- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.161
yaptirdim cnm zaten azicik yuksek cikti rejim verdi doktorumŞeker testti yaptırdın mı genelde kilolu bebeklerde bu şüphe vardır hep
Kızlar benim bebeğim 1116 gram çıktı 29 haftalıkken. Zayıf galba dimi?
evet az degil bencede merak etme bide ultrasondan ultrasona degisiyor bence..ortalama bi olcumle soyluyorlar sonucta..Kızlar benim bebeğim 1116 gram çıktı 29 haftalıkken. Zayıf galba dimi?
benim bebeğim 29+2 de 1400 gramdı ve boyuda 39 cm di çok şükür doktorumuz Maşallah dedi... bebeğin kilosu zayıf olan arkadaşım hergün muz ye ama bir taneBiz 27.haftanın sonunda gittik 1215 gr 38.5 cm dedi bana sen daha çok kilo almışssın dediyani orası hiç belli olm canım sen de rahatsızmışsın o zmn lar bebeğin gayet iyi bence değerler değişir diyo ztn.ama seninki de normal deperinde ztn.ne güsel işte normal doğum için çok kilo olmaması iyi ztn ben sezeryan istemiorum çünkü hayırlısı olsun hepimiz için
Ben birde aldığınız eşyaların hangi marka olduğunu da yazarsanız bizde alırken zorlanmayalım hemen bulaım
canim benim hamilelik problemli olunca pek gezemiyorum simdide subat tatilinde olunca okul olmayinca ablamda geldi yanima annemde bir cikinca hemen herseyi halletmeye calistim..ablam 27 haftalik dogum yapti bide insanda azicik gerginlik oluyor korkuyorum ondan en azindan hazir olsunda icim rahat etsin istedim kendi begendiklerimi alayim diye..son haftalardada iyice agirlasirsam yuruyemezsem sonra gidemem dedim..bide mobilya alir almaz gelmiyor bi uc hafta suruyor daha gelmedi benim aklinizda olsun hemen getirmiyorlar..Valla Maşallah aaaca sana hemen hemen herşeyi almışsın bizde daha tık yok arkadaşlardan hediye gelenler hariç
benim doktor muz yeme cok kalori var dedi onun yerine ayva portakal falan ye dedi ama cok yemedikten sonra bisey olmaz heralde..benim bebeğim 29+2 de 1400 gramdı ve boyuda 39 cm di çok şükür doktorumuz Maşallah dedi... bebeğin kilosu zayıf olan arkadaşım hergün muz ye ama bir tanekaşar peyniri ye ve c vitamini al mutlaka ben bunlara dikkat ediyorum kilo alması için bende 5 kilo kadar aldım ama bebeğim önemli zaten..
Ev maymun cennetine döndü kilo alsın diye iki muz yiyorum hergün ahahahha. Kızlarrr çok teşekkür ederimmm hepinizebenim bebeğim 29+2 de 1400 gramdı ve boyuda 39 cm di çok şükür doktorumuz Maşallah dedi... bebeğin kilosu zayıf olan arkadaşım hergün muz ye ama bir tanekaşar peyniri ye ve c vitamini al mutlaka ben bunlara dikkat ediyorum kilo alması için bende 5 kilo kadar aldım ama bebeğim önemli zaten..
SAğolasın cnmGözün aydın Mrsu..
Kızlar ben muzu sabahları tüketiorum sadece kramp için o da her zmn deil hani..
Muz bebişe kilo mu yapıomuş
bir tane ye yazdım bu yüzden birde kabızlık yapabilir bu yüzden de bir tane yeterli bencebenim doktor muz yeme cok kalori var dedi onun yerine ayva portakal falan ye dedi ama cok yemedikten sonra bisey olmaz heralde..
bir tane ye yazdım bu yüzden birde kabızlık yapabilir bu yüzden de bir tane yeterli bence
Çok zayıfmışsın ya bişey olmaz :)))60 kilo oldum ben 45 ile hamile kalmistim oysakii uhuhuhu
Vucudum hep yirtilmaya basladi ama karnim hic cikmadi gogsum ve bacaklarimda catlak cokÇok zayıfmışsın ya bişey olmaz :)))
Vucudum hep yirtilmaya basladi ama karnim hic cikmadi gogsum ve bacaklarimda catlak cok[/QUOTE
Peki özel bi krem zeytinyağı vs kullanıyor muusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?