- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.301
Hmm demekki miden kabullenmedi banada cok iyi gelmisti ama renniede cok iyi agizda eritiyosun onu seker gibi oda cok iyi geliyo mideye cnmGaviscon benim midemi daha kötü yaptı ayrıca çokta bulandırdı.
Sen yine de temkinli ol bir doktoruna görün istersenValla suanki dinlenmeyle gecmiyo belimden kasigima vuruyo gecer insallah doguma yakin annelerin icine farkli bi enerji gelirmis cok temizlik yaparlarmis gecenlerde bende cok yaptim ama bisi olmamisti tam aksina bu aralar yattim hep
Geçmezse bu gece gidicem zaten insallah erken gelmez bebegim daha 1500 kilo ancak olmusturSen yine de temkinli ol bir doktoruna görün istersen
O enerjiyi bende okumuştum bir yerde ama o enerjiyi temizliğe sarfederseniz Doğumda zorlanırsınız diyordu uzman. Dinlenmek gerekiyor. Az kaldı inş :)Valla suanki dinlenmeyle gecmiyo belimden kasigima vuruyo gecer insallah doguma yakin annelerin icine farkli bi enerji gelirmis cok temizlik yaparlarmis gecenlerde bende cok yaptim ama bisi olmamisti tam aksina bu aralar yattim hep
İnşaAllah canım bebişlerimiz zamanında sağlıklı bir şekilde gelirler inşGeçmezse bu gece gidicem zaten insallah erken gelmez bebegim daha 1500 kilo ancak olmustur
Evet kesinlikle oyle bu saatten sonra kesinlikle yatarim ben enerji patlamasi yasasamda ama yurumekde dogumu kolaylastiriyor bide hurma yiyin bol bol agri kesici etkisi yapiyormusO enerjiyi bende okumuştum bir yerde ama o enerjiyi temizliğe sarfederseniz Doğumda zorlanırsınız diyordu uzman. Dinlenmek gerekiyor. Az kaldı inş :)
Amiiiin canimİnşaAllah canım bebişlerimiz zamanında sağlıklı bir şekilde gelirler inş
Hurmaya dikkat et bence açılma olsun diye yediriyor ebeler çok tüketmeEvet kesinlikle oyle bu saatten sonra kesinlikle yatarim ben enerji patlamasi yasasamda ama yurumekde dogumu kolaylastiriyor bide hurma yiyin bol bol agri kesici etkisi yapiyormus
Okumuştum biyerde dogumdan 1 ay evvel yenir doğum sancilarina iyi geliyomus amaHurmaya dikkat et bence açılma olsun diye yediriyor ebeler çok tüketme
32 kuzum. 40 da hastaneye yuvarlanarak gidicem ahahahhKacıncı haftan peki cnm :)
Doktoruna danış hayatım. Kasılmam oluyor diye bana erken demişti ve ilaca başlamıştı.Kızlar sancılarım başladı sürekli oluyo belimden kasigima vuruyor sizede oluyormu daha 30+0 hafta
Benim oğlum 20.haftadan beri baş aşağıydı ama iki haftadır makat pozisyona donmuş bakalım kısmet sağlıklı olsunda yavrumArkadaşlar bebeginizin anne karnında duruşu nasıl bu haftalar başının aşağı donmesi gerekiyormuş benim ki halen yukarda bu yüzden yürüyüş yap dedi doktorum. Sizin döndü mü
Şükürler olsun bitanem :) Allah bir daha bana ve kimseye yaştmasın :)Kızlar merhaba..
Baya muhabbet olmuş maşallah. Şeymacım inşallah geçer kasık ağrıların sakın aklına kötü şeler getirme.hep güsel düşün güsel olur inşallah..
Bu aralar sıkıntı daha çok mide yanmaları ve yorgunluklarımız genelde..benim çok şükür mide yanmam yok şimdilik yada ben bilinçaltıma bunu sokmadığım için yaşasamda farkında değilim.. güne en az 2 bardak suyla başlayın kızlar çoğumuz kan hapı içioruz ztn oda aç karına..ben fazla takmıorum mide yanmasını..benim o mide ekşimesi falan hamileliğimin 2.ayında vardı geçti sonra..şimdilik yaşamıorum..size diğer tavsiyem öğünlerinizi çok çiğneyin en 30 40 defa çiğneyin öyle yutun böylece mideye fazla yüklenmemiş oluruz..ben bu şekilde rahatım belkide bilmiorum ama farkı baya var çok çiğnemenin..
Hurma mevzusuda ewt doğumu kolaylaştırıcı bir etkisi varmış günde 1 hurma 1 ceviz yiyin arkadaşlar ben yarın başlicam bunlara. Nen yürüyüş yapıorum hergün olmasada hava koşulları yüzünden 45 dk yürüorum hafif tempolu şekilde.bununda normal doğuma etkisi olacaktır muhakkak..
Konsantre bebiş toparlanmış sanırım maşallah kilosuna :)
Ben kaçırdım bisey mi olmuştu yaa bebişe sanaŞükürler olsun bitanem :) Allah bir daha bana ve kimseye yaştmasın :)
Bi ara infülenza oldum canım bebeğim hiç kilo almamıştı :)Ben kaçırdım bisey mi olmuştu yaa bebişe sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?