- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
Sanırım 17-23 haftalari arasinda
Aaaaa. Bunu. Yaptırmam gereken net bi zamanı var mı?bana doktor 23.haftada verdi ayrintili ultrasonu..tetanoz asisida dogumda olasi bir durumda sezeryan falan gibi kullanilan aletlerden zarar gormemen icin yaptirmak gerektigini biliyorum ama..
doktorunuza sorun bir isterseniz hatirlatmasi lazim size aslinda ben hamilelikten once 3doz olmustum simdi 1doz olmam yetiyor..ama eger daha once yaptirmadiysaniz 2doz yaptirmak lazim diye biliyorum ama tam kacinci haftada bilmiyorum..ben grip olmasam bu hafta ol demisti doktorum ama oda ates falan yapabilcegi icin haftaya erteledik..Aaaaa. Bunu. Yaptırmam gereken net bi zamanı var mı?
Doktorum iki haftadır raporludoktorunuza sorun bir isterseniz hatirlatmasi lazim size aslinda ben hamilelikten once 3doz olmustum simdi 1doz olmam yetiyor..ama eger daha once yaptirmadiysaniz 2doz yaptirmak lazim diye biliyorum ama tam kacinci haftada bilmiyorum..ben grip olmasam bu hafta ol demisti doktorum ama oda ates falan yapabilcegi icin haftaya erteledik..
benim doktorum yaptırmamı istedi... tamam steril yerde doğum yapacağımızı düşünüyoruz belki yaptırmak istemiyoruz ama dünyanın bin bir türlü hali var herşey planlanan gibi olmuyor ben yaptırdım bu yüzdenAaa yaptırmak gerek mi?
bir iki hafta cok farketmez heralde cnm merak etme gelince sorup yaptirirsin..pamuk prensesin dedigi gibi herseyi dusunmek lazim nolur nolmaz..ablam 27 haftada erken dogum yapti benim planlar cok farkliydi ama mecbur apar topar baska hastanede sezeryan olmak zorunda kaldi hersey bizim icin biz onlemimizi alalimda..Doktorum iki haftadır raporluinşallah hastaneye geldiğinde aşı için geç olmaz. Çok sağol kuzum
Ben zaten sezaryan istyorum. Doktorum da biliyor bunu. Ama hiç bahsetmedi bana bu aşıdan. İlk iş doktoruma bunu sormak olacak. Çok sağolun kızlar siz olmasanız haberim olmayacak bişeydenbir iki hafta cok farketmez heralde cnm merak etme gelince sorup yaptirirsin..pamuk prensesin dedigi gibi herseyi dusunmek lazim nolur nolmaz..ablam 27 haftada erken dogum yapti benim planlar cok farkliydi ama mecbur apar topar baska hastanede sezeryan olmak zorunda kaldi hersey bizim icin biz onlemimizi alalimda..
Çok sağol kuzum hiç bilgim yoktu :)benim doktorum yaptırmamı istedi... tamam steril yerde doğum yapacağımızı düşünüyoruz belki yaptırmak istemiyoruz ama dünyanın bin bir türlü hali var herşey planlanan gibi olmuyor ben yaptırdım bu yüzden
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Ben hep ıhlamurla atlattım gribimi. Ihlamura elma tarçın zencefil attım içine limon sıktım içtimkizlar 4gundur gribim surekli yatiyorum allahtan burasi var takip ediyorumda zaman geciyor..agzim damaklarim bile yara oldu bide okadar vitamin kullaniyorum ama yetmiyor bebisime..biraz toparlanma asamasina gectim sukur..atesimi takip ediyorum limonlu icecekler iciyorum calsiyomumu sandoz c yapti doktor..mandalina falan ama sizinde tavsiyeniz varmi..
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Ben hep ıhlamurla atlattım gribimi. Ihlamura elma tarçın zencefil attım içine limon sıktım içtim
İki üç bardak. Gerçek ıhlamuru demlikte bu saydıklrımla demledim kuzum. Benim doktorum izin vermişti ıhlamura. Şimdi az kırgınlık hissetsem hemen ıhlamura koşuyorumgunde kac tane ictin cnm bitki cayi olunda gözüm korkuyor pek onermiyorlarya..
İki üç bardak. Gerçek ıhlamuru demlikte bu saydıklrımla demledim kuzum. Benim doktorum izin vermişti ıhlamura. Şimdi az kırgınlık hissetsem hemen ıhlamura koşuyorum
Sana da şifa verir inşallahsaol cnm bende deneyim ozaman..zencefil alayimda..
Geçmiş olsun cnm sarımsak yut antibiyotikne de olsa :) çok iyi geliyorkizlar 4gundur gribim surekli yatiyorum allahtan burasi var takip ediyorumda zaman geciyor..agzim damaklarim bile yara oldu bide okadar vitamin kullaniyorum ama yetmiyor bebisime..biraz toparlanma asamasina gectim sukur..atesimi takip ediyorum limonlu icecekler iciyorum calsiyomumu sandoz c yapti doktor..mandalina falan ama sizinde tavsiyeniz varmi..
bence her hareket bebek degil gazda olabilir..hissedersin zaten bebekteki farki..bence kiz erkek hareketli diye degilde çocuğun yapisiyla alakali bazi cocuk cok hareketli oluyor..ablamin bebisi karninda herzaman kipir kipirdi..ultrason resimleri bile elleri ayaklar hep fluu cocugun dogduktan sonrada surekli tepiniyordu minisim simdi bile hareketli 5yasinda..benimkide arada oynuyoda oynuyo donuyoda donuyo bazende hic sesi cikmiyor..Mrb arkadaşlar karında ki her hareket bebek midir? Ve kız bebek mi çok hareket erkek bebek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?