- Konu Sahibi seymasahin
-
ayyy neler aldin fiyatlar ne kadar..oda takimmi aldin..Ben aldim bile dün geldi ama kurulmasi lazim daha :)
cok guzelmis canim tam bende boyle bisey istiyorum beyaz renk sonrada kullanilir dolaplar beşikte cok guzelmis..gule gule kullanin bebisinle guzel gunlerde uyusun minik..Evet canim takim aldim :) cok sabirsizim bi an önce kurulsun istiyorumEki Görüntüle 1926996
Yurtdisinda kaliyorum canim 900euroya aldim komple seti :)
a
cok guzelmis canim tam bende boyle bisey istiyorum beyaz renk sonrada kullanilir dolaplar beşikte cok guzelmis..gule gule kullanin bebisinle guzel gunlerde uyusun minik..
Bende henüz bişey almadım ama artık yavaş yavaş almak gerekiyorHanımlar bebek odası için neler yaptınız şimdiye kadar. Oda takımı alacak misiniz?
Ben aldim bile dün geldi ama kurulmasi lazim daha :)
Bende henüz bişey almadım ama artık yavaş yavaş almak gerekiyor
Evet canim takim aldim :) cok sabirsizim bi an önce kurulsun istiyorumEki Görüntüle 1926996
Yurtdisinda kaliyorum canim 900euroya aldim komple seti :)
Çok güzel hayırlı olsun sağlıkla kullansın insBen aldim bile dün geldi ama kurulmasi lazim daha :)
aynen öyle yaanca çıkmaya başladı 6.ayın içindeyim şuan :))Nasıl cikmadi ya çok şaşırdım bes ayı geçmedi mi seninde ? iç karnin var heralde baya bi :))
Son aylara doğru büyürmüş bende aynıyım bana da aynısını dediler:)Ya kızlar biraz ozel bir soru olacak ama benim goguslerim hamilelikten önce de çok küçüktü hamileyken belki buyurler diyordum ama hiçbir değişme olmadı. Yani hamilelikte büyümemesi normal mi hic etki etmedi çünkü
Canım ona daha çok vAr :))Arkadaşlar merhaba bende oğlumu Nisan da kucağıma alacağım inşaallah sizlere bi sorum vardı bebeklerimiz kaçıncı haftada dönüyorlar yani normal Doğum pozisyonunu ne zaman alıyorlar
Kızlar gece uykularınız nasıl? Valla ben nedense pek uyuyamıyorum acaba bebişle mi alakalı yoksa benim ki kişisel mi?Yani.. bugün şeker var sende dedi gittiğim doktor bebeğin kesesi büyükmüş bide bi damar varmış onun atışıyla ilgili de şeker anlaşılıyormuş. Bundan önce gittiğim doktorlar böyle bişey dememişti. Anlamıyorum herkes farklı fikirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?