- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.221
canim magnezyum eksik olabilir uyusuklugu o yapar bacaklarda kramp ellerde uyusmusluk hissi ben aylardir magnorm kullaniyorum calsimax kullaniyorum calsiyum icinde doktorun vermedimi magnezyumKızlar merhaba
Hamileliğimde çok şükür bi ağrım yok aman aman...lakin ellerim çok ağrıo sanki içindeki kemik kırılmışmış gb 1.5 2 aydır bu şekilde her sabah uyuşuk,sanki yanıo içi ve şiş hep.. sadece tuz mudur buna sebep dr uma dedim calsiyum ihtiyacı falan demişti çocuğun o alıo olabilir dedi. Ama ben onun suda eriyeyini içiorum hergün süt içiorum yoğurt yiyorum kalsiyumu yetrrli alıorum die düşünüorum ama ellerim bazen tutmuo nerdeyse sıkamıorum bişe tutup kaldıramıorum bazen.. ne yapmalıyım ya çok acıo biide artık ağrımasın istiom bana bişeler diyin..
Arkadaşlar göğüs pompası alanlar paylaşabilir mi. Hangi marka model ve fiyat konusunda
serrayı eşim istiyor betül isminin de anlamı çok güzel diye onu da ben istedim. daha düşünüyoruz. serra kesin ama betül mü olacak yoksa ne olacak bilemiyorum. ayşe serra da olabilir. zeynep serra da düşünüyorum. zeynepte çevrede çok var diye istemiyorum.Ayşe Serra nasıl :) Betül ismi de Zehra Betül ya da Fatma Betül fonetik olarak güzel oluyor bence
canim magnezyum eksik olabilir uyusuklugu o yapar bacaklarda kramp ellerde uyusmusluk hissi ben aylardir magnorm kullaniyorum calsimax kullaniyorum calsiyum icinde doktorun vermedimi magnezyum
Ağrımasını bilmiyorum ama şişlik bende de var. Yumruk yaapamıyorum elimi. Ayaklarım da beter halde. Albümin için test yapılacak yarınKızlar merhaba
Hamileliğimde çok şükür bi ağrım yok aman aman...lakin ellerim çok ağrıo sanki içindeki kemik kırılmışmış gb 1.5 2 aydır bu şekilde her sabah uyuşuk,sanki yanıo içi ve şiş hep.. sadece tuz mudur buna sebep dr uma dedim calsiyum ihtiyacı falan demişti çocuğun o alıo olabilir dedi. Ama ben onun suda eriyeyini içiorum hergün süt içiorum yoğurt yiyorum kalsiyumu yetrrli alıorum die düşünüorum ama ellerim bazen tutmuo nerdeyse sıkamıorum bişe tutup kaldıramıorum bazen.. ne yapmalıyım ya çok acıo biide artık ağrımasın istiom bana bişeler diyin..
Uzun zamandır kalsiyum ve magnezyum içiyorum üstelik :/Kızlar merhaba
Mamajoo aldım ben iki kadınmış sahibi türk markasıymış. Bundan etkilenmiştim biraz. 199 mu 190 mı neydi ikilisi e bebekte. İki göğüüsü aynı anda sağabiliyoruz sanmıştım ama değilmiş.Arkadaşlar göğüs pompası alanlar paylaşabilir mi. Hangi marka model ve fiyat konusunda
Hiç tuz yemiyorum kuzum. Delirmek üzereyim.kizlar bide tuzu tamamen kesin azicik tuzlu yesem hemen ertesi gun sisiyor ellerim yuzum..
Allah yardımcın olsun kuzum. Eksik etme sen vitaminlerini.Ben sadece calsium içiodum..magnezyumuda ekliyim
Ben tuzu kesemedim nasıl yapıcam onuda bilmiorum.salt tuzdan olsaydı ayapım yüzümde şişerdi ama yok sadece elim çok kötü
aynı durumu bende yaşıyorum uyuyamıyorum telefon tutmak iş yapmak işkence oldu artık ... sağa yatıyorum 15-20 dk sonra o tarafım kopacak gibi ağrıyor sola yatıyorum solumda aynı sırt üstüde yatamıyorum ki zor durumdayım ama bence bu durum doğuma kadar sürecek.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun ben geçeceğini düşünmüyorum umudumu yitirdim tuzu falanda azalttım ama faydasızKızlar merhaba
Ağrılarınız ve ödemleriniz için nefes egzersizleri ve plates öneriyorum ben faydasını gördüm çünkübirde bnmkinde şişlik yok ama ben şiş gibi hissediyorum çünkü yüzüklerim falan hepsi oluyor ordan biliyorum ellerde de ayaktada henüz şişlik yok
Arkadaşlar sizinde karnınız uyuşuyor mu benim karnım uyuşuyor...
Ayakta kalmamaya çalış canım. Sık sık ayaklarını uzatarak otur. Bolca sıvı al. Şişmelerimiz bu hafta normalmiş.çok kilo alanlarda bazen hiç bir problem olmasa da anormal şişmeler ağrılar olurmuş. Bana varis çorabı önerdi doktorum şişmelerimi ve ağrımı azaltmak için. Denemeyi düşünüyorum umarım işe yarar. Ayrıca ilaç verdi ama daha çok etkisini görmedimTeşekkür ederim kızlar...
Hayırlısı olsun hakkımızda diyeyim zorlu geçicek hepimiz için sanırım.. ben 3 türlüde uyuyorum sağ sol sırt üstü ama sola daha çok dönmem gerekio çocuk için ama şu bi kaç gündür uykularımdada zorlanıoru
Yüzme iyi geliodur muhakkak ama benim öyle bi şansım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?