NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

bende 7kilo aldim hatta bikacgundur tartilmiyorum..cok abarti yemiyorum abur cubur yemiyorum bunye heralde bide en bastan beri azicik gobekliydim iyice cikti gobegim valla goren daha ileri saniyor..gerci annem ve ablamin hamilelikleride oyleydi..cumartesi kontrolum var heyecanla bekliyorum su ayrintili ultrasona ne diycek bakalim doktorum

Canım bişey sorucam ayrıntılı ultrasona doktorun mu bakıyor kim bakıyor?

kendi doktorum bakmiyormus bundan onceki kontrolde soylemisti 20kusur haftanda gondercem diye baska uzmana gonderiyor galiba kadin dogumcu degil galiba bir brans demistide hatirlamiyorum cumartesi ogrenince yazarim gene orda herseyine bakiyorlar galiba bende internet arastirmalarima gore..
Canım bişey sorucam ayrıntılı ultrasona doktorun mu bakıyor kim bakıyor?

bide hala cinsiyetini tam ogrenemedik..erkek olabilir ama kesin degil dedi insallah bu kontrolde ogrenmeyi bekliyorum heyecanla..doktorum %100 emin olmadan soylemiyor malesef..

bazen karnımda pıt pıt bişey oluyodışarıdan görülüyo ama çok naidir oda çok bişey yersem dün baktım kilo vermişim yediğim halde ne gıcık bi durum :)

bazen karnımda pıt pıt bişey oluyodışarıdan görülüyo ama çok naidir oda çok bişey yersem dün baktım kilo vermişim yediğim halde ne gıcık bi durum :)
burdayiz burdayiz valla bende yedigim gibi kilo yapiyor doktorum gecen ay kizdi cok almissin diye bakalim bu ay nolcak..bende karnimda arada dondugunu hissediyorum aradada pit pit vuruyor bebisim..

burdayiz burdayiz valla bende yedigim gibi kilo yapiyor doktorum gecen ay kizdi cok almissin diye bakalim bu ay nolcak..bende karnimda arada dondugunu hissediyorum aradada pit pit vuruyor bebisim..
evet ya benimde öyle karnımda dönüyo :)) çok güzel yaaa

Ay kızlar bende geliyim mi :) merak ediyorum sizler de ne yaşıyosunz :) yaş 21 ikinci gebeliğim ama ilk çocuğum olacak bi düşüğüm var. Şuan 21. Haftanın içindeyiz. Çok şükür şimdilik herşey yolunda minik bi prenses var içimde :)

Slm kızlar
Bu detaylı ultrasonu radyoloji bölümü yapıo sanırım ama baya pahalı die biliorum dr.um aracılığıyla gidince 250 _300tl ye yaptırabilirmişim. Dışarda nerdeyse 1000tl ye yapılıomuş. Bana çok pahalı geldi.bem ztn özele gidiorum. Çok gerekli değil çünkü ben iyi gördüm durumu iyi demişti çocuğum için. sana kalmış dedi bende yaptırmadım. 2li 4lü testi yaptırdım çok şükür bişe yok. Bende 67 kiloydum 5kilo almıştım bugun tartıldım 2kilo vermişim sanırım iştahım aman aman yok ama yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…