- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.321
Şimdi iyiseniz sıkintı yok Rabbim korusunBi ara infülenza oldum canım bebeğim hiç kilo almamıştı :)
Benim de sadece karnım çıktı oda başkalarına göre küçükmüş öyle diyorlar. Bana göre de gayet karnım var yani. Davul gibi olmamı istiyorlar sanırımBenim bebişiim hiç durmuyo bu aralar evvelden hiç hareket etmiyordu şimdi gece gündüz uyanık bazen onun tekmeleriyle uyanıyorum gece her dakika hareketli kendi kendime dedik hiç mi uyumuyor bu bebek doğduğundada böyle olursa ayy uykusuzluğa dayanabiliyorum ama nereye kadarartık geceleri uyku düzenim bozuldu bende geç kalkıyorum ve uykum oluyo kahvaltım geç saate kalıyor ama günde iki öğün yememe rağmen 15 kg aldım ödem olmadı çok şükür ama kalçlarım çok çıktı... heryerimde çatlak oluştu çokmu şikayetciyim ne ben hep 45 kilolara alıştım bana şuan ki halim garip geliyor :))))
Çok geçmiş olsunn cnm bende kaçırmışım..Bi ara infülenza oldum canım bebeğim hiç kilo almamıştı :)
Resmen beni tarif ettin bak 45 kiloda hamile kaldim... 60 kiloyum suan ama karnım 3 aylık karnı gibi ama haftama gore bebegimin kilosu ve boyu daha fazla gelisimimiz baya onde ve guzel gidiyor kiloyu ben alttan alirim kalcam biraz cikti buyuzden catlaklar olustu bebek yagi ile nemlendiriyorum surekli bide goguslerim biraz buyudu herkes diyoki bana sen nasil hamilesin hic bisey yemiyomusun o cocuk icinde kurumustur felan diyolar insanin morali bozuluyo ama o kiloda zayif gibi gorunmekte herkese nasib olmuyoBenim de sadece karnım çıktı oda başkalarına göre küçükmüş öyle diyorlar. Bana göre de gayet karnım var yani. Davul gibi olmamı istiyorlar sanırımhabire bebeğin zayıf mı yemiyor Musun diye moralimi bozacak şeyler söyleyenler oluyor. Aynı haftada olduğum bir arkadaşım var onunla yan yana gelince o her an doğuracakmış gibi duruyor ben hala çıtı pıtı. Aslında bu şekilde sadece karnımın çıkması vs tam hayalimdeki hamileliğim. Diğer arkadaş her yerinden kilo aldığı için sürekli bir kıyaslanma halindeyim maalesef. Sanki onun bebeğinin kilosu iyi ben beslenmiyorum gözüyle bakıyorlar. halbuki Benim bebeğimin kilosu onunkinden daha fazla. Ay baya dolmuşum sanırım sırf bu yüzden insan içine çıkasım gelmiyor...
Resmen beni tarif ettin bak 45 kiloda hamile kaldim... 60 kiloyum suan ama karnım 3 aylık karnı gibi ama haftama gore bebegimin kilosu ve boyu daha fazla gelisimimiz baya onde ve guzel gidiyor kiloyu ben alttan alirim kalcam biraz cikti buyuzden catlaklar olustu bebek yagi ile nemlendiriyorum surekli bide goguslerim biraz buyudu herkes diyoki bana sen nasil hamilesin hic bisey yemiyomusun o cocuk icinde kurumustur felan diyolar insanin morali bozuluyo ama o kiloda zayif gibi gorunmekte herkese nasib olmuyo
Ahahahahahahaha vallahi öyle ya her gören diyoki benim karnım popom senden daha fazla yasli teyzeler ozellikle ben senden evvel dogurcam diyolaraynen tatlım aslında biraz da bünye meselesi kiloyu alıp almamak alıp göstermemek. Bizim millet çok biliyor mübarek herkes kadın Doğum uzmanı
Aaaa aynı ben :) halbuki çocuk da bende gayet iyiyiz ama öyle konuşulunca ister istemez insanın morali bozuluyor..:/Benim de sadece karnım çıktı oda başkalarına göre küçükmüş öyle diyorlar. Bana göre de gayet karnım var yani. Davul gibi olmamı istiyorlar sanırımhabire bebeğin zayıf mı yemiyor Musun diye moralimi bozacak şeyler söyleyenler oluyor. Aynı haftada olduğum bir arkadaşım var onunla yan yana gelince o her an doğuracakmış gibi duruyor ben hala çıtı pıtı. Aslında bu şekilde sadece karnımın çıkması vs tam hayalimdeki hamileliğim. Diğer arkadaş her yerinden kilo aldığı için sürekli bir kıyaslanma halindeyim maalesef. Sanki onun bebeğinin kilosu iyi ben beslenmiyorum gözüyle bakıyorlar. halbuki Benim bebeğimin kilosu onunkinden daha fazla. Ay baya dolmuşum sanırım sırf bu yüzden insan içine çıkasım gelmiyor...
Evet ya ahahahaha diyolar ya çocuk hanginizde bazen eşimle benim göbegimi kiyaslıyolarAaaa aynı ben :) halbuki çocuk da bende gayet iyiyiz ama öyle konuşulunca ister istemez insanın morali bozuluyor..:/
Benim eşim benden zayıf ben kilo aldıkça o diyet yapıyor:):)Evet ya ahahahaha diyolar ya çocuk hanginizde bazen eşimle benim göbegimi kiyaslıyolar
Ben le eşimin arasinda 12 kilo fark var o 72 kilo ama benden çok göbeği varBenim eşim benden zayıf ben kilo aldıkça o diyet yapıyor:):)
Sahi mi delirmiş bunlarEvet ya ahahahaha diyolar ya çocuk hanginizde bazen eşimle benim göbegimi kiyaslıyolar
Aslında anneyle bebeğin kilosunun bağlantısı Yok ki bizim gibiler eski formlarına kolay dönen bünyeler bence. Hatta bana sen Doğumdan sonra genç kız gibi olursun diyorlar işte onları seviyorumAaaa aynı ben :) halbuki çocuk da bende gayet iyiyiz ama öyle konuşulunca ister istemez insanın morali bozuluyor..:/
Evet 3 aylık hamile bi arkadaşım var hem kilo aldi hem karni benden çook kiyasliyorlar benii sinir oluyorum ama diyorum kiii ohh iste fizigim cok guzel hic degismedii ohh bebegimde iyiSahi mi delirmiş bunlaryine eşinle iyi beni arkadaşımla kıyaslandıkları zaman kıza sinir oluyorum nedense ahhh bu hormonlar
Düşün benim karnım o kadar da değil büyük aslında internetten bakıyorum da normal yani küçük de değil. Ama doğuracak gibi de değilim hani zaten daha da var 2.5 ay var yani büyüyecek.Ben le eşimin arasinda 12 kilo fark var o 72 kilo ama benden çok göbeği var3 aylık gibi aynı karnım hiç çıkmadı yeni yeni çıkmaya başladi
Aynen öyle haa bi doğurcaz emzirirken aldigimizi vericez hemen karnimizda hic kalmicakAslında anneyle bebeğin kilosunun bağlantısı Yok ki bizim gibiler eski formlarına kolay dönen bünyeler bence. Hatta bana sen Doğumdan sonra genç kız gibi olursun diyorlar işte onları seviyorum
BiZim ki de benle beraber aş eriyor hatta benden çokBenim eşim benden zayıf ben kilo aldıkça o diyet yapıyor:):)
Benimde tam okadar var 2 bucuk ayDüşün benim karnım o kadar da değil büyük aslında internetten bakıyorum da normal yani küçük de değil. Ama doğuracak gibi de değilim hani zaten daha da var 2.5 ay var yani büyüyecek.
Bazen diyorum ben mi çok abartıyorum ama tek değilmişim yaşasınnnnnBenimde tam okadar var 2 bucuk aydaha buyur son ayda
Amaaaan bırak kıyaslansınAmaaaan çocuk olunca da diğer bebeklerle kıyaslıcaklar büyüyeckler kıyaslayacaklar evlenecekler kıyaslıcaklar hiç bitmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?