NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Ama erken hamile kalmanın da etkisi olabilir bence :) henüz çok yenisiniz çünkü

Çunku bazı erkekler anneleri seks sembolu olarak degil de anne gibi goruyolar ve bebeklere zarar gelcek diye korkularina isteselerde yanasamiyolar psikolojik bisey ben kocamla kardeş oldum artık
Ahahhahaaa aynen bizde :))))) ya zaten bilmiyorum siz nasılsınız ama ben sürekli ağda da yapamıyorum açıkcası :/

Ahahhahaaa aynen bizde :))))) ya zaten bilmiyorum siz nasılsınız ama ben sürekli ağda da yapamıyorum açıkcası :/
Valla Allah affetsin bende yapamıyorum esim sorun yapmiyor asla ben ama hep jilet vuruyorum yine oyle birakmiyorum yapicak bisey yok cekicekler onlarda biraz :*

Ya benim bi ara kuaförüm tatile çıkmıştı bende ona gğveniodum öylede bi 15 gün geçti..bende jilet vurmak istemedim.eşim bigün saf aaf bana dioki hamilesin diyemi almadın hem utandım hemde ne bilim adamın iyi niyetine güldüm..yooo dedim kuaförüm tatilde gidemedim.. benim canım çok hassas oldu bu dönemde ağda beni öldürüo acısı her çekilen kılın kökünü hissediorum nerdeyse kendimi ağda hğnünden 2 günün önce başlıorum psikolojikmen hazırlamaya:))
Bide benimkinde öle sizin bahsettiniz gb yaklaşmıo bana..gayet normal görüo sanırım:)) ama dikkatli beni yormuo..ama artık olmasın diorum...bunuda ına açıklamalıyım yavaş yavaş. 18nde kontrolümüz var dr uma dicem bi ara..

Iyi yaparsn canm

Ay ben ağdam geldiği halde yapamam istediği zaman söylüyorum. Temizlenmem Laz'ım diyorum sorun değil ne olacak bakmam ben diyor ama ben yapamam öyle bi tuhaf olurum. Çok defa bu yüzden olmaz dedim. Ama eşimde sorun etmiyor. Sadece ben çok utanıyorum o yüzden evde full taytlarla dolaşıyorum görmesin diye

En güzeli hamilelikte kıllanmanın azlması ben öyle oldum o yüzden çok rahatım inşallah hamilelikten sonra da aynı devam eder:)

En güzeli hamilelikte kıllanmanın azlması ben öyle oldum o yüzden çok rahatım inşallah hamilelikten sonra da aynı devam eder:)
Sahi mi seninki azaldı mı süpermiş yA benim kaşlarım bile aldırdıktan 3 gün sonra çıkmaya başladı

Ya zaten bacaklarımda çok az vardı şimdi bi aliyorum 3 ay çıkmiyo hiç genital bolgem biraz sorunlu jilet vuruyorum ama esim hic sorun yapmiyo sagolsun ben olsam yataktan atardim onu

Bigün banyo yapmışım ikimizinde en sefdiği şey bornozla keyif yapmak nese ben geldim yanına uzandım falan (hamile değilim daha) tv izlioruz maç vardı sanırım benimki hareketkenmeye başladı ama kafamda öle bişi yoktu benim vr bikini bölgemde biras çıkmıştı sırf o utancımdan karşılık vermedim ve baya baya bikdiğin alındı bu bidaha salon fantazisi olmadı bizde..o zmnlar yani ewliyiz tabi adama hep temiz çıkıosun öle bi anımda oldu yani..nereye bağlicam benimkinin alınganlığı başka..balık burcu bide her şeye küsebilio..ben açıklasamda alınır kesin..bebeği dert etmio şuan kılı tüyüde umursamas herhal ama ben dersemki bu yusden bu yusden küser açıklasamda.. o halide hiç çekilmio valla:)) bende iyi çatlatıom onu ama

Çok şaşırdım..ben hayatımda bu kadar kıl görmedim göbeğimde bile kıllar var şuan.saçlarım ilk dönemlerde yarıs7na kadar döküldü mesela ama ağda yaptımda 2 3 gün sonra başlıodu tekrar çıkmaya..o kadar sıkıldımki bu kıllanmadan midem bulandı valla..bide çok ağrıo acısıda arttı..ama şimdi biras yabas çıkıo gb 2 3 gün deilde 1 hafta sonra başlıo çıkmaya ama azalmıo hiç

Benim de göbeğim tüylendi çok erkek bebek tüylendirir derler ne kadar doğru bilmiyorum

Ya zaten bacaklarımda çok az vardı şimdi bi aliyorum 3 ay çıkmiyo hiç genital bolgem biraz sorunlu jilet vuruyorum ama esim hic sorun yapmiyo sagolsun ben olsam yataktan atardim onu
Aynen ben de takıntılıyım kıla tüye kendimde olunca bile sinir olurum hamilelikten önce elimde sürekli ağda makine olurdu bir tane çıksın alırdım aslında eşim dert etmiyor hatta o bu konuda çok rahat ne olacak ki falan diyor ben seni her halinle beğeniyorum diyor ahhaaha deli mi ne ben yapamıyorum öyle ya bide benim tüylerim sert konsantre olamam valla geçende yaptık tabi temizim şuanda ohhhh mis

Senin eşin hassas biraz o konuda işin zor haklısın.

Kızlar merhaba :)) Avrupa yakası Sefaköy medipol hastanesinde önereceğiniz kadın Doğum uzmanı var mı?

Kızlar merhaba :)) Avrupa yakası Sefaköy medipol hastanesinde önereceğiniz kadın Doğum uzmanı var mı?

Ben bursadayım canım.. bu konuda bilgim yok :))
Güya bu erkek bebekler anneyi güzelleştirir die biliodum bende ama ben çirkinleştim bildiğin suratım sivilceli ne bilim bide tüylendiriomuşlar bunların iyi bişeyi yok herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…