NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bünye meselesi bence ya. Hiç üzülme vericez inşallahhhh

Evet bünye meselesi birazda ama benim tatlılarla hiç aram Yok çok çok nadir yiyorum. Hamur işini seviyorum ama mideme dokunuyor diye onu da binde bir yiyorum. Birazda onların da etkisi var bence. K Konsantreniz E ezra462

Arkadaşlar bende şeker yüklemesi yaptırmadım açlık78 tokluk 128 çıktı doktorum normal dedi ama bnmde karnım küçük 4-5kilo kadar aldım oğlum bu yüzden tam sığmıyor ve kasılmam sık oluyor ama nst de sancı çıkmadı... Rabbim yavrularımızı korusun

degerlerin guzel cikmis cnm benim karnim cok cikti ama benimde kasilmalar oluyor arada adalat kulladiriyor doktor o ilactan sonra rahatladim biraz ama genede hep dikkatliyim agrim olunca yatiyorum..insallah baya yol katettik benislerimizi saglicakla kucagimiza zamaninda alalim..bu arada benim bebis cok hareketli sizinde oylemi ozellikle sabahlari bir sagdan bir soldan tepikliyor uyandiriyor beni uykudan bile..

Bende az kilo aldım karnımda küçük olduğu için oğlum sığmıyor gibi bir de çok hareketli dışarıdan bile görünüyor hareketleri çok heyecanlı bir durum :) inşallah cümlemiz sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile alırız kucağımıza

karnimiz cok gergin sizinde oylemi kocaman oldu resmen daha nereye kadar buyucek diye bakiyorum bende az cikmasi daha iyi rahat hareket edebilirsiniz..bebek sigar herturlu bence hissettigimiz gerginlikten..benimkide karnimi indiriyor kaldiriyor patpat vuruyor..cok guzel bi duygu ama..bide apandist ameliyati olmustum o dikislerin tam ustu azicik catladi okadar nemli tutuyorum ama nolcak bilmiyorum insallah artmaz..

Evet benimki de gergin ve sadece yanlarım da az bi çatlak oldu badem yağı kullanıyorum..

badem yagi duslardan sonra jansons baby bide lierac catlak kremi kullaniyorum ama catliycagi varsa catliyor demekki

Benimki 25 haftalık 700 gr. Doktorum gayet iyi dedi ama az gibi geldi bana. Az mı acaba????
Merhaba günümüz aynı :) benimde 25 haftada 28 cm 834 gram çıktı 27+2 De 33 cm 1011 gram önemli olan sağlıklı olmaları sanırım bizim bebisler minik olcak :)))

Sat 17 temmuz olan baya var burda galiba peşpeşe dogurcazz :)))

Sat 17 temmuz olan baya var burda galiba peşpeşe dogurcazz :)))
benimde 16temmuz arkadaslar benim minik baya iri olcak galiba 27.haftada tam doktor kemik olcumu bir hafta onde dedi kilosu 1178 dedi ama boyunu tam soylemedi..annemde zaten4bucuk kilo dogurmus hep ona cektim heralde boyle giderse normal dogum yapabilirmiyim korkuyorum zaten siz ne dusunuyorsunuz..hangisi daha iyi bilemiyorum..

Dah
Merhaba günümüz aynı :) benimde 25 haftada 28 cm 834 gram çıktı 27+2 De 33 cm 1011 gram önemli olan sağlıklı olmaları sanırım bizim bebisler minik olcak :)))
daha çok var bakalım hiç belli olmaz aslında babada annede uzun ama son anda atağa geçerse bilemem

ben şahsen çok kilo almamaya dikkat ediyorum çünkü zararı bana olacak doğumda ve hatta fazla ağırlık bel ağrısı falan yapıyor yatakda dönmekde oldukça zorlaşır bence saldım çayıra mevlam kayıra yapmayın kızlar

Bol bol yürüyüş ve egzersizler hamur işi ve tatlıya dikkat ettin mi tamamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…