NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

canim magnezyum eksik olabilir uyusuklugu o yapar bacaklarda kramp ellerde uyusmusluk hissi ben aylardir magnorm kullaniyorum calsimax kullaniyorum calsiyum icinde doktorun vermedimi magnezyum

ameda nin elektrikli iki gogsunude sagabilenlerinden var bende ablam almisti kullandi kendinde baktim 650 liralarda fiyati ama ablam 27 haftalik dogurmustu yigenim hic ememedi tutamadi gogsunu kuvezde kalinca bu makine sayesinde 1yil anne sutu verebildi memnundu ama daha uygunlarda vardi elle sagmalar 90 lira civarlarinda
Arkadaşlar göğüs pompası alanlar paylaşabilir mi. Hangi marka model ve fiyat konusunda

Ayşe Serra nasıl :) Betül ismi de Zehra Betül ya da Fatma Betül fonetik olarak güzel oluyor bence
serrayı eşim istiyor betül isminin de anlamı çok güzel diye onu da ben istedim. daha düşünüyoruz. serra kesin ama betül mü olacak yoksa ne olacak bilemiyorum. ayşe serra da olabilir. zeynep serra da düşünüyorum. zeynepte çevrede çok var diye istemiyorum.

canim magnezyum eksik olabilir uyusuklugu o yapar bacaklarda kramp ellerde uyusmusluk hissi ben aylardir magnorm kullaniyorum calsimax kullaniyorum calsiyum icinde doktorun vermedimi magnezyum

Aslında verdi ama ben almamıştım hmmmm ayy çok ğişman oldum şimdi..hemen alim

Ağrımasını bilmiyorum ama şişlik bende de var. Yumruk yaapamıyorum elimi. Ayaklarım da beter halde. Albümin için test yapılacak yarın

Uzun zamandır kalsiyum ve magnezyum içiyorum üstelik :/

Arkadaşlar göğüs pompası alanlar paylaşabilir mi. Hangi marka model ve fiyat konusunda
Mamajoo aldım ben iki kadınmış sahibi türk markasıymış. Bundan etkilenmiştim biraz. 199 mu 190 mı neydi ikilisi e bebekte. İki göğüüsü aynı anda sağabiliyoruz sanmıştım ama değilmiş.

kizlar bide tuzu tamamen kesin azicik tuzlu yesem hemen ertesi gun sisiyor ellerim yuzum..

Ben sadece calsium içiodum..magnezyumuda ekliyim
Ben tuzu kesemedim nasıl yapıcam onuda bilmiorum.salt tuzdan olsaydı ayapım yüzümde şişerdi ama yok sadece elim çok kötü

aynı durumu bende yaşıyorum uyuyamıyorum telefon tutmak iş yapmak işkence oldu artık ... sağa yatıyorum 15-20 dk sonra o tarafım kopacak gibi ağrıyor sola yatıyorum solumda aynı sırt üstüde yatamıyorum ki zor durumdayım ama bence bu durum doğuma kadar sürecek.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun ben geçeceğini düşünmüyorum umudumu yitirdim tuzu falanda azalttım ama faydasız

birde bnmkinde şişlik yok ama ben şiş gibi hissediyorum çünkü yüzüklerim falan hepsi oluyor ordan biliyorum ellerde de ayaktada henüz şişlik yok

Teşekkür ederim kızlar...
Hayırlısı olsun hakkımızda diyeyim zorlu geçicek hepimiz için sanırım.. ben 3 türlüde uyuyorum sağ sol sırt üstü ama sola daha çok dönmem gerekio çocuk için ama şu bi kaç gündür uykularımdada zorlanıoru
Yüzme iyi geliodur muhakkak ama benim öyle bi şansım yok..

Ayakta kalmamaya çalış canım. Sık sık ayaklarını uzatarak otur. Bolca sıvı al. Şişmelerimiz bu hafta normalmiş.çok kilo alanlarda bazen hiç bir problem olmasa da anormal şişmeler ağrılar olurmuş. Bana varis çorabı önerdi doktorum şişmelerimi ve ağrımı azaltmak için. Denemeyi düşünüyorum umarım işe yarar. Ayrıca ilaç verdi ama daha çok etkisini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…