- 28 Kasım 2015
- 99
- 38
- 18
- 34
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.241
osteocare diye bi takviye kullanıyorum ben içinde kalsiyum, magnezyum, çinko... var. şu sıralar bebişlerin kemikleri için de gerekli zaten fazladan kalsiyum.Aslında verdi ama ben almamıştım hmmmm ayy çok ğişman oldum şimdi..hemen alim
Aynı markayı kullanıyorum ben de. Nasıl güzel bi ilaç! Kesti bel ağrımı hemen :)osteocare diye bi takviye kullanıyorum ben içinde kalsiyum, magnezyum, çinko... var. şu sıralar bebişlerin kemikleri için de gerekli zaten fazladan kalsiyum.
Ama ödem ağrılarıma sıfır etkiAynı markayı kullanıyorum ben de. Nasıl güzel bi ilaç! Kesti bel ağrımı hemen :)
sırt üstü yatmayı doktoruna danışıp yat bence bebek için sakıncalı olduğunu birçok yerde okudum.. birde anneninde tansiyonunu etkiliyor.. sırt üstü yatınca bayılacak gibi oluyorum şahsen birde bebeğimi tehlikeye atamam ... iyice araştır benceTeşekkür ederim kızlar...
Hayırlısı olsun hakkımızda diyeyim zorlu geçicek hepimiz için sanırım.. ben 3 türlüde uyuyorum sağ sol sırt üstü ama sola daha çok dönmem gerekio çocuk için ama şu bi kaç gündür uykularımdada zorlanıoru
Yüzme iyi geliodur muhakkak ama benim öyle bi şansım yok..
osteocare diye bi takviye kullanıyorum ben içinde kalsiyum, magnezyum, çinko... var. şu sıralar bebişlerin kemikleri için de gerekli zaten fazladan kalsiyum.
havuz hamam sauna yasak konyada deniz yok olsada bu havada bende oğlumda donarızYüzmek çok iyi geliyormuş kızlar bu şişmelere
sırt üstü yatmayı doktoruna danışıp yat bence bebek için sakıncalı olduğunu birçok yerde okudum.. birde anneninde tansiyonunu etkiliyor.. sırt üstü yatınca bayılacak gibi oluyorum şahsen birde bebeğimi tehlikeye atamam ... iyice araştır bence
Hamama tek izin veren benim doktorum galbahavuz hamam sauna yasak konyada deniz yok olsada bu havada bende oğlumda donarız
Ay sırt üstü yatmak bebeğe zarar mı veriyormuş?Sırtüstünü yürüyüşten geldimde mecbur ayaklarımı uzatıorum o ayrı...uyurken de 5 10 dk lına da olsa yaıorum öle sanki bebekde rahat edio sürekli soldayada sagda yatıorum sonuçta..druma da sölemiştim en sağlıklısı sola doğru uyuman dedi fazla sırtüstü yatma dedi bebeğe çok iyi değil demişti.. bilinçli yatıorum ama sonuçta uykum çok hafif benim ve bi zmn sonra ağrıo yan taraflar mecbur dönüosun..
surekli yatarsan canım omurgamizin sag ic tarafindan kocaman ana bir damar geciyor hem bizi hem bevege kan tasiyor bebek buyudugu icin surekli sirt ustu yatinca ona basinc yapiyor kan duzenli akamiyor buda senin tansiyonunu dusurur ve bebegin guzel beslenmesini engeller..en sagliklisi sola dönüp yatmak ama buda mumkun olmuyor herzaman bazen ben yatiyorum zaten heryerimiz agriyor donup duruyorum geceleri..Ay sırt üstü yatmak bebeğe zarar mı veriyormuş?
Çok çok teşekkür ederim bitanem bilmiyordum iyi oldu öğrenmem :)surekli yatarsan canım omurgamizin sag ic tarafindan kocaman ana bir damar geciyor hem bizi hem bevege kan tasiyor bebek buyudugu icin surekli sirt ustu yatinca ona basinc yapiyor kan duzenli akamiyor buda senin tansiyonunu dusurur ve bebegin guzel beslenmesini engeller..en sagliklisi sola dönüp yatmak ama buda mumkun olmuyor herzaman bazen ben yatiyorum zaten heryerimiz agriyor donup duruyorum geceleri..
Benimki döndü hayatım. Geçen hafta öğrendim döndüğünüArkadaşlar bebeginizin anne karnında duruşu nasıl bu haftalar başının aşağı donmesi gerekiyormuş benim ki halen yukarda bu yüzden yürüyüş yap dedi doktorum. Sizin döndü mü
bu haftalar derken kaçıncı haftadan itibaren acaba? bir de acaba dönünce tekrar yukarıya dönüyor mudur :)Arkadaşlar bebeginizin anne karnında duruşu nasıl bu haftalar başının aşağı donmesi gerekiyormuş benim ki halen yukarda bu yüzden yürüyüş yap dedi doktorum. Sizin döndü mü
Masallah ya, bende 24+3um sizin geldiğiniz haftalara daha çok var ama sizi takip etmek hem hoşuma gidiyor hem de tecrubelerden faydalanmis oluyorumBenimki de dönmüş dr normal doğum pozisyonunda dedi. Dğn kontrole gittik her şey iyi dedi bebişim 1550gr 41cm olmuş.bu hafta 30.haftadayız biz. Hareketlerini daha çok hissediorum artık.gece daha hareketli benim bebiş.çok hoşuma gidio elimi koyuyorum çekiorum pat die ordan bi tekme gelio..sanki oyun oynuoruz gb..allaha şükür sağlıkla kucağımızıda alırız inşallah..
Bilmiyodum valla ben ya Çokda düz yatmam da bundan sonra daha çok dikkat ederimÇok çok teşekkür ederim bitanem bilmiyordum iyi oldu öğrenmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?