NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

arkadaslar kas ağrıları için doktorunuzdan kalsiyum yazmasını isteyin takviye olarak benim bacak el vb. kas ağrılarımı geçirdi çok şükür.

Arkadaşlar günaydın. Ben cumartesi kontrole gittim. 32. Haftam ve rapor verdi çalışır diye. Ama birinci on güne kadar diye ayakta ıstirehatler için diye yazıyo bunu SGK ya işledi hastane raporuda şirkete mi veriyoruz . Ayrıca bilgisi olan arkadaşlar bu raporu on günlük olarak yenileyecekmiyiz

sırt üstü yatmayı doktoruna danışıp yat bence bebek için sakıncalı olduğunu birçok yerde okudum.. birde anneninde tansiyonunu etkiliyor.. sırt üstü yatınca bayılacak gibi oluyorum şahsen birde bebeğimi tehlikeye atamam ... iyice araştır bence

Sırtüstünü yürüyüşten geldimde mecbur ayaklarımı uzatıorum o ayrı...uyurken de 5 10 dk lına da olsa yaıorum öle sanki bebekde rahat edio sürekli soldayada sagda yatıorum sonuçta..druma da sölemiştim en sağlıklısı sola doğru uyuman dedi fazla sırtüstü yatma dedi bebeğe çok iyi değil demişti.. bilinçli yatıorum ama sonuçta uykum çok hafif benim ve bi zmn sonra ağrıo yan taraflar mecbur dönüosun..

Ay sırt üstü yatmak bebeğe zarar mı veriyormuş?

Ay sırt üstü yatmak bebeğe zarar mı veriyormuş?
surekli yatarsan canım omurgamizin sag ic tarafindan kocaman ana bir damar geciyor hem bizi hem bevege kan tasiyor bebek buyudugu icin surekli sirt ustu yatinca ona basinc yapiyor kan duzenli akamiyor buda senin tansiyonunu dusurur ve bebegin guzel beslenmesini engeller..en sagliklisi sola dönüp yatmak ama buda mumkun olmuyor herzaman bazen ben yatiyorum zaten heryerimiz agriyor donup duruyorum geceleri..

Çok çok teşekkür ederim bitanem bilmiyordum iyi oldu öğrenmem :)

Arkadaşlar bebeginizin anne karnında duruşu nasıl bu haftalar başının aşağı donmesi gerekiyormuş benim ki halen yukarda bu yüzden yürüyüş yap dedi doktorum. Sizin döndü mü

Arkadaşlar bebeginizin anne karnında duruşu nasıl bu haftalar başının aşağı donmesi gerekiyormuş benim ki halen yukarda bu yüzden yürüyüş yap dedi doktorum. Sizin döndü mü
bu haftalar derken kaçıncı haftadan itibaren acaba? bir de acaba dönünce tekrar yukarıya dönüyor mudur :)

Benimki de dönmüş dr normal doğum pozisyonunda dedi. Dğn kontrole gittik her şey iyi dedi bebişim 1550gr 41cm olmuş.bu hafta 30.haftadayız biz. Hareketlerini daha çok hissediorum artık.gece daha hareketli benim bebiş.çok hoşuma gidio elimi koyuyorum çekiorum pat die ordan bi tekme gelio..sanki oyun oynuoruz gb..allaha şükür sağlıkla kucağımızıda alırız inşallah..

Masallah ya, bende 24+3um sizin geldiğiniz haftalara daha çok var ama sizi takip etmek hem hoşuma gidiyor hem de tecrubelerden faydalanmis oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…