- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.041
Ben burdan iyi bir camasircidan hamile sütyeni aldım çok rahat yok gibiHamile kalmadan önce 80b sutyen giyiyordum. Hala daha eski bitaneyle idare ederim. Onun dışında evde zaten yarım atlet tarzı giyiyorum. Yeni alayım dedim malum meşhur bi iç çamaşırı mağazasından, ki 3 sefer değişmeye gittim. İlk seferde mağaza kapanmak üzere olduğundan fiş almayı da unutmuşum. Eşim de sabırsız bi şekilde kapıda soğukta bekliyor olunca. Tabi fiş olmayınca iade yapılmıyor. Hep sırttan bir büyüğünü ver diye geri gitmeme rağmen verdiklerinin sırt genişlikleri hep aynı. Bir daha gidersem dalacam orda birine diye korkuyorum. Ölçüyorum 85b tam bedenim şuan ama bunların nasıl kalıbı varsa artık uymuyor. Siz sütyenlerinizi nerden alıyorsunuz?
Canim o hafif kipirtilar dediğin bebisin işte onun hareketleri :)Benim de karnım epey bir çıkmış olmasına rağmen bebeğimin hareketlerini ayırt edemiyorum. Gıdıklanmalar çatlak habercisi mi hafif kıpırtılar gazdan mı anlamıyorum. Esas tekmeyi dört gözle bekliyorum ben de.
Ben de akşam emin oldum. Hatta eşim bile elini koyunca hissetti. Çok güzel biBen burdan iyi bir camasircidan hamile sütyeni a
Ben de akşam emin oldum. Pıt pıt vuruyordu. Hatta eşim bile elini koyunca hissetti. Çok güzel bir duygu. Allah herkese tattırsın inşallah.Canim o hafif kipirtilar dediğin bebisin işte onun hareketleri :)
Bende ilk hep gaz saniyordum fakat biraz daha kuvvetlenince anladim kesinlikle gaz degil hatta bebek bir orda bir burda hareket etmez kesin gazdir diyordum ama bebeğin hareketleriymis
Hamilelik günlüğünü imza bölümüne nasıl ekliyorsunuz? Ben linke tıklayınca farklı başlıkların olduğu bir sayfaya yönlendiriliyorum.evet benim beniste baya kuveetlendi hatta alttan ustten ayni anda vuruyo son bikac gundur patpatpat devam ediyor nerdeyse karnimi sarsiyor cok hareketli benimki yaramazmi olcak diye dusunmeye basladim gece yatarken bile uyutmuycak nerdeyse..
Can'ım bebekle tatile gitmek zor olmaz. Bence gidebilirsin. Sonuçta hamilelik sonra loğusalık. Anne baya yıpranıyor. Yaz ortası çocuk hasta olmaz inş.Kızlar merhaba bende nisan annesıyım temmuz agustos gibi tatıl düşünüyoruz bebiş ozaman 4 aylık olacak tavsiye edıyormusunuz yoksa bu yıl tatıl rafa mı kalkar? Bazıları dıyorki emzırme oldugu için cocuklu en rahat tatıl olur dıyorlar kımıde cok küçük gitme diyor? Ne yapsak bilemedık. Erken rezervasyondan faydalanmak istediğimi için simdiden karar verelim dedık. Özellkle ilkınci bebişini bekleyen ve tecrubeli olan annelerden yorum beklıyorum teşekkürler
yukari bolumde isminin yazdigi yere tikladiginda kisisel bilgiler var canim oraya gir hamilelik takvimini girdiginde oluyorHamilelik günlüğünü imza bölümüne nasıl ekliyorsunuz? Ben linke tıklayınca farklı başlıkların olduğu bir sayfaya yönlendiriliyorum.
Ben sutyen olarak sadece suven kullanabiliyorum. Minyonum ama göğüslerim büyük anca 80B oluyo bana da.Hamile kalmadan önce 80b sutyen giyiyordum. Hala daha eski bitaneyle idare ederim. Onun dışında evde zaten yarım atlet tarzı giyiyorum. Yeni alayım dedim malum meşhur bi iç çamaşırı mağazasından, ki 3 sefer değişmeye gittim. İlk seferde mağaza kapanmak üzere olduğundan fiş almayı da unutmuşum. Eşim de sabırsız bi şekilde kapıda soğukta bekliyor olunca. Tabi fiş olmayınca iade yapılmıyor. Hep sırttan bir büyüğünü ver diye geri gitmeme rağmen verdiklerinin sırt genişlikleri hep aynı. Bir daha gidersem dalacam orda birine diye korkuyorum. Ölçüyorum 85b tam bedenim şuan ama bunların nasıl kalıbı varsa artık uymuyor. Siz sütyenlerinizi nerden alıyorsunuz?
Teşekkür ederim. Bakalım ultrasona mı, yoksa son adet tarihine göre mi gelecek bebeğim:) Takvimi son adet tarihine göre yaptım.yukari bolumde isminin yazdigi yere tikladiginda kisisel bilgiler var canim oraya gir hamilelik takvimini girdiginde oluyor
Bi kac tanidigima sordum canim gogus catlaklari kayboluyomus dogumdan sonra valla karnim ufak 3 ay gibi keske biraz ciksa hamile oldugumu unutuyorum resmenbenimde goguslerim catladi karnimda kocaman 25haftalik degilde sanki 8aylik hamileyim ama catlak yok simdilik cok sukur 85b takiyodum 95 aliyorum simdi..insallah dogumdan sonra gozukmez catlaklar yaa hergun krem suruyorum ama..
Bi kac tanidigima sordum canim gogus catlaklari kayboluyomus dogumdan sonra valla karnim ufak 3 ay gibi keske biraz ciksa hamile oldugumu unutuyorum resmen
Seninde oglun oluyor benimde oglusum oluyo benim oglus biraz hareketsiz ben gibi tembel olcak galiba cok nadir hareket ediyo oda karnim acken sanki kalk anne yemek ye der gibi vuruyobende tombul patates gibi dolasiyorum ortalarda en bastan beri onden gidiyordu karnim..simdide resmen hergoren daha nuyuk saniyor ayimdan ama hareketi cok engelliyor cizmelerimi giyerken coraplarimi zorlaniyorum..biyandan cok guzel biyandan zorluklari var kista bide bolbol kazaklar aldim işte giyiyorum artik..bazen batiyo kemiklerim bile ama genede yasamak hissetmek oglusumu cok guzel..
aynen sabahlari tepiyoda tepiyo benimki acikiyolar heralde cok hareketli yaramaz olcak kesin..bugun ders anlatirken bile bi sagdan vuruyo bi soldan aksama kadar durmadi hic..saglikli olsunlarda minisler baska ne isteriz..Seninde oglun oluyor benimde oglusum oluyo benim oglus biraz hareketsiz ben gibi tembel olcak galiba cok nadir hareket ediyo oda karnim acken sanki kalk anne yemek ye der gibi vuruyo
Tabiki öyle Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ne güzel bi duymuş bu böyle görünce değil hissedince başlıyo aşk gerçekten Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu :)))aynen sabahlari tepiyoda tepiyo benimki acikiyolar heralde cok hareketli yaramaz olcak kesin..bugun ders anlatirken bile bi sagdan vuruyo bi soldan aksama kadar durmadi hic..saglikli olsunlarda minisler baska ne isteriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?