- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
bn 1 aydabir gidiyorum ne olur ne olmaz :)) vitamin ilaçlarıverir belkiayrıntılıyı yaptırdım 18. haftada daha gitmem kolay kolay bir sorun yok çok şükür.ultrasonda zararlı biraz ara vermek iyi olur inşallah :)
Nasıl cikmadi ya çok şaşırdım bes ayı geçmedi mi seninde ? iç karnin var heralde baya bi :))benim hiç karnım çıkmdı hala eskisi gibi ya dümdüz bi çıkıntı bile yok ama çocuk kilolu baya haftasına göre yani bizim yediklerimiz bize değil bebişe gidiyo sadece :)))))
Acıbadem hastanesi 600 tl istedi ayrıntılıyabnde yaptırdım sorun çıkmadı özele gidiyorum ama fiyat 29 tl idi siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fiyatlar çok uçuk yani
Bende radyolojiye gitmedim canım. İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın :)Merhaba kızlar bende 22 haftalığım oğlum olacak inşallah. 2 hafta sonra perinatalog randevum var detaylı ultrason için. Benim doktor radyoloji istemedi perinatalog olucak dedi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım.Bu arada fiyatı 350 tl.
Sanırım 17-23 haftalari arasindaKaç haftalık olana kadar giriliyor ayrıntılıya?
Bende oldum iki hafta oldu ağrı olmadı hiç canımArkadaşlar tetanoz aşısı oldunuz mu ben geçen hafta oldum bir haftadır kolum ağrıyor, resmen öldüm ağrıdan... sizler durum nedir?
valla ben ağrıdan uyuyamıyorum geceleri ama bebeğim için ağrı kesicide içmedim... bunun birde ikincisi Rabbim Yar ve Yardımcım olsun İnşallahBende oldum iki hafta oldu ağrı olmadı hiç canım
İnş canım ama numarası varsa doktoruna sor istersen. Birde parol içilebiliyor hamilelikte doktorum vermişti.valla ben ağrıdan uyuyamıyorum geceleri ama bebeğim için ağrı kesicide içmedim... bunun birde ikincisi Rabbim Yar ve Yardımcım olsun İnşallah
Arkadaşlar tetanoz aşısı oldunuz mu ben geçen hafta oldum bir haftadır kolum ağrıyor, resmen öldüm ağrıdan... sizler durum nedir?
Aaa yaptırmak gerek mi?Arkadaşlar tetanoz aşısı oldunuz mu ben geçen hafta oldum bir haftadır kolum ağrıyor, resmen öldüm ağrıdan... sizler durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?