NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Canm bi sürü değer tek tek ölçülüyor bence bidaha düşün özelde yaptırmak zorunda değilsin devlet hastanesi ve araştırma hastaneleri yapıyo

Kızlarrrr kilo almayanlar ve üstüne verenler!!! Nasıl yaptınız yaaaa ben 10 kilo aldım yanaklarım ponçik ponçik ahahha

Kızlarrrr kilo almayanlar ve üstüne verenler!!! Nasıl yaptınız yaaaa ben 10 kilo aldım yanaklarım ponçik ponçik ahahha

Canım inan bi metod uygulamıorum ben aslında çokta korkuorum aşırı kilo almaktan çünkü bünye müsait.benim hamileliim biraz sorunlu geçio burayada yazmışımdır.o zmndan bu zmn a pek bişe değişmedi fazla iştahım yok ama daha 4 ayımız var dikkat etmek gerek tabi

Aman iyi olun kızlar bebeklerniz iyi olsun :) inşallah bundan sonra rahat edersin canım.

Canım benim de hamileliğim zor geçti bulantı kusma iştahsızlık. Her yediğim çıkıyordu ondan zayıfladım. Son bi haftadır daha iyiyim çok şükür. Ama yine hamile kaldığım kilomla arada 2 kg fark var :)

Allah bundan sonrasında zorluk vermesin balım :) sağlık sıhat versin hepimize

Beniim de doktorum iyi görünüyor yaptırmana gerek yok dedi yaptırmadım bende. Zaten Allah korusun bişeyi olsa bile ne yapacağım bu saatten sonra. Öğrenip kalan zamanlarımı kabus gibi geçirmeyeyim dedim. Çok büyük bi sorun olsa ben görüyorum zaten dedi doktor.

Canm bizde bi sorun olsa aldıracağız diye yaptırmıyoruz ki eğer bebekte bi anormali varsa doğumda doktor ona göre önlemini alır Allah korusun ameliyat olması gerekiyorsa hemen ameliyata alınır çok geç kalmadan vs. Tabikide doktorun öyle dediyse problem yok

Aynen canım bende doktoruma güvendiğimden yaptırmadım. birasda pahalı geldi bana.burdan dewletinde yaptığını söyleyen arkadas vardı bende ramdevu aldım p.tesiye bakalım gün vercekmiş dr ona göre yaptırayım dedim içimde kalmasın.insan rahat etmek istio işte.hep bi kaygımız oluo ne bilim

valla az bi kilo aldım onuda vermişim maşallah ayı gibi yiyorum ama yokyani :)

Reactions: mnt
kızlar devlet hastahanesine gidiyorum ben ve 3 lü tarama tstime kadar herşeyi yaptı hiç bir ücret yok devlet hastahaneleride yapıyo ve gayet detaylı herşey

benimde öyle bir sorunum var 5,5 olduk ama 3 kilo falan aldım yüzüm şişti.bebek besleniyordur değil mi karnım büyüdü doğal olarak ama ne bilim az mı yiyorum acaba
benim hiç karnım çıkmdı hala eskisi gibi ya dümdüz bi çıkıntı bile yok ama çocuk kilolu baya haftasına göre yani bizim yediklerimiz bize değil bebişe gidiyo sadece :)))))

benim hiç karnım çıkmdı hala eskisi gibi ya dümdüz bi çıkıntı bile yok ama çocuk kilolu baya haftasına göre yani bizim yediklerimiz bize değil bebişe gidiyo sadece :)))))
çıkar karnın bir iki haftaya artık büyüme zamanı sanki ya beslensinler yeter ki ben ultrasona pek gitmiyom durumu ne şuan bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…