NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Valla bende 11 kilo aldım hemde öyle bi aşırı yemem de yok. Bazı bünyeler yatkın oluyor heralde almaya

daha hiç karnım çıkmadı ya eskisi giibi dümdüz 5 ay bitcek 1 hafta sonra benim hiç çıkmadı az bişey bile yok yaaaa

Bende toplamda 7 kilo aldim. 6 kiloyu son 1 ay icinde aldim doktorum yavas dedi ellerim ayaklarim sismeye basladi tahlil yapildi bisi cikmadi şükür tansiyonum dusuk gidiyor bu aralar doktor 8e 5 , 9a 5 gibi doktorum sıkıntı yapilacak bisi dgl yuksek tansiyon problem dedi dusuk tansiyon da bende uyku hali yorgunluk yapıyor belim agriyor benimde sizin gibi hala calisiyorum okulda gunde 2 saat de yol gidiyorum bebisim iyi cok şükür

Haftada bi kaç kez yüzüyorum. Öyle böyle değil hemde. Yemem de aynı al bende senin gibiyim :) kaderimiz bu bizim şekerim bıngıl hamilelik ahhh

aaaaa öyle deme benim bi tanıdığım var öyle kiloluydu emzirirken bile almışşimdiverdi kilolrını zapzayıf duruyo :)) skın öye düşünme
İnşallah veririm çünkü aşırı kafama takıyorum emzirirken de aman şunu yiyeyim sütüm olsun derken verememekten korkuyorum

Benim doktor gerek yok dedi ya yaptırma dedi bende yaptırmadım. Hata mı ettim acaba.

Bence de ayrintili ultrasona gerek yok kizlar ben yaptirdim ama kendi doktorum da ayni seyleri soyluyor detayli doktorumun verdigi 3boyutlu fotoğraf lar da ayrintili ultrason gibi hatta ben doktorun son verdiklerini daha cok begendim

Günaydın :) galiba aranızda en az kilo alan benim 1 kilo aldım bu aydan sonra artar herhalde:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…