- 11 Ocak 2017
- 31
- 22
- 8
- 40
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.061
Benim karnım da haddinden fazla büyümüş gibi. Asıl bundan sonra büyüyecekse daha nasıl gerilecek diye korkmadan edemiyorum şimdi.Goguslerim buyudu ve iyice diklesti catlaklarim oldu goguslerimde malesef ama karnim ufak sanki 3 aylik gibi 12 kilo aldim
Ne kadar büyük karınlar gördüm hiç öýle durmuyo hani cocugunun hareketlerini dışarıdan ne kadar net göruyolar o konuda şanslilar :))Benim karnım da haddinden fazla büyümüş gibi. Asıl bundan sonra büyüyecekse daha nasıl gerilecek diye korkmadan edemiyorum şimdi.
Bende de şimdilik çatlak yok ama asıl çatlaklar doğumdan sonra belli olur diyor annem. Bana da 85b ancak oluyor. Bugün gidip kotondan iki tane aldım bir ev için bir de dışarısı. Bikaç ay idare ediversinler artık. Sütyen meselesinde hiç bu kadar zorlanmamıştım.benimde goguslerim catladi karnimda kocaman 25haftalik degilde sanki 8aylik hamileyim ama catlak yok simdilik cok sukur 85b takiyodum 95 aliyorum simdi..insallah dogumdan sonra gozukmez catlaklar yaa hergun krem suruyorum ama..
Ben o aşamalara henüz gelmedim ama tekmeleri görebiliyorum. İniş kalkış şeklinde. O da dün başladı zaten. Çok da koca göbek olmak iyi değil ya ayak tırnaklarımı bile eşim kesiyor artık:)Ne kadar büyük karınlar gördüm hiç öýle durmuyo hani cocugunun hareketlerini dışarıdan ne kadar net göruyolar o konuda şanslilar :))
Ohhh kessin kessin ne kadar güzel ama :)) tek başımızamı yaptık çocugu :)) azcık bisiler yapıversinlerBen o aşamalara henüz gelmedim ama tekmeleri görebiliyorum. İniş kalkış şeklinde. O da dün başladı zaten. Çok da koca göbek olmak iyi değil ya ayak tırnaklarımı bile eşim kesiyor artık:)
bisey olmaz canim benislerimin donuyor hareket ediyor bende bazen yukarda bazen taa altlarda hissediyorum sekline gore degisiyor heralde..Arkadaşlar bişey soracağım normalde oğlum hem yukarıda hareket ederdi yan kısımlarımda ama bugün göbek deliğimin altında hareket ediyor ve alt kısmında baskı var acaba bişey mi var dik mi duruyor ya da???
Cok nadir benim ya genelde sabahlari bir tekmeler geliyo yemek yiyince hic hareket etmiyo ancak tatli biseyler icicem oyle hareket ediyo oda nadirbebeğinizin hareketleri ne sıklıkta hanımlar? yani benim bazen kıpır kıpır bazı gün de hiç hareket etmiyor hemen evham yapıyorum
valla mantiken gorgumuz egitime gore kana karisip bebege gecmesi uzun surmesi lazim ama bendede aynen hosuma giden bisey yedigimde yada tatli hemen vurmaya basliyor nasil aciklamasi var bilmiyorumBizim yediklerimiz bebeğe ne zaman ulaşıyor ki taylı yiyince hemen vurmaya başlıyor? Eşim hemen ulaşmaz diyor, bana da mantıklı geliyor açıkçası. Benimki daha sofrada yemek halindeyken vurmaya başlıyor. Yemek hoşuna gittiğinden mi yoksa başka bir açıklaması var mı bunun?
2 hafta önce 27 cm 590 gr idi. İki hafta önden gittiğini söylemişti doktor.25 haftalık anneler :) gittiniz mi bu ara doktora bebeğinizin boyu kilosu kaç ? Hadi bilenler yazsın
Kaç haftalıktın o zaman2 hafta önce 27 cm 590 gr idi. İki hafta önden gittiğini söylemişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?