NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bende çatladım hemde kullandığım kremin haddi hesabı yok. Lierac önerdi bana da doktorum hiç etkisi olmadı mı?

Göbeğimde piercin vardı. Oram çatladı ahahahaha. Çok komik resmen küçücük yer çatladı

Biz 27. haftadayız, hamile oldugumu öğrendiğimden beri ciddi ciddi catlak kremi kullanıyorum :) 6 ay olmus, kac kutu bitti bilmiyorum ama tek bir catlak yok daha, göbüşte büyüdü hani :) Eşim diyor hic catlak olmadı, diye bende diyorum bosuna mı tasıyorsun kutu kutu Mustela :) Ben cok memnunum. Tavsiye ederim Mustela'yı. Bebeğim dogdugunda da her bakım ürününü Mustela'dan alacağım. Cok basarılı bir marka.

Göbeğimde piercin vardı. Oram çatladı ahahahaha. Çok komik resmen küçücük yer çatladı

Buna güldüm valla baya :))
Ben krem kullanmıyorum niye bilmiyorum :) badem yağı kullanıodum şimdi ek olarak kakao yağıda kullanıyorum. Bu aralar kaşınmalarımız arttı banyodan banyoya kullanıodum normalde ama artık daha çok sürüorum çok kuruo sanki karnım ama şimdilik bi çatlak yok ama genetik netice itibariyle..ne kadar önlem alsakta...

aç karnına yersen muzu bağırsakları çalıştırıyormuş dedi bir arkadaşım ama denemedim ben istersen dene.. basur bnmde sorunum ama hamilelikte çok sıkıntı çekmedim çok su içiyorum belki ondandır..

Vucudum hep yirtilmaya basladi ama karnim hic cikmadi gogsum ve bacaklarimda catlak cok
ama 15 kiloyu hangi bünye alsa yırtılır bence yinede dikkat et.. ben yırtılmamak için zeytinyağı sürüyorum vücuduma o da tabi göbek kısmımda kıllanma yaptı ama şuana kadar yırtığım olmadı bakalım İnşallah bundan sonra da olmaz.. kimyasal diye diğer kremleri falan kullanmadım ben hiç..

Ben eskiden genetk olmadığınu önlenebileceğini düşünüyordum. Bekarken çatlağım vardı çok. Ama bu kadar kreme yağa bakıma hala çatlayınca anladım ki genetik. İnşallah daha fazla çatlamayız hiç biirimiz :)

ben günde en az 2,5 litre su içmeye çalışıyorum. telefonuma uygulama indirdim hatta hatırlatsın diye :) hem çatlak için hem de hamilelikte su tüketimi çok önemli olduğu için. bebeğin suyu dediğimiz amniyon sıvısının bile aldığımız su miktarıyla ilgisi varmış. bol su içmenin yanında the body shop un hindistan cevizi body butter ı var onu kullanıyorum diğer aktar yağları bana sürünce güreşçi gibi vıcık vıcık geldi biraz ben rahat edemedim

Bende su tüketimim 2 3 lt arasında..çzellikle geceleri nerdeyse 1.5 lt su içiorum.gece susamış olarak kalkıorum sanki susuzluktan ölmüşüm gb... ee tabi bunun sonucuda sabaha kadar 4 5 defa wc...
Senin cildin nemli demekki absorbe etmio tenin..ben ikisinide sürüorum 5 dk karnımı etrafını masaj yapıorum 5 dk olmadan emio tenim..benim cildim kuru sanırım özellkle karın bölgem bazen baıorum kepek kepek bişiler kalkmış o zmn daa hemen yağ sürüorum..aslında cildim kuru deildir benim o kadar... suda çok içiyorum ama bilemiorum yağlar iyi gelio yinede bana

Ahahah güreşçi benzetmesi güzelmiş :) gerçekten öyle oluyoruz ya

bu arada hiç hazırlık yaptınız mı ben hiç bir şeye başlamadım sayılır oda, puset vs.. sadece ufak tefek şeyler var artık başlamak lazım di mi

bu arada hiç hazırlık yaptınız mı ben hiç bir şeye başlamadım sayılır oda, puset vs.. sadece ufak tefek şeyler var artık başlamak lazım di mi
Cok sakin durabilmissiniz masallah :) Bizim herseyimiz bitti şükür. 10'unda odamız geliyor, yerine yerlestimi işimde bitiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…