NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

a

cok guzelmis canim tam bende boyle bisey istiyorum beyaz renk sonrada kullanilir dolaplar beşikte cok guzelmis..gule gule kullanin bebisinle guzel gunlerde uyusun minik..

Sagol canim insallah :) evet yatak bide büyütüliyor ilerde kulanilacak bisey olsun istedim

Bende henüz bişey almadım ama artık yavaş yavaş almak gerekiyor

Son aylarda zor olur zaten yerleştirmesi temizlemesi vs. Biz modokoya gittik. Çeşit çeşit var. Beşiği, 3 kapaklı dolabı, sifonyeri vs 3.500 den başlayıp 8.500 e kadar çıkıyor. Kararsız kaldık daha yarısını gezdik zaten. Bazı materyali sevmedim. Çok ilgilenen bir amca vardı, çok bilgi verdi sanırım ondan alacağım.

Banyo için küvet, kova vs aldık. Arkadasim bazi esyalar verdi. Onlar ortada kaldi. Battaniye kıyafet vs onları kendi dolabıma koydum. Alt açma minderi almıştım onu bazamin altına koydum. Ama yerleştirmek istiyorum. Zaten depolama alanım azdı şimdi iyicene sıkıştım. Uyku seti aldım karaca home dan çok tatlı. Kutunun içinde yatak odasının ortasında duruyor.

Odayı boyatmak lazım. Bir de bizim evde gümüş böceği var. Çocuk doğmadan önce ilaçlama istiyorum ama işte sonra herşeyi tek tek silip yıkamak vs çok zor gelecek.

Beşik büyüyen mi yoksa küçük mü almalıyım ona karar veremedik. Büyüyen besiklerin yanında alt açma için güzel çekmeceli bir alan oluyor. Onu sevdim. Ama kullanışlı mi bilemedim.

Ya kızlar biraz ozel bir soru olacak ama benim goguslerim hamilelikten önce de çok küçüktü hamileyken belki buyurler diyordum ama hiçbir değişme olmadı. Yani hamilelikte büyümemesi normal mi hic etki etmedi çünkü

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
Ayrıntılı ultrason sonuçlarınız nasıldı? Rahatsızlıklarınız var mı?

Merhabalar..
Dün renkli ulyrasona girdim bende çok şükür her şey yolunda bundan sonra da şeker yesti var sanırım yapılması gereken, ne zmn olcak hatırlayamadım.
Bebiş için daha bir şey yapmadım.şu an memleketteuim ztn annem birsürü yelek çeket örmüş onları alıcam haftaya bursaya dönücem..

Son aylara doğru büyürmüş bende aynıyım bana da aynısını dediler:)

Arkadaşlar merhaba bende oğlumu Nisan da kucağıma alacağım inşaallah sizlere bi sorum vardı bebeklerimiz kaçıncı haftada dönüyorlar yani normal Doğum pozisyonunu ne zaman alıyorlar

selam kizlar mesajlari toplu okudum bende yasadiklarimi yazayim dun ayrintili ultrasona girdim cok sukur hersey guzel sonuclar falan bir hafta onde gozuktu bebişim..doktorum tahlil yaptirmam icin kagit yazdi sekerdir kandir falan..seker testini 24. haftayla 28.hafta arasi yapiyorlarmis..bu arada bebegim ters duruyordu doktor bu haftalarda normal dedi..bir hafta sonrada donebilir sonrada dedi belli olmaz dedi..daha kucuk onemli degilmis..bu arada goguslerim cok kucuk degillerdi iyice bomba gibi sistiler bosver iyiki sismemis seninki resmen yanlarinda altinda catlaklar olustu..okadar krem suruyorum ama ise yaramiyor..karnimda şükür simdilik catlak yok ama resmen kocaman bir gobegim var..doktorumda kiziyor maşallah her gittigimde gene cok kilo almisim diye bana..abur cubur yiyen bi insan degilim ama yemek bile yariyor demekki..diyet yaptircak bana ama uyarmiyim bilmem..iste yasadiklarim bunlar benimde son gunlerde sizde iyisinizdir insallah..

Kızlar merhaba ben bugünden beri kusuyorum hamilelik bulantım iki haftadır bitti derken geri mi geldi yoksa

Kızlar gece uykularınız nasıl? Valla ben nedense pek uyuyamıyorum acaba bebişle mi alakalı yoksa benim ki kişisel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…