- Konu Sahibi seymasahin
-
cogumuzun oglu olcak heralde gozume hep erkekler çarpıyor kizi olacak az galiba hayirli olsun canim..Bugün doktora gittim oğlum olacak inşallah :)
Aynen hepimiz için hayırlısı olsun :)cogumuzun oglu olcak heralde gozume hep erkekler çarpıyor kizi olacak az galiba hayirli olsun canim..
hosgeldin aramiza saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi..Merhaba kızlar Nisan 2015 annesiydim. Şimdi de Nisan 2017 annesi olacagim nasipse. Kız bebek bekliyorum.
Hosbulduk canım. İnşallah o güzel günlerin paylasimlarini da yapmak nasip olur hepimize.hosgeldin aramiza saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi..
gozukmuyor yukarida isminizin uzerine basinca kisisel bilgilerin icinde yapabiliyorsunuz ordan deneyin olacaktirHosbulduk canım. İnşallah o güzel günlerin paylasimlarini da yapmak nasip olur hepimize.
Hamilelik takvimim bir türlü eklendi gözükmüyor telefondan yapıyorum ama. Siz görebiliyor musunuz?
Cok normal, benim 16.haftadan beri var. Simdi yavas yavas olmamaya basladı. Bebek büyüdükce agırlık merkezin kayıyor o yüzden agrı yapar normal dedi dr'um. Gecmis olsun sizedeBenim belim çok ağrıyor. Hiç bel ağrısı çeken var mı. Yatarken kalkarken hatta bazen yürürken otururken. Belimin sol tarafı çok ağrıyor. Kitapta olur bel ağrısı diyor ama erken mi başladı ne.
Yıldırım dorukta Doğum fiyatlarını bileniniz var mı pekiMerhaba kizlar bende yarin ayrintiliya gircem bursa yıldırım doruk ta 175 tl
Ben sorduğumda normal 1400 sezeryan 1800 demişti yanlış hatirlamiyorsam yada normal 1800 sezeryan 2000 diYıldırım dorukta Doğum fiyatlarını bileniniz var mı peki
Peki teşekkür ederimBen sorduğumda normal 1400 sezeryan 1800 demişti yanlış hatirlamiyorsam yada normal 1800 sezeryan 2000 di
Rica ederim. Yalniz bana 20. Haftadan sonra gelin kaydinizi yapalim ki yılbaşından sonraki fiyat değişimlerinden etkilenmeyin demişti.Peki teşekkür ederimben de ocak sonu gibi gideceğim inşallah.o zaman farklılık varsa yazarım
Olsun hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin :)Bizden geçmiş ohayırlısı olsun.benm zaten Bursa'ya geliş tarihim 21 ocak inşallah
Amin canm inşallah.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayrlı evlatlar nasip eylesinOlsun hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin :)
Yok hic baska hastaneye sormadim canim çekirge doruk pahaliymis yaabende çekirge doruğa sordum 2000 normal sezeryan 2500 tl dediler başka hastanelerden fiyat aldınız mı
Hanımlar bebek odası için neler yaptınız şimdiye kadar. Oda takımı alacak misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?