- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
Bunu bende çok merak ediyorum :)kızlar bişey sorucam bebegin hareketleri dışardan ne zaman görülür acaba gören varmı =)
Günaydın :) galiba aranızda en az kilo alan benim 1 kilo aldım bu aydan sonra artar herhalde:/
Canım bişey sorucam ayrıntılı ultrasona doktorun mu bakıyor kim bakıyor?bende 7kilo aldim hatta bikacgundur tartilmiyorum..cok abarti yemiyorum abur cubur yemiyorum bunye heralde bide en bastan beri azicik gobekliydim iyice cikti gobegim valla goren daha ileri saniyor..gerci annem ve ablamin hamilelikleride oyleydi..cumartesi kontrolum var heyecanla bekliyorum su ayrintili ultrasona ne diycek bakalim doktorum
Canım bişey sorucam ayrıntılı ultrasona doktorun mu bakıyor kim bakıyor?
Ben alırım ama ağzım boş durmuyor artık:)Kıskandım ahahh :)
Çok sağol canım inşallah öğrenirsin bebişinin cinsiyetini.bide hala cinsiyetini tam ogrenemedik..erkek olabilir ama kesin degil dedi insallah bu kontrolde ogrenmeyi bekliyorum heyecanla..doktorum %100 emin olmadan soylemiyor malesef..
burdayiz burdayiz valla bende yedigim gibi kilo yapiyor doktorum gecen ay kizdi cok almissin diye bakalim bu ay nolcak..bende karnimda arada dondugunu hissediyorum aradada pit pit vuruyor bebisim..bazen karnımda pıt pıt bişey oluyodışarıdan görülüyo ama çok naidir oda çok bişey yersem dün baktım kilo vermişim yediğim halde ne gıcık bi durum :)
evet ya benimde öyle karnımda dönüyo :)) çok güzel yaaaburdayiz burdayiz valla bende yedigim gibi kilo yapiyor doktorum gecen ay kizdi cok almissin diye bakalim bu ay nolcak..bende karnimda arada dondugunu hissediyorum aradada pit pit vuruyor bebisim..
19+4 ten diye biliyorum canımkızlar ben son adet tarihine göre 20+4 haftalık hamileyim ulrtasona göre 19+4 dogumu 19+4 denmi hesaplıyoruz
Canım nasıl aldın o kadar kiloyu iştahın yerinde sanırım :) ben hiç kilo almadım 19+5 deyimBen bugün tam 20+1 oldum korkuç kilo alıyorum şuana kadar 9 kilo aldım
Gerçi benim bulantılarım ve kusmalarım yeni geçti 6 kilo verdim. 62 yle hamile kaldım. Şimdi eski kilomdan 2 kilo eksiğim var.Ben bugün tam 20+1 oldum korkuç kilo alıyorum şuana kadar 9 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?