- 23 Kasım 2012
- 184
- 87
- 98
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.001
Uyku tutmuyor uykuusuz kalınca da sinirli ve yorgun oluyorum maalesefRahatsızlık var mı peki yoksa sadece uyku mu tutmuyor
internetten okudugum kadariyla 20 haftadan itibaren cikar diyor..vucudunu kaplayan laguna tuyleriyle birlikte cikiyormus ama uzamaya devam ediyor saclar yani gelisime minnoslarimizin minik tuyleri var yani artik..Kızlar bebekte saçlanma bu dönemlerde mi oluyor? Bilgisi olan var mı??
Yaaaainternetten okudugum kadariyla 20 haftadan itibaren cikar diyor..vucudunu kaplayan laguna tuyleriyle birlikte cikiyormus ama uzamaya devam ediyor saclar yani gelisime minnoslarimizin minik tuyleri var yani artik..
Can'ım sen göğüs pompasını elektrikli mi aldın. Markası neKıyafet baya aldım ama hepsi yeni doğan değil. Parça parça uygun ve güzel ne bulduysam aldım.süt sağma makinesi aldım e bebekten mamajoo diye türk markasıymış. Çiftli aldım 198 tl indirimdeydi o da. Minik bir tane ve orta boy bir tane biberon aldım. Küçük emzik ve kutusunu aldım. Geçen gün migrosta hoşgeldin bebek diye tanışma paketi yapmışlardı. Dayanamadım aldım. Baya ekonomikmiş. İçeriği fotoğraflardaki gibi ve 50 tl. 4-5 penye battaniye aldım waikiki ve sobede bunları 10-20 tl arası bulabilirsin :)
Mamajoo canım. E bebekten aldım. Öneririm. Manuel olanlardan memnun kalan hiç duymadım.Can'ım sen göğüs pompasını elektrikli mi aldın. Markası ne
internette hamilelik rehberi gibi uygulamalar var her hafta bebegin gelisimini haber veriyor neler oluyor diye onlar cok faydali bence bide annecim 22 haftaligim annecim seni cok seviyorum diye mesaj geliyor insan bi hoş oluyor onlari incele istersen telefonuna yuklersin..
hamilelik takibi adi programin bide hamilelik rehberi olan var adi ikisini kullaniyorum..hamilelik takibinde bebegin agzindan yaziyor ozelliklerini cok tatli bence..indirip dene istersen..Kızzz hngi program o mesaj atan???? :) çok güzelmiş
Android mi kullanıyorsun kuzum? Çıkmadı hamilelik takibi bende :/ hamilelik rehberi varmış bende gerçekten çok güElhamilelik takibi adi programin bide hamilelik rehberi olan var adi ikisini kullaniyorum..hamilelik takibinde bebegin agzindan yaziyor ozelliklerini cok tatli bence..indirip dene istersen..
Android mi kullanıyorsun kuzum? Çıkmadı hamilelik takibi bende :/ hamilelik rehberi varmış bende gerçekten çok güEl
evet android benim bende rastgele gezerken bulmustum uygulamanin resminde mor tokali bi bebek kafasi var hatta neyse bak cesit cesit hosuna gideni kullan artikin
BENİMM kalça ağrım var çok fena basamıyorum üzerineherşey iyi şuan ağrım sızım bulantım hiçbişey yok çok şükür çok yemek isteğim var aşerme olmuyo ama
Canım gittin mi doktoraBende de korkunç böbrek ağrısı varnefes alamıyorum
sadece sırt ustu yattigimda belime agriyo benimde yan yatiyorum hep onun disinda bir skinti yokBENİMM kalça ağrım var çok fena basamıyorum üzerine
Benim de kalça ve bacak ağrım var gece uyuyamıyorum o yüzdenBENİMM kalça ağrım var çok fena basamıyorum üzerine
İnşallah cuma gideceğim hayatımCanım gittin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?