NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar benim bebeğim 1116 gram çıktı 29 haftalıkken. Zayıf galba dimi?

Biz 27.haftanın sonunda gittik 1215 gr 38.5 cm dedi bana sen daha çok kilo almışssın dedi yani orası hiç belli olm canım sen de rahatsızmışsın o zmn lar bebeğin gayet iyi bence değerler değişir diyo ztn.ama seninki de normal deperinde ztn.ne güsel işte normal doğum için çok kilo olmaması iyi ztn ben sezeryan istemiorum çünkü hayırlısı olsun hepimiz için
Ben birde aldığınız eşyaların hangi marka olduğunu da yazarsanız bizde alırken zorlanmayalım hemen bulaım

benim bebeğim 29+2 de 1400 gramdı ve boyuda 39 cm di çok şükür doktorumuz Maşallah dedi... bebeğin kilosu zayıf olan arkadaşım hergün muz ye ama bir tane kaşar peyniri ye ve c vitamini al mutlaka ben bunlara dikkat ediyorum kilo alması için bende 5 kilo kadar aldım ama bebeğim önemli zaten..

Valla Maşallah aaaca sana hemen hemen herşeyi almışsın bizde daha tık yok arkadaşlardan hediye gelenler hariç
canim benim hamilelik problemli olunca pek gezemiyorum simdide subat tatilinde olunca okul olmayinca ablamda geldi yanima annemde bir cikinca hemen herseyi halletmeye calistim..ablam 27 haftalik dogum yapti bide insanda azicik gerginlik oluyor korkuyorum ondan en azindan hazir olsunda icim rahat etsin istedim kendi begendiklerimi alayim diye..son haftalardada iyice agirlasirsam yuruyemezsem sonra gidemem dedim..bide mobilya alir almaz gelmiyor bi uc hafta suruyor daha gelmedi benim aklinizda olsun hemen getirmiyorlar..

benim doktor muz yeme cok kalori var dedi onun yerine ayva portakal falan ye dedi ama cok yemedikten sonra bisey olmaz heralde..

Ev maymun cennetine döndü kilo alsın diye iki muz yiyorum hergün ahahahha. Kızlarrr çok teşekkür ederimmm hepinize

Kızlar geçenki ultrason ölçümlerimiz yanlışmış doktorum sağolsun son adet tarihimi yanlış girmiş o yüzden de ortalama değerleri ona göre vermiş bugün başka bir hastanede girdim ve bebeğimin kilosu ve boyu gayet iyi çıktı

Gözün aydın Mrsu..
Kızlar ben muzu sabahları tüketiorum sadece kramp için o da her zmn deil hani..
Muz bebişe kilo mu yapıomuş

bir tane ye yazdım bu yüzden birde kabızlık yapabilir bu yüzden de bir tane yeterli bence

Ya aslında bende günde bir tane muz yiyorum ama bende zaten hamile kalmadan önce hafif basur başlangıcı vardı, hamile testi yaptırmak için aile hekimine gittiğimde hamilelik varsa krem veremem dedi ki hamileymisim öyle kaldı yani ayıptır söylemesi bazen hafif kanama oluyor ama muz da çok sağlıklı bir tane yemeye devam ediyorum, ama bence bunların etkileri bünyeden bünyeye değişiyor kendini tanıyın ona göre yiyin derim ben

kizlar ben dustan sonra jonsonsbaby kullaniyorum badem yagi bide lierac kullan dedi doktorum catlak kremi onu aldim kullaniyor ama goguslerimde catlaklar oldu cok buyuduler..gobegimdede apandist dikisimin oralari bikac catladi diger yerlerde yok ne kadar kullansanda demekki genetiginde varsa yirtiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…