- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.361
Ama erken hamile kalmanın da etkisi olabilir bence :) henüz çok yenisiniz çünküOda sık boğaz etmio ama yokta demio doktorum yasaklamadı banasık olmasın demişti bizimkinde en fazla 3 gün sürüo sık olmasın muhabbeti.bemde kanama olmadı hiç o dikkatli o yısden sanırım.ben üşeniorum valla :)) ne gerek var diorum ama erkek öle deil işte..benim daha yaratıcı bahaneler bulmam lazım:)) yada dr a söleim yeter desin:)) ben diyince küsüo ztn hamile kaldından beti cinsel hayatımız bitti dio.. ewllendikten 4 ay sonra hamile kalınca:))
Ahahhahaaa aynen bizde :))))) ya zaten bilmiyorum siz nasılsınız ama ben sürekli ağda da yapamıyorum açıkcası :/Çunku bazı erkekler anneleri seks sembolu olarak degil de anne gibi goruyolar ve bebeklere zarar gelcek diye korkularina isteselerde yanasamiyolar psikolojik biseyben kocamla kardeş oldum artık
Valla Allah affetsin bende yapamıyorum esim sorun yapmiyor asla ben ama hep jilet vuruyorum yine oyle birakmiyorum yapicak bisey yok cekicekler onlarda birazAhahhahaaa aynen bizde :))))) ya zaten bilmiyorum siz nasılsınız ama ben sürekli ağda da yapamıyorum açıkcası :/
Iyi yaparsn canmYa benim bi ara kuaförüm tatile çıkmıştı bende ona gğveniodum öylede bi 15 gün geçti..bende jilet vurmak istemedim.eşim bigün saf aaf bana dioki hamilesin diyemi almadın hem utandım hemde ne bilim adamın iyi niyetine güldüm..yooo dedim kuaförüm tatilde gidemedim.. benim canım çok hassas oldu bu dönemde ağda beni öldürüo acısı her çekilen kılın kökünü hissediorum nerdeyse kendimi ağda hğnünden 2 günün önce başlıorum psikolojikmen hazırlamaya:))
Bide benimkinde öle sizin bahsettiniz gb yaklaşmıo bana..gayet normal görüo sanırım:)) ama dikkatli beni yormuo..ama artık olmasın diorum...bunuda ına açıklamalıyım yavaş yavaş. 18nde kontrolümüz var dr uma dicem bi ara..
Ben de ağdaya gelsnler diye bekliyorum. Eşim kendi kılları gibi benimsedi tabi. Hiç sorun etmiyor şükürler olsun.Ahahhahaaa aynen bizde :))))) ya zaten bilmiyorum siz nasılsınız ama ben sürekli ağda da yapamıyorum açıkcası :/
Valla ben evde sürekli taytla dolaştığım için görmüyor :))))Valla Allah affetsin bende yapamıyorum esim sorun yapmiyor asla ben ama hep jilet vuruyorum yine oyle birakmiyorum yapicak bisey yok cekicekler onlarda biraz:*
Ay ben ağdam geldiği halde yapamam istediği zaman söylüyorum. Temizlenmem Laz'ım diyorum sorun değil ne olacak bakmam ben diyor ama ben yapamam öyle bi tuhaf olurum. Çok defa bu yüzden olmaz dedim. Ama eşimde sorun etmiyor. Sadece ben çok utanıyorum o yüzden evde full taytlarla dolaşıyorum görmesin diyeYa benim bi ara kuaförüm tatile çıkmıştı bende ona gğveniodum öylede bi 15 gün geçti..bende jilet vurmak istemedim.eşim bigün saf aaf bana dioki hamilesin diyemi almadın hem utandım hemde ne bilim adamın iyi niyetine güldüm..yooo dedim kuaförüm tatilde gidemedim.. benim canım çok hassas oldu bu dönemde ağda beni öldürüo acısı her çekilen kılın kökünü hissediorum nerdeyse kendimi ağda hğnünden 2 günün önce başlıorum psikolojikmen hazırlamaya:))
Bide benimkinde öle sizin bahsettiniz gb yaklaşmıo bana..gayet normal görüo sanırım:)) ama dikkatli beni yormuo..ama artık olmasın diorum...bunuda ına açıklamalıyım yavaş yavaş. 18nde kontrolümüz var dr uma dicem bi ara..
En güzeli hamilelikte kıllanmanın azlması ben öyle oldum o yüzden çok rahatım inşallah hamilelikten sonra da aynı devam eder:)Ay ben ağdam geldiği halde yapamam istediği zaman söylüyorum. Temizlenmem Laz'ım diyorum sorun değil ne olacak bakmam ben diyor ama ben yapamam öyle bi tuhaf olurum. Çok defa bu yüzden olmaz dedim. Ama eşimde sorun etmiyor. Sadece ben çok utanıyorum o yüzden evde full taytlarla dolaşıyorum görmesin diye
Sahi mi seninki azaldı mı süpermiş yA benim kaşlarım bile aldırdıktan 3 gün sonra çıkmaya başladıEn güzeli hamilelikte kıllanmanın azlması ben öyle oldum o yüzden çok rahatım inşallah hamilelikten sonra da aynı devam eder:)
Evet azaldı kaşlarımı bile üç ayda bir aldırıyorum doğuma yakın gidecemm aldırmaya mesela:) Aman nazar değmesinSahi mi seninki azaldı mı süpermiş yA benim kaşlarım bile aldırdıktan 3 gün sonra çıkmaya başladı
Ay ben ağdam geldiği halde yapamam istediği zaman söylüyorum. Temizlenmem Laz'ım diyorum sorun değil ne olacak bakmam ben diyor ama ben yapamam öyle bi tuhaf olurum. Çok defa bu yüzden olmaz dedim. Ama eşimde sorun etmiyor. Sadece ben çok utanıyorum o yüzden evde full taytlarla dolaşıyorum görmesin diye
En güzeli hamilelikte kıllanmanın azlması ben öyle oldum o yüzden çok rahatım inşallah hamilelikten sonra da aynı devam eder:)
Aman aman değmesin :) darısı bizeEvet azaldı kaşlarımı bile üç ayda bir aldırıyorum doğuma yakın gidecemm aldırmaya mesela:) Aman nazar değmesin
Benim de göbeğim tüylendi çok erkek bebek tüylendirir derler ne kadar doğru bilmiyorumÇok şaşırdım..ben hayatımda bu kadar kıl görmedim göbeğimde bile kıllar var şuan.saçlarım ilk dönemlerde yarıs7na kadar döküldü mesela ama ağda yaptımda 2 3 gün sonra başlıodu tekrar çıkmaya..o kadar sıkıldımki bu kıllanmadan midem bulandı valla..bide çok ağrıo acısıda arttı..ama şimdi biras yabas çıkıo gb 2 3 gün deilde 1 hafta sonra başlıo çıkmaya ama azalmıo hiç
Aynen ben de takıntılıyım kıla tüye kendimde olunca bile sinir olurum hamilelikten önce elimde sürekli ağda makine olurdu bir tane çıksın alırdımYa zaten bacaklarımda çok az vardı şimdi bi aliyorum 3 ay çıkmiyo hiç genital bolgem biraz sorunlujilet vuruyorum ama esim hic sorun yapmiyo sagolsun ben olsam yataktan atardim onu
Senin eşin hassas biraz o konuda işin zor haklısın.Bigün banyo yapmışım ikimizinde en sefdiği şey bornozla keyif yapmak nese ben geldim yanına uzandım falan (hamile değilim daha) tv izlioruz maç vardı sanırım benimki hareketkenmeye başladı ama kafamda öle bişi yoktu benim vr bikini bölgemde biras çıkmıştı sırf o utancımdan karşılık vermedim ve baya baya bikdiğin alındı bu bidaha salon fantazisi olmadı bizde..o zmnlar yani ewliyiz tabi adama hep temiz çıkıosun öle bi anımda oldu yani..nereye bağlicam benimkinin alınganlığı başka..balık burcu bide her şeye küsebilio..ben açıklasamda alınır kesin..bebeği dert etmio şuan kılı tüyüde umursamas herhal ama ben dersemki bu yusden bu yusden küser açıklasamda.. o halide hiç çekilmio valla:)) bende iyi çatlatıom onu ama
Kızlar merhaba :)) Avrupa yakası Sefaköy medipol hastanesinde önereceğiniz kadın Doğum uzmanı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?