NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Aranızda çalışanlar var mı
bi ben kalmışım ama hazırlığı olmayan meğer

ben de çalışıyorum canım şubat sonuna doğru yani 32.haftamda izne ayrılacağım nasipse.. hazırlıkları da biraz o yüzden erteledim zaten herşey elimin altında bi haftada bile halledebilirim inşallah

halledersin cnm ben bir çıkmada cogunu aldim ikinci cikisimdada tamamladim sayilir yalniz oda alcaksan hemen getirmiyorlar belli sure suruyor onu hesaba katarak al..

O zaman o olası soruyu ben sana sorayım, bebek doğduktan sonra nerelere başvuruyoruz ne kadar dogum parası alıyoruz?
Bu sorunun tam cevabı bende canım çünkü sosyal hizmet merkezinde çalışıyorum bulunduğun ilçede sosyal hizmet merkezine gidiyorsun bebğin kimliği ve senin kimliğinle beraber 300₺yatıyor postaneye sizin adınıza...

Çalışmayan anneye para verio mu dewlet

Süt parası gibi birşey var diye de duymuştum ama onu sgklilara dediler, şimdi kamu da çalışan kişiler tek para mı aliyor ?

annenin yada babanin uzerine yaptiriyorsun cocugu birisi yardim parasi aliyor diye biliyorum ben ama 300 tl dogum parasi azmis yaa ozelde dogum dunya fiyat olmus..

annenin yada babanin uzerine yaptiriyorsun cocugu birisi yardim parasi aliyor diye biliyorum ben ama 300 tl dogum parasi azmis yaa ozelde dogum dunya fiyat olmus..
Birinin üzerine yaptırmak maaşa fark getiriyor ama doğum parası bir defalık ikisinden biri alıyor

Çatlak oldu ama hiç kilo aldığım belli olmuyor işte onu anlayamiyorum şuan badem yağı kullanıyorum bakalım ne olcak

Kızlar merhaba
Hamileliğimde çok şükür bi ağrım yok aman aman...lakin ellerim çok ağrıo sanki içindeki kemik kırılmışmış gb 1.5 2 aydır bu şekilde her sabah uyuşuk,sanki yanıo içi ve şiş hep.. sadece tuz mudur buna sebep dr uma dedim calsiyum ihtiyacı falan demişti çocuğun o alıo olabilir dedi. Ama ben onun suda eriyeyini içiorum hergün süt içiorum yoğurt yiyorum kalsiyumu yetrrli alıorum die düşünüorum ama ellerim bazen tutmuo nerdeyse sıkamıorum bişe tutup kaldıramıorum bazen.. ne yapmalıyım ya çok acıo biide artık ağrımasın istiom bana bişeler diyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…