NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Ben burdan iyi bir camasircidan hamile sütyeni aldım çok rahat yok gibi

Kızlar merhaba bende nisan annesıyım temmuz agustos gibi tatıl düşünüyoruz bebiş ozaman 4 aylık olacak tavsiye edıyormusunuz yoksa bu yıl tatıl rafa mı kalkar? Bazıları dıyorki emzırme oldugu için cocuklu en rahat tatıl olur dıyorlar kımıde cok küçük gitme diyor? Ne yapsak bilemedık. Erken rezervasyondan faydalanmak istediğimi için simdiden karar verelim dedık. Özellkle ilkınci bebişini bekleyen ve tecrubeli olan annelerden yorum beklıyorum teşekkürler

Canim o hafif kipirtilar dediğin bebisin işte onun hareketleri :)
Bende ilk hep gaz saniyordum fakat biraz daha kuvvetlenince anladim kesinlikle gaz degil hatta bebek bir orda bir burda hareket etmez kesin gazdir diyordum ama bebeğin hareketleriymis

Ben burdan iyi bir camasircidan hamile sütyeni a
Ben de akşam emin oldum. Hatta eşim bile elini koyunca hissetti. Çok güzel bi
Ben de akşam emin oldum. Pıt pıt vuruyordu. Hatta eşim bile elini koyunca hissetti. Çok güzel bir duygu. Allah herkese tattırsın inşallah.

evet benim beniste baya kuveetlendi hatta alttan ustten ayni anda vuruyo son bikac gundur patpatpat devam ediyor nerdeyse karnimi sarsiyor cok hareketli benimki yaramazmi olcak diye dusunmeye basladim gece yatarken bile uyutmuycak nerdeyse..

Benim de gece uykum sürekli bölünüyor. Ağrım falan da yok. Beni uyandıran ne anlamiyorum. Acaba bebeğim mi hareket ediyor ama o kadar da kuvvetli değil hareketleri. Geceleri öyle terliyorum ki eşim sürekli yakınıyor üstünü açıp duruyorsun diye:)

evet benim beniste baya kuveetlendi hatta alttan ustten ayni anda vuruyo son bikac gundur patpatpat devam ediyor nerdeyse karnimi sarsiyor cok hareketli benimki yaramazmi olcak diye dusunmeye basladim gece yatarken bile uyutmuycak nerdeyse..
Hamilelik günlüğünü imza bölümüne nasıl ekliyorsunuz? Ben linke tıklayınca farklı başlıkların olduğu bir sayfaya yönlendiriliyorum.

Bende baya hissediyorum hareketlerini çok güzel bir duygu maş çok hareketli birde. Resmen karnımın üstünden izliyorum onu canım oğlum benim

Can'ım bebekle tatile gitmek zor olmaz. Bence gidebilirsin. Sonuçta hamilelik sonra loğusalık. Anne baya yıpranıyor. Yaz ortası çocuk hasta olmaz inş.

Hamilelik günlüğünü imza bölümüne nasıl ekliyorsunuz? Ben linke tıklayınca farklı başlıkların olduğu bir sayfaya yönlendiriliyorum.
yukari bolumde isminin yazdigi yere tikladiginda kisisel bilgiler var canim oraya gir hamilelik takvimini girdiginde oluyor

Ben sutyen olarak sadece suven kullanabiliyorum. Minyonum ama göğüslerim büyük anca 80B oluyo bana da.

Goguslerim buyudu ve iyice diklesti catlaklarim oldu goguslerimde malesef ama karnim ufak sanki 3 aylik gibi 12 kilo aldim

benimde goguslerim catladi karnimda kocaman 25haftalik degilde sanki 8aylik hamileyim ama catlak yok simdilik cok sukur 85b takiyodum 95 aliyorum simdi..insallah dogumdan sonra gozukmez catlaklar yaa hergun krem suruyorum ama..

benimde goguslerim catladi karnimda kocaman 25haftalik degilde sanki 8aylik hamileyim ama catlak yok simdilik cok sukur 85b takiyodum 95 aliyorum simdi..insallah dogumdan sonra gozukmez catlaklar yaa hergun krem suruyorum ama..
Bi kac tanidigima sordum canim gogus catlaklari kayboluyomus dogumdan sonra valla karnim ufak 3 ay gibi keske biraz ciksa hamile oldugumu unutuyorum resmen

bende tombul patates gibi dolasiyorum ortalarda en bastan beri onden gidiyordu karnim..simdide resmen hergoren daha nuyuk saniyor ayimdan ama hareketi cok engelliyor cizmelerimi giyerken coraplarimi zorlaniyorum..biyandan cok guzel biyandan zorluklari var kista bide bolbol kazaklar aldim işte giyiyorum artik..bazen batiyo kemiklerim bile ama genede yasamak hissetmek oglusumu cok guzel..
Bi kac tanidigima sordum canim gogus catlaklari kayboluyomus dogumdan sonra valla karnim ufak 3 ay gibi keske biraz ciksa hamile oldugumu unutuyorum resmen

Seninde oglun oluyor benimde oglusum oluyo benim oglus biraz hareketsiz ben gibi tembel olcak galiba cok nadir hareket ediyo oda karnim acken sanki kalk anne yemek ye der gibi vuruyo

Seninde oglun oluyor benimde oglusum oluyo benim oglus biraz hareketsiz ben gibi tembel olcak galiba cok nadir hareket ediyo oda karnim acken sanki kalk anne yemek ye der gibi vuruyo
aynen sabahlari tepiyoda tepiyo benimki acikiyolar heralde cok hareketli yaramaz olcak kesin..bugun ders anlatirken bile bi sagdan vuruyo bi soldan aksama kadar durmadi hic..saglikli olsunlarda minisler baska ne isteriz..

aynen sabahlari tepiyoda tepiyo benimki acikiyolar heralde cok hareketli yaramaz olcak kesin..bugun ders anlatirken bile bi sagdan vuruyo bi soldan aksama kadar durmadi hic..saglikli olsunlarda minisler baska ne isteriz..
Tabiki öyle Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ne güzel bi duymuş bu böyle görünce değil hissedince başlıyo aşk gerçekten Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu :)))

Tatilin kolay olup olmamasi bebeginize bagli yolu sevecek mi,gece uykusu nasil olacak bence bebek dogup durumu görünce karar verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…