NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

internette hamilelik rehberi gibi uygulamalar var her hafta bebegin gelisimini haber veriyor neler oluyor diye onlar cok faydali bence bide annecim 22 haftaligim annecim seni cok seviyorum diye mesaj geliyor insan bi hoş oluyor onlari incele istersen telefonuna yuklersin..

Can'ım sen göğüs pompasını elektrikli mi aldın. Markası ne

Kızzz hngi program o mesaj atan???? :) çok güzelmiş

hamilelik takibi adi programin bide hamilelik rehberi olan var adi ikisini kullaniyorum..hamilelik takibinde bebegin agzindan yaziyor ozelliklerini cok tatli bence..indirip dene istersen..
Android mi kullanıyorsun kuzum? Çıkmadı hamilelik takibi bende :/ hamilelik rehberi varmış bende gerçekten çok güEl

evet android benim bende rastgele gezerken bulmustum uygulamanin resminde mor tokali bi bebek kafasi var hatta neyse bak cesit cesit hosuna gideni kullan artikin
Android mi kullanıyorsun kuzum? Çıkmadı hamilelik takibi bende :/ hamilelik rehberi varmış bende gerçekten çok güEl

herşey iyi şuan ağrım sızım bulantım hiçbişey yok çok şükür çok yemek isteğim var aşerme olmuyo ama

bu dönemlerde ara ara kasılma sancısı yaşayabilirmişiz galiba adet sancısı gibi olurmuş ama daha bi kramp gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…