- 9 Temmuz 2016
- 199
- 106
- 18
- Konu Sahibi seymasahin
-
İnşallah umudum o zatenOLSUN KAFANA TAKMA İLLAKİ VERRSİN :)) SONUNDA SANA GÜZELBİBEBEK GELCK HERKES DİYOKİ EMZİRİRKEN VERİRSİN
aaaaa öyle deme benim bi tanıdığım var öyle kiloluydu emzirirken bile almışşimdiverdi kilolrını zapzayıf duruyo :)) skın öye düşünmeİnşallah umudum o zateno zamanda veremezsem daha veremem :)
doğrudur tabikiValla bende 11 kilo aldım hemde öyle bi aşırı yemem de yok. Bazı bünyeler yatkın oluyor heralde almaya
Haftada bi kaç kez yüzüyorum. Öyle böyle değil hemde. Yemem de aynı al bende senin gibiyim :) kaderimiz bu bizim şekerim bıngıl hamilelik ahhhBende öyle oldum tam olarak yürüyorum ama hiç bana mısın demiyo kilolar bide şuna şaşırıyorum gebelikten önceki yediğimden fazla yemiyorum anlamadığım olay bu aynı yiyorum hatta cipse çikolataya öncekine göre dikkat ediyorum ama yok daha fazla kilo alıyorum :)
Sen kaç haftalıksın kaç kilo aldın şuan kaç kilosun :)Haftada bi kaç kez yüzüyorum. Öyle böyle değil hemde. Yemem de aynı al bende senin gibiyim :) kaderimiz bu bizim şekerim bıngıl hamilelik ahhh
İnşallah veririm çünkü aşırı kafama takıyorum emzirirken de aman şunu yiyeyim sütüm olsun derken verememekten korkuyorumaaaaa öyle deme benim bi tanıdığım var öyle kiloluydu emzirirken bile almışşimdiverdi kilolrını zapzayıf duruyo :)) skın öye düşünme
20+5 bitti bugün :) 10 kilo aldım. Vücudum çok yatkın kilo almayaSen kaç haftalıksın kaç kilo aldın şuan kaç kilosun :)
Bende senin gibiyim ya. O yüzden frenlememiz gerek kendimizi. Herkes veriyor aldığı kiloları inşallah bizde hemen verirzİnşallah veririm çünkü aşırı kafama takıyorum emzirirken de aman şunu yiyeyim sütüm olsun derken verememekten korkuyorum
Kaç haftalıksın detaylı ultrason yaptırdın mıBende senin gibiyim ya. O yüzden frenlememiz gerek kendimizi. Herkes veriyor aldığı kiloları inşallah bizde hemen verirz
20+5 canım yaptırmadım daha. Bakalım ne zaman yaptıracağımKaç haftalıksın detaylı ultrason yaptırdın mı
Doktorum rahatsızlanmış raporluymuş. Hastaneye dönmesini bekliyoruöKaç haftalıksın detaylı ultrason yaptırdın mı
Anladım canım ama bence ihmal etme bildiğim kadarıyla 22+6ya kadar yapıyolar bu işlemi geçirmemen lazım umarım güzel haberler alırsın :)Doktorum rahatsızlanmış raporluymuş. Hastaneye dönmesini bekliyoruö
Amin hepimiz güzel sonuç alırız inşallah :)Anladım canım ama bence ihmal etme bildiğim kadarıyla 22+6ya kadar yapıyolar bu işlemi geçirmemen lazım umarım güzel haberler alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?