- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.261
mikrop falanmi kaptinki canim..magnezyumu benim kas kramplari icin ikiye cikarinca bende ishal olmustum onun disinda yasamadim..yediklerinden etkilenmis olabilirsin dikkat et yediklerine bol sivi tuket..doktorunada danis istersen belki biseyler onerir..İyi akşamlar arkadşlar 30+ 3 üm bende suan cok afedersınız ishal oldugum 4 gundur bugun baya agırlaştım dahılyeye gittim serum verdıler bol su tüketiyorum ama gecmedı yarın kontrolum var ama karnımda agrıyor. Bebişimin hareketlerını hissedyrım cok şükür. Yanı durumu bu haftalarda yaşayan var mı acaba ? Normal mi?
Tahlıl yaptırdım biraz once ama dahıliye doktorum yoktu pratisyene hekımde cok iliginmedi sınucumu aldım cıktım yarın sabah kontrolum var zaten gostercem ama cok tedrgınım biraz baktım netten erken doğumu tetıkleyebılır falan yazıyormikrop falanmi kaptinki canim..magnezyumu benim kas kramplari icin ikiye cikarinca bende ishal olmustum onun disinda yasamadim..yediklerinden etkilenmis olabilirsin dikkat et yediklerine bol sivi tuket..doktorunada danis istersen belki biseyler onerir..
Tahlıl yaptırdım biraz once ama dahıliye doktorum yoktu pratisyene hekımde cok iliginmedi sınucumu aldım cıktım yarın sabah kontrolum var zaten gostercem ama cok tedrgınım biraz baktım netten erken doğumu tetıkleyebılır falan yazıyor
kaç haftalıktı ablanızAllah korusun canim agrin kasilman falan olursa hemen git acile bekleme..bol sivi al insallah bisey olmaz enfeksiyon tehlikeli biraz ablam idrar yolu enfeksiyonu olmustu erken dogum yapti..seninki ishal gerci yarin gosterirsin umarim bisiycik yoktur..
kaç haftalıktı ablanız
İnşaallah bakalım çocuk k tedirgınım yarına allah kerimAllah korusun canim agrin kasilman falan olursa hemen git acile bekleme..bol sivi al insallah bisey olmaz enfeksiyon tehlikeli biraz ablam idrar yolu enfeksiyonu olmustu erken dogum yapti..seninki ishal gerci yarin gosterirsin umarim bisiycik yoktur..
Amiib inşaallah canım allah razı olsun27 haftalikti canim cok sukur saglikli 4bucuk yasinda bile yigenim..Allahim meleklerimizi de bizide korusun sag saglim alicaz hepimiz insallah kucamiza..
Ay canım böyle beni rahatsız edecek gibi değil ama bir süredir günde 4-5 defa çıkıyorum. dönemsel olabilir bebek baskı yaptığı için. Ama bilgim hokİyi akşamlar arkadşlar 30+ 3 üm bende suan cok afedersınız ishal oldugum 4 gundur bugun baya agırlaştım dahılyeye gittim serum verdıler bol su tüketiyorum ama gecmedı yarın kontrolum var ama karnımda agrıyor. Bebişimin hareketlerını hissedyrım cok şükür. Yanı durumu bu haftalarda yaşayan var mı acaba ? Normal mi?
30-31. Haftalarbu haftalar derken kaçıncı haftadan itibaren acaba? bir de acaba dönünce tekrar yukarıya dönüyor mudur :)
maşallah Allah hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin. Bnm de öyle gece başlıyor hareketlenmeye. Genelde hep bebek simdi anne karninda hangi saatler uyaniksa dogdugunda da o saatlerde uyaniyor gibi seyler duyuyorum yani uykusuz günler bizi bekliyor :))Benimki de dönmüş dr normal doğum pozisyonunda dedi. Dğn kontrole gittik her şey iyi dedi bebişim 1550gr 41cm olmuş.bu hafta 30.haftadayız biz. Hareketlerini daha çok hissediorum artık.gece daha hareketli benim bebiş.çok hoşuma gidio elimi koyuyorum çekiorum pat die ordan bi tekme gelio..sanki oyun oynuoruz gb..allaha şükür sağlıkla kucağımızıda alırız inşallah..
Gerçekten mi? Korkmaya başladım :) ahahmaşallah Allah hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin. Bnm de öyle gece başlıyor hareketlenmeye. Genelde hep bebek simdi anne karninda hangi saatler uyaniksa dogdugunda da o saatlerde uyaniyor gibi seyler duyuyorum yani uykusuz günler bizi bekliyor :))
Almadım canım ben. Pek beğenmiyorum onları hem dediğin gibi bahara geliyor bebekBu arada bebek alışverişi yapan anneler portbebe aldiniz mi gerek var mi almaya sonuçta nisan da dünyaya gelecek o zaman da havalar isinmaya başlıyor kullanilabilinir mi
maşallah Allah hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin. Bnm de öyle gece başlıyor hareketlenmeye. Genelde hep bebek simdi anne karninda hangi saatler uyaniksa dogdugunda da o saatlerde uyaniyor gibi seyler duyuyorum yani uykusuz günler bizi bekliyor :))
Canım görseldekiAmin canım. .ewt bende öyle duymuştum bebek anne karnında naaılsa öyledir diyede hayırlısı diyelim ztn şimdiden gece uykumuz yok ki doğru düzgün..inşallah bebşlerimiz çok yormaz bizi temennim bu olabilir.
Bide portbebe nedir acaba ben bilmiorum.bugunlerde çıkıcam bemde alışverişe bütün ibtiyaçlar için
Bunu ben de merak ediyorum. Zar zor telefona kalktım demin ve hala ayakta uyuyorumKızlar sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum geceleri uyuyamadığım için. Haliyle kahvaltım öğle saatlerine kayıyor. Bu durumun bi sakıncası var mıdır? Bebek aç kalıyor gibi bir durum yoktur değil mi?
Bana doktorum bişey olmaz gün içinde yemene dikkT ediyorsan demişti ama yinede kafamda soru varBunu ben de merak ediyorum. Zar zor telefona kalktım demin ve hala ayakta uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?