- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.341
Aynen öyle tatlım. Çok konuşanlar çekemeyenler :))))Amaaaan bırak kıyaslansınsağliği iyimi ağzının tadı var mı mutlumu yeteeer :-*
Yersiz eleştiri gizli hayranliktirAynen öyle tatlım. Çok konuşanlar çekemeyenler :))))
Ohhhhhhh rahatladımmmm beeee hıhhhhhhhYersiz eleştiri gizli hayranliktirohhh
Ahahahaha canım benim yaOhhhhhhh rahatladımmmm beeee hıhhhhhhh
Harbi iyi geldiAhahahaha canım benim ya
Ama öyle bizim bebeklerimiz hepimizin ki birbirinden güzel akıllı önemli olan hayırlı evlat olsun bize baksın neler değısmiyor alinan kilolar verilir ama yasanan guzel seyler asla gecmez eskimez ohh simdi bi gelse zaten herseyi unutucaz ;-)Harbi iyi geldi
Doktorum bana yasakladi iliskiyi benim esim istekli bir insandir ama birkere iliski yasadigimda kanamam oldu o gunden sonra cok yaklasamadi :-( zaten suan doktor yasakladi iliskiyi kes doguma kadar dedi... deki doktor iliskiyi yasakladi ki zaten yasaklar yakinda... yada guzelce anlat artik cok zorlaniyorum de nefes darligim var de soyle hani kim anlayisla karsilamaz ki sonucta eslerimizin cocuklarini tasiyoruzMrsu canını sıkma canım bak senin istediğin hamileliği yaşıosun.karnın top belli olmayan hamilelik en güseli benncede..iç karın geniş belki sende ama son aylarda illa çıkar ztn :))
Beni de eşimle kıyaslıolar onun göbüşüde seninki kadar falan diolar hanginiz hamile:))) bozuluo benimki... aş ermem hiç olmadı benim bende ona taktım sanki nie canım bişe çekmio die..benimkine iş çıksın istiorum..muziplik yapayım diorum ne istesem acaba sizdenn bi fikir alayım..
Bide bişe danışıcam kızlar her şey iyi hoş cinsel hayatınız nasıl! Sanki eşim beni bu durumumdan dolayı bazen daha çok arzuladını hissediorum..bazen kavga ediorum bilerek o zmn küsüo yatıo hemen...işime gelio benimde..artık baya baya zorlanıorum anlayışlı elbette kocam ama kıyafeti çıkar giy işkence.. acaba bi tek biz mi böyleyiz.. kimseyede soramıosun bu durumu dikkat ediorum ama bazen olmuo çok duygusal eşim onuda kırmak istemiorum..nasıl yapayım yani ben artık istemiorım gb bişe..
Saolasın cnm Benim.. valla benimde öyle bi aşermem yok zaten normalde ben pisboğazlı birisiyim. Fark eden pek bişey olmadı bndeMrsu canını sıkma canım bak senin istediğin hamileliği yaşıosun.karnın top belli olmayan hamilelik en güseli benncede..iç karın geniş belki sende ama son aylarda illa çıkar ztn :))
Beni de eşimle kıyaslıolar onun göbüşüde seninki kadar falan diolar hanginiz hamile:))) bozuluo benimki... aş ermem hiç olmadı benim bende ona taktım sanki nie canım bişe çekmio die..benimkine iş çıksın istiorum..muziplik yapayım diorum ne istesem acaba sizdenn bi fikir alayım..
Bide bişe danışıcam kızlar her şey iyi hoş cinsel hayatınız nasıl! Sanki eşim beni bu durumumdan dolayı bazen daha çok arzuladını hissediorum..bazen kavga ediorum bilerek o zmn küsüo yatıo hemen...işime gelio benimde..artık baya baya zorlanıorum anlayışlı elbette kocam ama kıyafeti çıkar giy işkence.. acaba bi tek biz mi böyleyiz.. kimseyede soramıosun bu durumu dikkat ediorum ama bazen olmuo çok duygusal eşim onuda kırmak istemiorum..nasıl yapayım yani ben artık istemiorım gb bişe..
Sağol balımÇok geçmiş olsunn cnm bende kaçırmışım..
Aminnnn. İyşyim şükürler olsun. Allah kimseye vermesin.Şimdi iyiseniz sıkintı yok Rabbim korusun
Amiiin canım benimAminnnn. İyşyim şükürler olsun. Allah kimseye vermesin.
Cinsellik mi o da ne ?Mrsu canını sıkma canım bak senin istediğin hamileliği yaşıosun.karnın top belli olmayan hamilelik en güseli benncede..iç karın geniş belki sende ama son aylarda illa çıkar ztn :))
Çunku bazı erkekler anneleri seks sembolu olarak degil de anne gibi goruyolar ve bebeklere zarar gelcek diye korkularina isteselerde yanasamiyolar psikolojik biseyCinsellik mi o da ne ?eşim bebeğe bişi olur diye diye beynimi yiyor ve cinsellik ne unuttuk.
Ne güzel iste ya bende cok sorun olmamasina ragmen doktor kes iliskiyi dedi birden doguma kadar yollari ayirin dediaynen bizde oyleyiz kizlar..hamileligimin baslari sıkıntılıydi yasakliydi birliktelik hala ilac kullaniyorum gerci kasilmalar icin ama illa yasak demedi doktor ama esim bisey olur bebisimize diye yanasmiyor hic riske atmaya gerek yok diyor minnos minnos sarilip yatiyoruz
CANım eşinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor Aslı'nda. Doktoruna söyle laf arasında söylesin artık yasak falan desin. Bizde öyle konusu geçmiyor her zaman. Zaten sürekli ağda vs temizlik yapmakla da uğraşamıyoruz zor yaniOda sık boğaz etmio ama yokta demio doktorum yasaklamadı banasık olmasın demişti bizimkinde en fazla 3 gün sürüo sık olmasın muhabbeti.bemde kanama olmadı hiç o dikkatli o yısden sanırım.ben üşeniorum valla :)) ne gerek var diorum ama erkek öle deil işte..benim daha yaratıcı bahaneler bulmam lazım:)) yada dr a söleim yeter desin:)) ben diyince küsüo ztn hamile kaldından beti cinsel hayatımız bitti dio.. ewllendikten 4 ay sonra hamile kalınca:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?