- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.141
Aslında ben çok uzun değilim 1.68 baba da 1.85 ama ailede kısa yok ve iri kemikliyiz hepimiz benim bebek geç döllenmeydi canım 16 gün gerideydi şuan 4 güne düştü aslında 26+5 De ki kilosu 1011 gram 33 cm ama dr ve ben sata göre hesapliyoruz:)) bakalım neler olacak :)Dah
daha çok var bakalım hiç belli olmaz aslında babada annede uzun ama son anda atağa geçerse bilemem
Canım benim bebiş 16 gün geç döllenme idi fakat bu farkı kapattı şuan 4 gün geride aslında iri bı bebek ama geç döllenme olduğu için fark edilmiyor dedi doktorlar 26+5 De 1011 gram 33 cm çıktı bakalım kaç kilo dogucaklar aman sağlıklı olsunlarda kilo çokta önemli değil ama zayıf doğarsa sasiririm bizler yapıliyiz :))benimde 16temmuz arkadaslar benim minik baya iri olcak galiba 27.haftada tam doktor kemik olcumu bir hafta onde dedi kilosu 1178 dedi ama boyunu tam soylemedi..annemde zaten4bucuk kilo dogurmus hep ona cektim heralde boyle giderse normal dogum yapabilirmiyim korkuyorum zaten siz ne dusunuyorsunuz..hangisi daha iyi bilemiyorum..
Ooo maaşallah kuzum ya :) bebeğin gerçekten baya iriymiş. 29. Haftam benimki 1168 grambenimde 16temmuz arkadaslar benim minik baya iri olcak galiba 27.haftada tam doktor kemik olcumu bir hafta onde dedi kilosu 1178 dedi ama boyunu tam soylemedi..annemde zaten4bucuk kilo dogurmus hep ona cektim heralde boyle giderse normal dogum yapabilirmiyim korkuyorum zaten siz ne dusunuyorsunuz..hangisi daha iyi bilemiyorum..
Buhar makinesi kullan canım. İnanılmaz rahatlatıyor. Öksürüğü anında kesiyor. Nefes darlığını da kesiyor.Çok hastayım kızlar doktor ilaç vermiyor ılık su deyip duruyor. Astımımı tetikliyor üst solunum yolu enf. gece boyu balgam çıkardım. Diyaframim acıyor artık. Neler yapabilirim?
sadece bebek olsa bende cok kilo aldim burda yazanlari okuyunca ben cok almisim diyorum 13 ...14 kilo aldim simdiye kadar doktorumda bu konuda cok kati rejim verdi tabi cok uyabiliyomuyum tartisilirOoo maaşallah kuzum ya :) bebeğin gerçekten baya iriymiş. 29. Haftam benimki 1168 gram
Kullanıyorum canım ama gece uyuyana kadar öksürük sabah gözümü acar açmaz öksürük krizine giriyorumBuhar makinesi kullan canım. İnanılmaz rahatlatıyor. Öksürüğü anında kesiyor. Nefes darlığını da kesiyor.
Aynen canım bende aynı durumdayım bademciğim kütük gibi. Özellikle gece öksürmekten mahvoluyorum. Bal şerbeti kuşburnu içiyorum ama banamısın demiyor. Birde mide yanması diş ağrısı üstüneÇok hastayım kızlar doktor ilaç vermiyor ılık su deyip duruyor. Astımımı tetikliyor üst solunum yolu enf. gece boyu balgam çıkardım. Diyaframim acıyor artık. Neler yapabilirim?
Ayni anda ayni soruyu sormuşuz :)Arkadaşlar mide yanması için ne yapıyorsunuz. Ben be gece ne de gündüz hiç rahat değilim. Zaten iştahlı biri değildim hiçbir şey yiyesin gelmiyor bu yüZden. Sür iç yoğurt ye filan diyorlar ya anında midemde asit yağmuruna dönüşüyor. Rennie şurup içiyorum mecburen siz ne kullanıyorsunuz yada ne iyi geliyor
Aynen:)Ayni anda ayni soruyu sormuşuz :)
Gece de çalıştırsana kuzum. Ben hiç kapatmıyorum. Kullandığımdan beri hiç öksürmedimKullanıyorum canım ama gece uyuyana kadar öksürük sabah gözümü acar açmaz öksürük krizine giriyorum
Aynen öyle önemli olan bebek sağlığı. Çok takıyordum bi dönem kilomu ama artık önemsemiyorum. İki kere gripten hastanede yattım bebeğim iki hafta hiç kilo alamadısadece bebek olsa bende cok kilo aldim burda yazanlari okuyunca ben cok almisim diyorum 13 ...14 kilo aldim simdiye kadar doktorumda bu konuda cok kati rejim verdi tabi cok uyabiliyomuyum tartisilirama cok tatliyla falan aram yok aslinda ama kilo almaya musait yapim bide hamileligim bastan beri sorunluydu yuruyemiyorum gezemiyorum ilac kullaniyorum hala ondan hareketsizde olunca normalde yesen aliyosun..suyumda fazla sinirinda cikti son kontrolde ablaminda oyleydi korkmuyor degilim ablam erken dogum yapti onunda iriydi hep bebisi 27 haftalik dogum yapti 1100 42 cm di simdi buyudu bile yigenim hala yasitlarindan baya uzun...saglikli olsunda bebislerimiz onemli olan bu hepimize hem kendimize hem bebislerimize saglik versin..
Şeker testti yaptırdın mı genelde kilolu bebeklerde bu şüphe vardır hepsadece bebek olsa bende cok kilo aldim burda yazanlari okuyunca ben cok almisim diyorum 13 ...14 kilo aldim simdiye kadar doktorumda bu konuda cok kati rejim verdi tabi cok uyabiliyomuyum tartisilirama cok tatliyla falan aram yok aslinda ama kilo almaya musait yapim bide hamileligim bastan beri sorunluydu yuruyemiyorum gezemiyorum ilac kullaniyorum hala ondan hareketsizde olunca normalde yesen aliyosun..suyumda fazla sinirinda cikti son kontrolde ablaminda oyleydi korkmuyor degilim ablam erken dogum yapti onunda iriydi hep bebisi 27 haftalik dogum yapti 1100 42 cm di simdi buyudu bile yigenim hala yasitlarindan baya uzun...saglikli olsunda bebislerimiz onemli olan bu hepimize hem kendimize hem bebislerimize saglik versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?