- 28 Eylül 2016
- 179
- 87
- 13
- 39
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.081
Zaten adet tarihine göre hesaplanır kiNormal ultrason ölçümlerine göre 22 hafta 1 günlüktüm. Buradaki takvimim adet tarihime göre hesaplanmış.
canim ablamin amniyon sivisi hep fazlaydi bastan beri erken dogum yapti ama bu tek basina tetikledi diye bisey soylenemez..idrar yolu enfeksiyonu kapmisti ondanda olabilir dendi..annemde ablami su ikizi olarak dogurmus ama tam zamaninda gelmis..doktorun gerekli onlemi alacaktir illa problem olcak diye bisey yok..saglicakla alalim bebislerimizi hepimiz insallah zamaninda..Bugün kontrolüm vardı. Doktor bebeğimin amniyon sıvısının normalden fazla olduğunu söyledi. Pazartesi tekrar gidicem şeker yüklemesi yapılacak. Kontrol altına almamız gerekiyor dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar.
Ben de öyle biliyordum ama doğum tarihindeki ileri geri oynamalar o hesaplamanın tam da isabetli olmadığının ispatı. Sonuçta önemli olan adet değil ilişki tarihi. Doktor ise ultrasonda bebeğin kaç haftalık olduğunu yüzde yüz olmasa da görebiliyor.Zaten adet tarihine göre hesaplanır ki
Boyu 35cm galiba kilo da 1 kg mis :))25 haftalık anneler :) gittiniz mi bu ara doktora bebeğinizin boyu kilosu kaç ? Hadi bilenler yazsın
26+5 980gr 30 cm25 haftalık anneler :) gittiniz mi bu ara doktora bebeğinizin boyu kilosu kaç ? Hadi bilenler yazsın
Ben iki aydır perflex fol kullanıyorum. Sanırım hemen hemen aynı etkileriArkadaşlar benimde bugün vardı kontrolüm. Kansız olduğumu söyledi doktor oligofer fol verdi kullanan varmı bu ilacı aranızda
Gerilen deri ve muhtemelen çatlak habercisi. Sık sık nemlendirmeyi ihmal etme.Arkadaşlar son bir kaç gündür üst bacaklarim ve karnimda kaşıntı başladı çok yoğun değil ama daha önceki hamileligimde olmamıştı bu normal mi?
bende baya kilo alinca doktorumda cok onem veriyor ayda en fazla 1.5kilo almalisin diyor bana diyet verdi gecen gittigimde ekleyim bak istersen bende tam uydugum soylenemez ama en azindan fikir olusur..her öğün icin alti farkli secenek var herangi birini secebilirsin yazlik kislik besinlerde var iste bak bakalim..Selam kızlar. Doğumum nisan aynda ve suana kadar 14 kilo aldımdoktorum gorunce cok iyisin dedı tartıya cıktıgımda sok oldu hıc gorunmuyor bu kadar kılo aldıgın dedı. Başta rahatladım oyle dedı dıye ama buda aldıgım kılo gercegını değiştirmıyor. Doğuma kadar dıkkatlı beslenmek ve 17 de kapatmak nıyetındeyım sizden nasıl bı beslenme uyguladıgınıza dair bılgı almak ıstoyrum yada dıyetısyen yardımı alan anne adayları varsa onlarda yardımcı olabılırse sevınırım
Ayy cok teşekkür ederim hemen incelicembende baya kilo alinca doktorumda cok onem veriyor ayda en fazla 1.5kilo almalisin diyor bana diyet verdi gecen gittigimde ekleyim bak istersen bende tam uydugum soylenemez ama en azindan fikir olusur..her öğün icin alti farkli secenek var herangi birini secebilirsin yazlik kislik besinlerde var iste bak bakalim..
hosgeldin cnm burda aklimiza takilanlari paylasmak guzel oluyor mutlaka yasayan birisi cikiyor bebislerimiz saglicakla gelsin insallah..Slm annelerrr ben yeni üye oldum arkadaşım tavsiye etti.ayni heyecani yaşamak cok güzel.bende nasipse nisan annesi olacagim.Allah hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin..
Bende de var canım ama sebebini bilmiyorum:)Merhaba nisan anneleri:) vulvada sislik problemi olan var mıdamar genislemesi deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?