NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

kizlar merhaba benimde minik cok kipirdak ozellikle geceleri hopluyorda hopluyor sabaha karsi gene ayni sekilde eger gercekten doğduktan sonra oyle olursa gece uyku yok bize simdide zaten nefes alamiyorum donemiyorum heryerlerim agriyor..son gunlerde mide yanmasi cok oluyor birde sizdede varmi süt iciyorum falan ama ilac almiyorum ilac kullaniyomusunuz..idare etmeye calisiyorum ama midem surekli feci yaniyor..

Bnm de cok yaniyor ben rennie çiğneme tableti kullaniyorum doktorum yazmadi ama prospektusunde hamileler rahatlikla kullanabilir yaziyor internetten de baktim kullananlar bir zararini görmemiş. Bir gece yatmadan önce kullaniyorum birde gece saat 4-5 gibi mide yanmasina uyaninca

bende arastirayim bi doktorada sorcam kan ilaci kullanmaya baslayinca basladi bu mide olayim vitaminimide degistirdi oda etkiliyor belkide..ac karnina icmek kan ilacini midemi mahvediyor..yemeklerde ne yesem yaniyor yaa..

Ben mide koruyucu kullanıyorum. Lansor a başkadım bu hafta ondan önce farklı bi marka kullanıyordum. Başedemedim gerçektn çok zor mide yanması.

Peki kızlar kacıncı haftadasınız kac kilo aldınız ve bebeginizin kilosu kac..ben en son gecen hafta gittim kontrole 29+3 haftaligım 6 kilo aldım su ana kadar bebegimin kilosu 1 440 cıktı doktor haftasına gore normal dedi kızımın kilosu masallah

sen cok iyi kilo almissin masallah cnm..ben 13 kilo aldim 14 olmustur belki son zamanda..30.haftada kan vermeye gidince baktirmistim kendi doktorum degildi ama 1560 dedi doktor ama herzamanki ultrason cihazı degildi ondan kendi doktor kontrolumu bekliyorum..

Biraz fazla almıssın cnm :) daha doguma kadar alırız buyuk ihtimal..hem bebislerimizin kilo almasi onemli biz ne kadar az alırsak okadar iyi bizim icin

En şüşkonuz benimmmm ahahahaha 20 kg aldım ama ödemim ciddi anlamda çok. Bebeğim 1.400 dedi doktor geçen hafta.

Kızlar sancılarım başladı sürekli oluyo belimden kasigima vuruyor sizede oluyormu daha 30+0 hafta

Kızlar sancılarım başladı sürekli oluyo belimden kasigima vuruyor sizede oluyormu daha 30+0 hafta
canim bazen boyle karnim tas gibi oluyor kasiliyor ama sonra geciyor surekli olmuyor ama..sol bacagim kasiliyor agri oluyor aradada ama doktoruna bi sor istersen surekli olmasi normalmi bilmiyorum kasilmanin..

canim bazen boyle karnim tas gibi oluyor kasiliyor ama sonra geciyor surekli olmuyor ama..sol bacagim kasiliyor agri oluyor aradada ama doktoruna bi sor istersen surekli olmasi normalmi bilmiyorum kasilmanin..
Ben çok yurudugumde sol bacagim kasiliyo agri oluyo dinlenince geciyor ama bugun 2 saattir belimde bir agri kasigima vuruyo karnim tas gibi oldu bide 3 gundur yogun akinti goruyorum normalmi bilmiyorum gidicem doktora gecmezse

Aynı belirter bendede oluyo sol bacak kasılması gece bazen alt bacak krampları fazla kendimi yordugum zaman belim kopacak gibi oluyo agrıdan giderek yukumuz artıyo bebisler buyuyo normal bence benimde akıntım cok bugunlerde...allah sagılıklı dogumlar nasip etsin hepimize insallah

bende arastirayim bi doktorada sorcam kan ilaci kullanmaya baslayinca basladi bu mide olayim vitaminimide degistirdi oda etkiliyor belkide..ac karnina icmek kan ilacini midemi mahvediyor..yemeklerde ne yesem yaniyor yaa..
Bana doktorum rennie kullanabilirsin yandıkça dedi faydası oluyor kullanabilirsin

Amin canım amin

Dikkat et cnm kendine bende hiç olmadı ama geçen iki gün büyük temizlik yaptım ertesi gün adet sancısı gibi sancım oldu dinlendim geçti. Eğer dinlenmeyle geçen bir ağrıysa normalmiş

Dikkat et cnm kendine bende hiç olmadı ama geçen iki gün büyük temizlik yaptım ertesi gün adet sancısı gibi sancım oldu dinlendim geçti. Eğer dinlenmeyle geçen bir ağrıysa normalmiş
Valla suanki dinlenmeyle gecmiyo belimden kasigima vuruyo gecer insallah doguma yakin annelerin icine farkli bi enerji gelirmis cok temizlik yaparlarmis gecenlerde bende cok yaptim ama bisi olmamisti tam aksina bu aralar yattim hep

Kızlar ben gece kendimi hep sırtüstü yatarken buluyorum. Nasıl oluyor anlamıyorum rahatsız da olmuyorum ilginç tarafı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…