NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Valla suanki dinlenmeyle gecmiyo belimden kasigima vuruyo gecer insallah doguma yakin annelerin icine farkli bi enerji gelirmis cok temizlik yaparlarmis gecenlerde bende cok yaptim ama bisi olmamisti tam aksina bu aralar yattim hep
Sen yine de temkinli ol bir doktoruna görün istersen

Valla suanki dinlenmeyle gecmiyo belimden kasigima vuruyo gecer insallah doguma yakin annelerin icine farkli bi enerji gelirmis cok temizlik yaparlarmis gecenlerde bende cok yaptim ama bisi olmamisti tam aksina bu aralar yattim hep
O enerjiyi bende okumuştum bir yerde ama o enerjiyi temizliğe sarfederseniz Doğumda zorlanırsınız diyordu uzman. Dinlenmek gerekiyor. Az kaldı inş :)

O enerjiyi bende okumuştum bir yerde ama o enerjiyi temizliğe sarfederseniz Doğumda zorlanırsınız diyordu uzman. Dinlenmek gerekiyor. Az kaldı inş :)
Evet kesinlikle oyle bu saatten sonra kesinlikle yatarim ben enerji patlamasi yasasamda ama yurumekde dogumu kolaylastiriyor bide hurma yiyin bol bol agri kesici etkisi yapiyormus

Evet kesinlikle oyle bu saatten sonra kesinlikle yatarim ben enerji patlamasi yasasamda ama yurumekde dogumu kolaylastiriyor bide hurma yiyin bol bol agri kesici etkisi yapiyormus
Hurmaya dikkat et bence açılma olsun diye yediriyor ebeler çok tüketme

Arkadaşlar bebeginizin anne karnında duruşu nasıl bu haftalar başının aşağı donmesi gerekiyormuş benim ki halen yukarda bu yüzden yürüyüş yap dedi doktorum. Sizin döndü mü
Benim oğlum 20.haftadan beri baş aşağıydı ama iki haftadır makat pozisyona donmuş bakalım kısmet sağlıklı olsunda yavrum

Kızlar merhaba..
Baya muhabbet olmuş maşallah. Şeymacım inşallah geçer kasık ağrıların sakın aklına kötü şeler getirme.hep güsel düşün güsel olur inşallah..
Bu aralar sıkıntı daha çok mide yanmaları ve yorgunluklarımız genelde..benim çok şükür mide yanmam yok şimdilik yada ben bilinçaltıma bunu sokmadığım için yaşasamda farkında değilim.. güne en az 2 bardak suyla başlayın kızlar çoğumuz kan hapı içioruz ztn oda aç karına..ben fazla takmıorum mide yanmasını..benim o mide ekşimesi falan hamileliğimin 2.ayında vardı geçti sonra..şimdilik yaşamıorum..size diğer tavsiyem öğünlerinizi çok çiğneyin en 30 40 defa çiğneyin öyle yutun böylece mideye fazla yüklenmemiş oluruz..ben bu şekilde rahatım belkide bilmiorum ama farkı baya var çok çiğnemenin..
Hurma mevzusuda ewt doğumu kolaylaştırıcı bir etkisi varmış günde 1 hurma 1 ceviz yiyin arkadaşlar ben yarın başlicam bunlara. Nen yürüyüş yapıorum hergün olmasada hava koşulları yüzünden 45 dk yürüorum hafif tempolu şekilde.bununda normal doğuma etkisi olacaktır muhakkak..
Konsantre bebiş toparlanmış sanırım maşallah kilosuna :)

Ayrıca portbebenin de nolduğunu görmüş oldum teşekkür konsantre:)
Benim sıkıntım bu el uyuşukluğu ve bu elimin kemikleri sanki kırılmış hb ağrıması..süt yoğurt caisiyum ilacı alıorum magnezyumuda kullanıorum ama bi değişiklik olmadı acaba bunun sebebi ne olaki diorum kendime dr.'um normal demiştide parmak uçlarımı hissetmiorum bazen..herhalde hepimizi etkileyen bi sonuç var bu hamilelikte baş edemediğimiz..

Valla Allah hepimize kolaylık versin hayırlı doğumlar nasip etsin çok şükür ağrılarım geçti mide yanması çok yok bende ama yemek boruma asit çok geliyo yukarı çıkıyo resmen öldürüyo beni... gittiğim hastanede doktor ne kan testi yaptı ne bişey değiştirdim doktorumu... şimdi Yakacık doğum evine gidiyorum bana hemen kan tahlili yaptı kanım okadar düşmuş ki 3 kutu kan ilacı verdi. Bebeğimin suyuna baktı her gittiğimde tansiyon kilo ma bakıyo ilgilenmesi çok iyi geç oldu biraz ama şimdi herşey yolunda

Şükürler olsun bitanem :) Allah bir daha bana ve kimseye yaştmasın :)

Benim bebişiim hiç durmuyo bu aralar evvelden hiç hareket etmiyordu şimdi gece gündüz uyanık bazen onun tekmeleriyle uyanıyorum gece her dakika hareketli kendi kendime dedik hiç mi uyumuyor bu bebek doğduğundada böyle olursa ayy uykusuzluğa dayanabiliyorum ama nereye kadar artık geceleri uyku düzenim bozuldu bende geç kalkıyorum ve uykum oluyo kahvaltım geç saate kalıyor ama günde iki öğün yememe rağmen 15 kg aldım ödem olmadı çok şükür ama kalçlarım çok çıktı... heryerimde çatlak oluştu çokmu şikayetciyim ne ben hep 45 kilolara alıştım bana şuan ki halim garip geliyor :))))

baya muhabbet olmus kizlar simdi okudum hepimizin az cok sıkıntıları var galiba..idare edicez bu saatten sonra kendimize dikkat edicez insallah hepimiz saglicakla aliriz kucamiza..bende okulu biraktim artik evdeyim buhafta rapor sonrasindada zaten dogum izni gircek devreye bu donemde bide taşınma cikti..esyalari pek toplayamiyorum annemler yardim ediyor arada toplayip yeni evime gecebilirsem saglicakla sonra dinlenmeye gecicem insallah..geceleri bende sola yatip uyuyorum bi uyaniyorum donmusum sirt ustu saga yada oluyor okadar yapcak bisey yok..hepimizin bebisini korusun Allahim insallah azicik yolumuz kaldi..ama karninda tasimak cok zor olsada cok guzel duydu kimildamasi onunla bir butun olmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…