha fazla kilo alıyorum :)

OLSUN KAFANA TAKMA İLLAKİ VERRSİN :)) SONUNDA SANA GÜZELBİBEBEK GELCK HERKES DİYOKİ EMZİRİRKEN VERİRSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…