NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

ayrıntılıyı yaptırdım 18. haftada daha gitmem kolay kolay bir sorun yok çok şükür.ultrasonda zararlı biraz ara vermek iyi olur inşallah :)
bn 1 aydabir gidiyorum ne olur ne olmaz :)) vitamin ilaçlarıverir belki

bnde yaptırdım sorun çıkmadı özele gidiyorum ama fiyat 29 tl idi siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fiyatlar çok uçuk yani

benim hiç karnım çıkmdı hala eskisi gibi ya dümdüz bi çıkıntı bile yok ama çocuk kilolu baya haftasına göre yani bizim yediklerimiz bize değil bebişe gidiyo sadece :)))))
Nasıl cikmadi ya çok şaşırdım bes ayı geçmedi mi seninde ? iç karnin var heralde baya bi :))

merhaba kizlar bugun kontrolum vardi cok sukur saglikliyiz..bebisimin sonunda cinsiyetinide ogrenebildik oglusumuz geliyor...23 haftada ayrintili ultrason istedi doktor radyoloji uzmani yapiyormus calistigi bir doktora yonlendirdi bakalim uc hafta sonra ona gidicez..

Şükürler olsun benim bebişim de sağlıklı :) miniğim ısrarla yüzünü göstermiyordu sonunda gösterdi annesinin kopyasıymış :) rabbim herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar bende 22 haftalığım oğlum olacak inşallah. 2 hafta sonra perinatalog randevum var detaylı ultrason için. Benim doktor radyoloji istemedi perinatalog olucak dedi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım.Bu arada fiyatı 350 tl.

Bende radyolojiye gitmedim canım. İnşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın :)

Kaç haftalık olana kadar giriliyor ayrıntılıya?

Arkadaşlar tetanoz aşısı oldunuz mu ben geçen hafta oldum bir haftadır kolum ağrıyor, resmen öldüm ağrıdan... sizler durum nedir?

valla ben ağrıdan uyuyamıyorum geceleri ama bebeğim için ağrı kesicide içmedim... bunun birde ikincisi Rabbim Yar ve Yardımcım olsun İnşallah
İnş canım ama numarası varsa doktoruna sor istersen. Birde parol içilebiliyor hamilelikte doktorum vermişti.

grip oldugum icin haftaya yapturcam bende tetanoz asimi hamile kalmadan uc doz olmustum ondan bir doz yaptircam sadece..asi olduktan sonra cok kullanmamak lazim kolunu yoksa mahvediyor insani..
Arkadaşlar tetanoz aşısı oldunuz mu ben geçen hafta oldum bir haftadır kolum ağrıyor, resmen öldüm ağrıdan... sizler durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…