NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar gece uykularınız nasıl? Valla ben nedense pek uyuyamıyorum acaba bebişle mi alakalı yoksa benim ki kişisel mi?

Ben de 5.5 saat uyuyabilir bu gece. Acıktım herhalde kalktım bişeyler yiyorum birazdan yatarım. Çok sırt ve boyun ağrım var. Akşamları ise bacaklarım şişiyor galiba o biraz huzursuzluk yapıyor sanki.

Maalesef ben de hiç uyuyamiyorum. Bacaklarimin arasina yastık denedim ne yaptiysam olmuyor anca sabah a doğru uyuyorum

Aynen bende de var az uyuma.. uykum gelmio gece 3 4 gb yatıorum erkende kalkıorum çoğu zmn bu bikaç gündür ani sancı girio karnıma bebiş büyüyo die öi oluo acaba.. bayada kilo aldım

Aynen bende de var az uyuma.. uykum gelmio gece 3 4 gb yatıorum erkende kalkıorum çoğu zmn bu bikaç gündür ani sancı girio karnıma bebiş büyüyo die öi oluo acaba.. bayada kilo aldım
Olabilir daha ağırlaşıyorlar ve uzuyorlar :) ama bi doktora sor istersen için rahat etsin yine. Bu uykusuzluklarla ne yapacağız bilmiyorum :)

Arkadaşlar araç gerç neler aldınız. Ana kucağı, ana dizi, puset vs. Fikir verirseniz sevinirim. Nerelerden aldınız kaç tl gibi. Kafam karışıyor çünkü ne gereklidir ne gereksizdir. Eşimde sağolsun doğunca alacağım hepsini diyo. Ama ben şimdiden almak taraftarıyım.

Biz henüz birsey almadık. Bnde senin gibi simdiden alma taraftarıyım bebek dogduktan sonra onlarla uğraşmak istemiyorum. Ama bir liste hazirladim gereken şeyler diye birde şu bebek arabasi araba koltugu icin küçük bir not defterine hangi ozellikleri olmali en iyi markalar diye notlar aldim eğer alışverişe cikarsam o defterle çıkmayı düşünüyorum. Yoksa ne görsem almak istiyorum. Hele bebek kıyafetlerini birkac tane aldim ama düşününce bebek onlari giyene kadar büyümüş olacak bos yere aldim yani

Klasik eş lafı kuzum :) almaya başlayınca keşke daha önce alsaydım diyolar! Ana dizi diye geçiyor sanırım ondan aldım 6 fonksiyonu vrmış öyle pille elektrkle çalışanlarden değil. E bebekten 280 e düşmüş galba tam bilmiyorum eşim almış.

Kıyafet baya aldım ama hepsi yeni doğan değil. Parça parça uygun ve güzel ne bulduysam aldım.süt sağma makinesi aldım e bebekten mamajoo diye türk markasıymış. Çiftli aldım 198 tl indirimdeydi o da. Minik bir tane ve orta boy bir tane biberon aldım. Küçük emzik ve kutusunu aldım. Geçen gün migrosta hoşgeldin bebek diye tanışma paketi yapmışlardı. Dayanamadım aldım. Baya ekonomikmiş. İçeriği fotoğraflardaki gibi ve 50 tl. 4-5 penye battaniye aldım waikiki ve sobede bunları 10-20 tl arası bulabilirsin :)

Eklentiler

• IMG_1028.webp
    13 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1027.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 49
Benim eşimde aynı kafa demek ki mantıkları çalışma şekillleri bir:):):) Ben henüz bir şey almasım oğluma bişeyler örüyorum hatıra kalsın diye

bende bu hafta sonu soyle bir dolasayim diye ciktim dayanamadim..hastane cikisi aldim 20li havlusu battaniyesi falan icinde bikac tulum aldim suslu ciicitli badylerden falan..kalin bide ici pamuklu disi triko gibi battaniye aldim..kremi sampuanlarini aldim..ablamin sut sagma makinesi vardi onu almiycam..yatak odasi icin buyumeyen besik sifonyer iki kapakli dolap aldim..icine nevresimlerini aldim..bide kendime bitane gecelik bi tanede alt ust sabahlikli takim aldim terlik ve taç takimdi cok tatli relax mod da indirim vardi..bundan sonra alcaklarim kiyafetleri bende en kucuklerinden almiycam biraz buyuk almayi planlıyorum..ablam erken dogum yaptigi icin her ihtimali dusunup hastane cantasina konulabilecek herseyi almaya calistim bi bana corap bide kaliteli canta bulamadim bebek icin izmirde kemeralti diye biyer var gelenler bilir hem uygun hemde herşeyi bir arada bulabiliyorsunuz..

bende İzmir'de oturuyorum Can'ım. Diyorum yA eşime kalsa iki ayağımı bir pabuca sokacak. Ben Mevlüt için kokulu taş bile yapmaya çalışıyorum ozaman zor gelir çıkamam diye. Allah tan ablam var o almış baya bişey terlik taç alt açma zıbın vs. Bişeyler. Bende hatıra kalsın diye tulum ve yelek ördüm. Ama çalıştığım için zor oluyor bana da. Şimdi hastane çıkışı kendime gecelik buhar makinesi filan alayım diyorum. Çanta konusunda kararsızım bi tane kendime sırt çantası alayım diyorum. Var ama Yen'i olsun. Aslında ana kucağı ana dizi filan alalım diyorum ama tek başıma ancak yetişiyorum

aynen katiliyorum hersey birarada alinmiyor..bende simdilik bunlari aldim ogretmenim subat tatilinde ablam yanima gelince bende bebek sekeri cikolatasini falan hazirlatsam diye dusunuyorum..dahada birsuru eksik var zamanla olcak insallah..son anda bide gezemiycez hic cok agirlasiriz bence buhaftasonu gordugum kadariyla bazi kizlar son ayindaydi karni cok buyuktu hic kalkip gezemiyordu magazayi ondan son anada hersey kalmamali bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…