NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Hosbulduk canım. İnşallah o güzel günlerin paylasimlarini da yapmak nasip olur hepimize.
Hamilelik takvimim bir türlü eklendi gözükmüyor telefondan yapıyorum ama. Siz görebiliyor musunuz?
gozukmuyor yukarida isminizin uzerine basinca kisisel bilgilerin icinde yapabiliyorsunuz ordan deneyin olacaktir

Cok normal, benim 16.haftadan beri var. Simdi yavas yavas olmamaya basladı. Bebek büyüdükce agırlık merkezin kayıyor o yüzden agrı yapar normal dedi dr'um. Gecmis olsun sizede

Bizden geçmiş o hayırlısı olsun.benm zaten Bursa'ya geliş tarihim 21 ocak inşallah

ayy daha hicbisey yapmadim ben yaa subat tatilini bekliyorum okullar kapaninca herseyi almayi planliyorum ama yavas yavas bakmak lazim..ben kiyafet dolabi yatak illa buyumesi gerekmiyor yigenime buyuyen yataklardan almistik buyuk hali hic rahat degildi biraz buyuyunce baska seyler istiyorlar zaten..bide ben acilir rahat bir kanepe almak istiyorum..anneler geldiginde yaninda rahat yatmak icin yada bende emzirirken falan rahat kullanirim diye dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…