- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.201
ben calisiyorum cnm ogretmenim okullar tatile girdide bi haftadir rahatimAranızda çalışanlar var mı
Ben de çalışıyorum kamu kurumunda canım..Aranızda çalışanlar var mı
bi ben kalmışım ama hazırlığı olmayan meğerAranızda çalışanlar var mı
halledersin cnm ben bir çıkmada cogunu aldim ikinci cikisimdada tamamladim sayilir yalniz oda alcaksan hemen getirmiyorlar belli sure suruyor onu hesaba katarak al..bi ben kalmışım ama hazırlığı olmayan meğer
ben de çalışıyorum canım şubat sonuna doğru yani 32.haftamda izne ayrılacağım nasipse.. hazırlıkları da biraz o yüzden erteledim zaten herşey elimin altında bi haftada bile halledebilirim inşallah
Ben de çalışıyorum kamu kurumunda canım..
Bu sorunun tam cevabı bende canım çünkü sosyal hizmet merkezinde çalışıyorum bulunduğun ilçede sosyal hizmet merkezine gidiyorsun bebğin kimliği ve senin kimliğinle beraber 300₺yatıyor postaneye sizin adınıza...O zaman o olası soruyu ben sana sorayım, bebek doğduktan sonra nerelere başvuruyoruz ne kadar dogum parası alıyoruz?
Bu sorunun tam cevabı bende canım çünkü sosyal hizmet merkezinde çalışıyorum bulunduğun ilçede sosyal hizmet merkezine gidiyorsun bebğin kimliği ve senin kimliğinle beraber 300₺yatıyor postaneye sizin adınıza...
Bu sorunun tam cevabı bende canım çünkü sosyal hizmet merkezinde çalışıyorum bulunduğun ilçede sosyal hizmet merkezine gidiyorsun bebğin kimliği ve senin kimliğinle beraber 300₺yatıyor postaneye sizin adınıza...
Evet canım herkese veriyor..Çalışmayan anneye para verio mu dewlet
Birinin üzerine yaptırmak maaşa fark getiriyor ama doğum parası bir defalık ikisinden biri alıyorannenin yada babanin uzerine yaptiriyorsun cocugu birisi yardim parasi aliyor diye biliyorum ben ama 300 tl dogum parasi azmis yaa ozelde dogum dunya fiyat olmus..
merhabalar bende 31 hafta içerisindeyim bi kızım olacak inşallah ismini serra betül koymak istiyorum nasıl sizce ?
merhabalar bende 31 hafta içerisindeyim bi kızım olacak inşallah ismini serra betül koymak istiyorum nasıl sizce ?
Ayşe Serra nasıl :) Betül ismi de Zehra Betül ya da Fatma Betül fonetik olarak güzel oluyor bencemerhabalar bende 31 hafta içerisindeyim bi kızım olacak inşallah ismini serra betül koymak istiyorum nasıl sizce ?
ama 15 kiloyu hangi bünye alsa yırtılır bence yinede dikkat et.. ben yırtılmamak için zeytinyağı sürüyorum vücuduma o da tabi göbek kısmımda kıllanma yaptı ama şuana kadar yırtığım olmadı bakalım İnşallah bundan sonra da olmaz.. kimyasal diye diğer kremleri falan kullanmadım ben hiç..
Betül inci nasıl ben bu isimleri çok beğeniyorumserra yi begendim ben cok kisidede yok bence
incide guzelmis ama ben çocuklara iki isim koyma taraftari degilim soyadlarida uzunsa okulda cok zorlaniyolar..ogretmenim cok kiside olunca koyulan isimler cocuklar cok karistiriliyor acikcasi..Betül inci nasıl ben bu isimleri çok beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?