- 28 Eylül 2016
- 179
- 87
- 13
- 39
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.101
benimde aclik 79 sekerden sonra 161 cikti doktor aclik iyi ama 141den yukari olunca fazla oluyormus cnm doktor rejim vercem gelince bi hafta uyguladiktan sonra tokluk sekerine baktircam dedi ama seninki biraz daha dusuk benimkinden.Kızlar benim şekerim 82 çıktı. Şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 155 normal mi. Doktora göstermedim daha
Canım peki testten öncesine şekere dair bir belirtin var mıydı? Şekerden kaynaklanan...benimde aclik 79 sekerden sonra 161 cikti doktor aclik iyi ama 141den yukari olunca fazla oluyormus cnm doktor rejim vercem gelince bi hafta uyguladiktan sonra tokluk sekerine baktircam dedi ama seninki biraz daha dusuk benimkinden.
Canım peki testten öncesine şekere dair bir belirtin var mıydı? Şekerden kaynaklanan...
Benim doktorum benden şeeke yüklemesi istemedi bende yapmayı düşünmüyorum acaba belirtisi varsa yaptırayım önlem alayım dedim...yok cnm bir yil once insulin direncim sinirda cikmisti endokrin uzmani zayiflarsan duser demisti 5kilo verdim hamile kaldim sonra ama ailemde şeker olanlar var ondan risk grubundayim..arastirmalarima gore suanda cok riskte degiliz ama ilerde dikkat etmezsek şekere cevirebilir..
Ay okurken sinirden kudurdum. Rapor yazmayacaksa düzgün muayne etmeyecekse neden o koltukta oturuyor? Şikayet et kuzum mutlaka.Merhaba güzel annelersizlere bir konuyu danismak istiyorum. Ben 27+3günlük hamileyim. 2. Hamileligim 3.5 uasinda bir kızım var. Bugun k3ndimi iyi hisstemedim surekli kasilmalarim var gibiydi yani karnim.cok sertti ve belim.agriyodu. diktorum il merkezinde biz ilçede oturuyoruz. Okul çıkışı esime bi devlet hastanesine ugrayalim kendimi iyi hisstemiyorum dedim. Dersim.3 de bitiyor k3ndi doktoruma yetisemem diye.neyse gittim.ben doktor odasinda degildi yardimcisi aradi 10 dk. sonra geldi yat dedi bana. Ben yattim neyse,bir problem.var mi dedi. Dedim cok agrim var hem belim hem dekasiklarim agriyo dedim. Bakti kalbi atiyo dedi(zaten bebek surekli tekmeliyordu kalbinin attigini anlamak zor degildi yani) bebek dönmüş basi asagida düşük riskin olabilir yatman lazim desi bana. O zaman ben pazartesi gelsem bana rapor yazarmisiniz cok zorlaniyorum dedim. Yok yazamam dedi. E bana yada bebegime bisey olursa hem.dusuk tehliken var diyosunuz hem rapor vermiyosunuz ben nasıl dinlenicem peki dedim. Hangi doktora gidiyosan o yazsin dedi. Simdi ben bu doktoru ne yapayim,sikayet edicem ama sonuc alinir mi. Ne bebegin kilosuna bakti ne bir sancinin sebebine ne nts,hicbirsey. Dinlenmen lazim dedi yolladi ki ona da rapor veremem dedi. Boyle birsey olur mu Allah askina.
bir belirtisi yok cnm kendimi oyle kotu hissetme ne bileyim tansiyondur biseydir yok yani..ama cok yuksek olunca onlem almak gerekiyormus bilmiyorum bende tam ama bakalim hafta sonu ne diyecek doktorum kesin iyi bir diyet vercek uygulayabilirsem tabi..bu arada 4boyutluda bebisimi gordum bugun okadar guzel bi duyguyduki cok tatliydi..bakalim aynisi gelcekmi degerleride iyi cikti insallah boyle devam ederiz..Benim doktorum benden şeeke yüklemesi istemedi bende yapmayı düşünmüyorum acaba belirtisi varsa yaptırayım önlem alayım dedim...
Hımm.. Bakalım bir daha ki kontrolde bişey diyecek mi hayırlısı artık... Evet ayrıntılı olarak görmek çok güzel doğsada sevsek hemencik diyorum sonra oğlum sen yine de vaktinde gel anneni dinleme diyorumbir belirtisi yok cnm kendimi oyle kotu hissetme ne bileyim tansiyondur biseydir yok yani..ama cok yuksek olunca onlem almak gerekiyormus bilmiyorum bende tam ama bakalim hafta sonu ne diyecek doktorum kesin iyi bir diyet vercek uygulayabilirsem tabi..bu arada 4boyutluda bebisimi gordum bugun okadar guzel bi duyguyduki cok tatliydi..bakalim aynisi gelcekmi degerleride iyi cikti insallah boyle devam ederiz..
ayy ne kadar merak etsemde ayni sekilde hep dualarim saglicakla zamaninda gelsin bebislerimiz ablam 27 hafta 3gunluk dogum yapti 2ay kuvezde kaldi cok zordu o gunler ailecek sonrasindada 1yasina kadar ancak toparladi simdi 4bucuk yasinda masallahi var ama cokdu ogunler ondan herkes zamaninda saglicakla alsin insallahHımm.. Bakalım bir daha ki kontrolde bişey diyecek mi hayırlısı artık... Evet ayrıntılı olarak görmek çok güzel doğsada sevsek hemencik diyorum sonra oğlum sen yine de vaktinde gel anneni dinleme diyorum
Amin inşallahayy ne kadar merak etsemde ayni sekilde hep dualarim saglicakla zamaninda gelsin bebislerimiz ablam 27 hafta 3gunluk dogum yapti 2ay kuvezde kaldi cok zordu o gunler ailecek sonrasindada 1yasina kadar ancak toparladi simdi 4bucuk yasinda masallahi var ama cokdu ogunler ondan herkes zamaninda saglicakla alsin insallah
Benimde kan değerlerim düşük ilaç yanında pekmez mor pancar ciğer kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum sende yemeye çalış özellikle pancar ve ciğer belki etki eder canım...meraba kızlar benimde 8nisan görünüyor doğum hayırlısıyla:) yanlız benim kanım çok düşük ya 9 da hep demir ilacını 2 aldım günde. fayda etmedi. kan serum takıldı iki doz bir hafta arayla. o bır ay etki ediyormuş . o sırada demir ilacı içme dedi doktor.üzerinden bir ay geçti kontrole gittim hala 9 kanım hala yükselme yok. doktor şaşırdı neden yükselmiyor acaba diye. doğal şeyler yesem de pekmez üzüm gibi şekerim yükseliyor. doktorum dedi ki hematoroloji ye görün kan değerleri için.(( var mı bu durumu yaşayan?
Bende yaptrımadım ama doktorum şekerin carmış gibi beslen ve ıkı gunde bir ölçmeye çalış dedıbir belirtisi yok cnm kendimi oyle kotu hissetme ne bileyim tansiyondur biseydir yok yani..ama cok yuksek olunca onlem almak gerekiyormus bilmiyorum bende tam ama bakalim hafta sonu ne diyecek doktorum kesin iyi bir diyet vercek uygulayabilirsem tabi..bu arada 4boyutluda bebisimi gordum bugun okadar guzel bi duyguyduki cok tatliydi..bakalim aynisi gelcekmi degerleride iyi cikti insallah boyle devam ederiz..
Normal canım. :)Merhaba kızlar
Şeker yüklemesini yaptım bende.açlık:76 tokluk:116 çıktı değerler normal yani..troid çıkmış şimdide
Yarın kontrolüm var dr.uma göstericem.bakalım
Hoho bende çok kilo aldım :) doktorum diyetisyen önerdi ama ben diyetisyene gidince psikolojik olarak kendimi berbat hissediyorum. Doktorumla konuştum ve ısrar etmedi. Verirsin doğumdan sonra üzülme dedi. Vercez inşallah kuzum kilolarıııı :)Merhaba kızlar
Bugun kontrolden geldik çok şükür iyi her şey bebişimi biras daha net gördüm çok güsel bi duygu gerçekten..şeker yükleme testimde troidim çıktı dr.um dahiliyeye git dedi önemli baktır dedi p.tesi gidicem artık. Onun dışında ben kilo alıorum 81olmuşumbugune kadar 14 kilo almışım. Biraz endişeliyim aslında dr.umda ayar verdi biraz bana dikkat etmem lazım..
Sizde durumlar nasıl..
Hoho bende çok kilo aldım :) doktorum diyetisyen önerdi ama ben diyetisyene gidince psikolojik olarak kendimi berbat hissediyorum. Doktorumla konuştum ve ısrar etmedi. Verirsin doğumdan sonra üzülme dedi. Vercez inşallah kuzum kilolarıııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?