- 28 Eylül 2016
- 179
- 87
- 13
- 39
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.021
Allah kolaylik versin hepimize bende 10 kilo aldim tamBundan sonrası zor geçecek on kilo almışım son on beş gün içinde 4kilo aldım. Nefes almakta zorlanıyorum
Bunu doktoruna söyle mutlaka canım.Kızlar birsey soracağım26 haftalik hamileyim şimdi benim karnimin sol tarafinda yani sol kasigimda bir hafta önce kramplar oluyordu doktor a gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi monurol saşe verdi tek bir kerelik. Ama kramplar halen devam ediyor sonra farkettim ki cok afedersiniz ama büyük tuvaletim geldiği zaman oluyor o karmplar eğer çıkarsam rahatliyorum. Ama her seferinde cok feci kramplar oluyor yerimden oynayamiyorum bunun gebelikle alaksi var midir yoksa bagirsaklarla ilgili bir sorunum mu var tıkanıklık falan olmasindan korktum şimdi
Merhaba güzel annelersizlere bir konuyu danismak istiyorum. Ben 27+3günlük hamileyim. 2. Hamileligim 3.5 uasinda bir kızım var. Bugun k3ndimi iyi hisstemedim surekli kasilmalarim var gibiydi yani karnim.cok sertti ve belim.agriyodu. diktorum il merkezinde biz ilçede oturuyoruz. Okul çıkışı esime bi devlet hastanesine ugrayalim kendimi iyi hisstemiyorum dedim. Dersim.3 de bitiyor k3ndi doktoruma yetisemem diye.neyse gittim.ben doktor odasinda degildi yardimcisi aradi 10 dk. sonra geldi yat dedi bana. Ben yattim neyse,bir problem.var mi dedi. Dedim cok agrim var hem belim hem dekasiklarim agriyo dedim. Bakti kalbi atiyo dedi(zaten bebek surekli tekmeliyordu kalbinin attigini anlamak zor degildi yani) bebek dönmüş basi asagida düşük riskin olabilir yatman lazim desi bana. O zaman ben pazartesi gelsem bana rapor yazarmisiniz cok zorlaniyorum dedim. Yok yazamam dedi. E bana yada bebegime bisey olursa hem.dusuk tehliken var diyosunuz hem rapor vermiyosunuz ben nasıl dinlenicem peki dedim. Hangi doktora gidiyosan o yazsin dedi. Simdi ben bu doktoru ne yapayim,sikayet edicem ama sonuc alinir mi. Ne bebegin kilosuna bakti ne bir sancinin sebebine ne nts,hicbirsey. Dinlenmen lazim dedi yolladi ki ona da rapor veremem dedi. Boyle birsey olur mu Allah askina.
Yok gidicem tabi kendi doktoruma. Aynen ne sinir kaldi ne tansiyonBu yuzden dr cok onemli. Bu tip drlar insanin tansiyonunu bile cikartirlar. Bence siz bu drla kalmayin kendi drunuzada gozukun ona gore davranin. Ayrica sonuc alinir mi bilmem ama siz sikayetinizi yapin bence.
Cok gecmis olsun insAllah agrilariniz gecer, bebeginizi vaktinde kucaginiza alirsiniz.
Herkeste genel olarak bacak bel ağrıları var galiba:/ bende de bacak ağrıları var bugün çok fena yarın doktora gideceğim inşallah hem kan uyuşmazlığı testi vermye hemde bu ağrılarımı sormaya...merhaba bende bugun kan idrar tahlili falan verdim seker yuklemesi yaptirdim bakalim carsamba cikacak sonuç insallah iyi cikar..bu arada bendede arada karnimda sertlesme oluyor bazen hafif agri bende bazen yatinca heryerim agriyomus gibi hissediyorum..uyusma bendede oluyor arti dedigin gibi sismede gun icerisinde aciliyorum tuzu tamamen kestim aslinda ama genede sisiyor bazen parmaklarim..bebisimde tekmeleyip duruyor yaramazmi olcak ne sizde nasil..
Benim de kramplarım oluyordu doktorum bunun magnezyum eksikliğinden olduğunu söyledi. Magvital 365 kullanıyorum. Hem tuvalete rahat çıkmanı sağlıyor hem de krampları kesiyor. Tabi ki doktorun daha iyi bilir ama bence her gün muz ye, magnezyum al ve belki bir maden sodası iç, doktoruna danışıp.Kızlar birsey soracağım26 haftalik hamileyim şimdi benim karnimin sol tarafinda yani sol kasigimda bir hafta önce kramplar oluyordu doktor a gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi monurol saşe verdi tek bir kerelik. Ama kramplar halen devam ediyor sonra farkettim ki cok afedersiniz ama büyük tuvaletim geldiği zaman oluyor o karmplar eğer çıkarsam rahatliyorum. Ama her seferinde cok feci kramplar oluyor yerimden oynayamiyorum bunun gebelikle alaksi var midir yoksa bagirsaklarla ilgili bir sorunum mu var tıkanıklık falan olmasindan korktum şimdi
Demir kalsiyum ilacı önerdi zaten kullanıyorum bir de egzersiz eğitimi var ona katılacağım inşallah faydası olurBenim de kramplarım oluyordu doktorum bunun magnezyum eksikliğinden olduğunu söyledi. Magvital 365 kullanıyorum. Hem tuvalete rahat çıkmanı sağlıyor hem de krampları kesiyor. Tabi ki doktorun daha iyi bilir ama bence her gün muz ye, magnezyum al ve belki bir maden sodası iç, doktoruna danışıp.
Tamam teşekkür ederim belkide dediğin gibi magnezyum eksikligindendir bu kontrolde soyliycem doktorumam bu arada muz iyi mi geliyor kramplaraBenim de kramplarım oluyordu doktorum bunun magnezyum eksikliğinden olduğunu söyledi. Magvital 365 kullanıyorum. Hem tuvalete rahat çıkmanı sağlıyor hem de krampları kesiyor. Tabi ki doktorun daha iyi bilir ama bence her gün muz ye, magnezyum al ve belki bir maden sodası iç, doktoruna danışıp.
Benim de karnım epey bir çıkmış olmasına rağmen bebeğimin hareketlerini ayırt edemiyorum. Gıdıklanmalar çatlak habercisi mi hafif kıpırtılar gazdan mı anlamıyorum. Esas tekmeyi dört gözle bekliyorum ben de.Bende bi sıkıntı yok Allaha şükür ama bebişimi herzaman hissedemiyorum 25 hafta bitcek ama karnım hiç çıkmadı iç karnım genişmiş oyüzden pek hissedemiyorum
Muz potasyum açısından çok zengin kas kramplarını önlediği biliniyor. Hem de besin değerleri açısından zengin her gün yemeye çalışTamam teşekkür ederim belkide dediğin gibi magnezyum eksikligindendir bu kontrolde soyliycem doktorumam bu arada muz iyi mi geliyor kramplara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?