- Konu Sahibi seymasahin
-
İster istemez tedirgin oluyorum bazen döndüğünde hissediyorum ama çoğu zaman hissetmiyorum..bence her hareket bebek degil gazda olabilir..hissedersin zaten bebekteki farki..bence kiz erkek hareketli diye degilde çocuğun yapisiyla alakali bazi cocuk cok hareketli oluyor..ablamin bebisi karninda herzaman kipir kipirdi..ultrason resimleri bile elleri ayaklar hep fluu cocugun dogduktan sonrada surekli tepiniyordu minisim simdi bile hareketli 5yasinda..benimkide arada oynuyoda oynuyo donuyoda donuyo bazende hic sesi cikmiyor..
bende oyleyim cnm konu bile actim ben tedirgin oluyorum diye..Allaha emanet bebislerimiz daha kucukler her hareketlerini hissetmeyiz bende dedigin gibi donunce balik kayiyomus gibi oluyor surekli bende hissetmiyorum bazen gece yatarken iki pitpit yapiyor bazende hic sesi cikmiyor biraz daha buyuyunce daha net anlariz..surekli gidip goresi geliyor insanin ultrasonda ama oda olmuyor..yeni kontrolun olmustur 20 hafta gormussundur bebisini bende gecen hafta gordugum icin daha onun hayaliyle mutluyum..İster istemez tedirgin oluyorum bazen döndüğünde hissediyorum ama çoğu zaman hissetmiyorum..
Doktorunuzu beklemeyin isterseniz aile hekiminizle bir görüşün çünkü bana aşı yi sağlık ocağı gun verip de bu tarihte yapicaz dedi kendi doktorum bununla ilgili bisey demediDoktorum iki haftadır raporluinşallah hastaneye geldiğinde aşı için geç olmaz. Çok sağol kuzum
Ay brezilya dizilerne döndü benim doktorlarım. Bugün birine gittim yaptırma dedi. Yarın başka ve daimi doktorum olacak birine gidicem bakalım o ne diyecek.Doktorunuzu beklemeyin isterseniz aile hekiminizle bir görüşün çünkü bana aşı yi sağlık ocağı gun verip de bu tarihte yapicaz dedi kendi doktorum bununla ilgili bisey demedi
Doktordan doktora değişiyor gerçekten kimi gerek görmüyor yapilmasina ama yaptirdigin zaman da kötü bir etkisi olmuyormuş Yapilan aşı da canli mikroorganizmalar virusler olmadığı için.Ay brezilya dizilerne döndü benim doktorlarım. Bugün birine gittim yaptırma dedi. Yarın başka ve daimi doktorum olacak birine gidicem bakalım o ne diyecek.
Aynen öyle. Çok korkarım böyle şeylerden.Doktordan doktora değişiyor gerçekten kimi gerek görmüyor yapilmasina ama yaptirdigin zaman da kötü bir etkisi olmuyormuş Yapilan aşı da canli mikroorganizmalar virusler olmadığı için.
Ben de öyle simdi de gebelikte şeker yüklemesi yaptirmak iyi değil gibi seyler duyuyorum gercekten yaptirip yaptirmamakta kararsiz kaliyorum ama doktora sorunca da biz zararlı olan şeyleri size neden yaptiralin diyorAynen öyle. Çok korkarım böyle şeylerden.
Yani.. bugün şeker var sende dedi gittiğim doktor bebeğin kesesi büyükmüş bide bi damar varmış onun atışıyla ilgili de şeker anlaşılıyormuş. Bundan önce gittiğim doktorlar böyle bişey dememişti. Anlamıyorum herkes farklı fikirdeBen de öyle simdi de gebelikte şeker yüklemesi yaptirmak iyi değil gibi seyler duyuyorum gercekten yaptirip yaptirmamakta kararsiz kaliyorum ama doktora sorunca da biz zararlı olan şeyleri size neden yaptiralin diyor
Ilk defa duydum o nedenle anlasilabildigini. Tabi benim ilk kez duymam anlasilamaz anlamina gelmiyor :))Yani.. bugün şeker var sende dedi gittiğim doktor bebeğin kesesi büyükmüş bide bi damar varmış onun atışıyla ilgili de şeker anlaşılıyormuş. Bundan önce gittiğim doktorlar böyle bişey dememişti. Anlamıyorum herkes farklı fikirde
Bende ilk defa duydum. Geçen hafta ayrıntılıya girdim bir saat inceledi doktor hiç böyle bişey söylememişti. Ay ne bileyim kafam çok karışık moralim bozuk. Anormal kilo aldım belki şekerdendirIlk defa duydum o nedenle anlasilabildigini. Tabi benim ilk kez duymam anlasilamaz anlamina gelmiyor :))
nasil oldun cnm kasilmalarin..dikkatli ol dinlen bolca..ablaminda kesesi buyuktu fazla suyu vardi 27.haftada dogdu bebiskomuz bende direk korkum doktora suyumu sormakti acaba ondanmi diye genetiktir falan doktor fazla su sebep olmus olabilir ama seninki normal gorunuyor dedi ondanda cok kilo almissindir bence..haber ver bizede basil oldun doktora gorunene kadarda kalkma dinlen iyice...Kızlar çok fazla kasılmam oluyor. Çok afedersiniz küçük tuvaletimi bile yarıda kestim okadar çok kasılmam oldu. Doğum yapıcam sandım. Bugün bunları doktora söyledi. Erken doğum belirtisi dedi. Size böyle oldu mu hiç?
Ablanın bebişi nasıl? Sağlıklı mı? Yarın ilk işim bunu sormak olacak. Hayır kafama takılan bir haftada iki doktora daha gittim sadece bu fazla suyun dedi. 8 cm olması gereken kese bende 9.5 cm imiş.nasil oldun cnm kasilmalarin..dikkatli ol dinlen bolca..ablaminda kesesi buyuktu fazla suyu vardi 27.haftada dogdu bebiskomuz bende direk korkum doktora suyumu sormakti acaba ondanmi diye genetiktir falan doktor fazla su sebep olmus olabilir ama seninki normal gorunuyor dedi ondanda cok kilo almissindir bence..haber ver bizede basil oldun doktora gorunene kadarda kalkma dinlen iyice...
Ablanın bebişi nasıl? Sağlıklı mı? Yarın ilk işim bunu sormak olacak. Hayır kafama takılan bir haftada iki doktora daha gittim sadece bu fazla suyun dedi. 8 cm olması gereken kese bende 9.5 cm imiş.
Oh maaşallah. Küvezde kaldı dimi?ooo teyzesi 4bucuk yasinda cok zorluklar yasadik ama buyutene kadar..yasitlarindan uzun masallah akilli cok iyi simdi...canavar gibim..
Ben de 2 gün önce yaptırdım. Kolum aciyor. Ben bir de aşı karşıtı gruplara üyeyim Facebook'da. Aklım çok karışık bu aşı yuzunden. Ama tetanoz korkum ağır bastı yaptırdım. Keşke hamile kalmadan önce yaptirsaydimAy brezilya dizilerne döndü benim doktorlarım. Bugün birine gittim yaptırma dedi. Yarın başka ve daimi doktorum olacak birine gidicem bakalım o ne diyecek.
tabi 45gun kuvezde kaldi 1.5 kilo olunca verdilercok sukur saglikla buyudu simdi ondanda herseyden tedirgin oluyorum hicbiseyi riske atmamak lazim ufacik bir agrida sizida bile önlem almak lazim cnm..bu arada bendede bel agrisi daha dogrusu bazen sırt agrisi oluyor ama surekli degil..Oh maaşallah. Küvezde kaldı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?