- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.381
AYnen ergenlikte bile sivilce geçirmedim benBen bursadayım canım.. bu konuda bilgim yok :))
Güya bu erkek bebekler anneyi güzelleştirir die biliodum bende ama ben çirkinleştim bildiğin suratım sivilceli ne bilim bide tüylendiriomuşlar bunların iyi bişeyi yok herhal
Ahahaha aynen bende oyleyim valla sevmiyorum hic kıl tug karnım tuylendi iyice valla onu bile alasım var ama daha cok cikar diye alamiyorumAynen ben de takıntılıyım kıla tüye kendimde olunca bile sinir olurum hamilelikten önce elimde sürekli ağda makine olurdu bir tane çıksın alırdımaslında eşim dert etmiyor hatta o bu konuda çok rahat ne olacak ki falan diyor ben seni her halinle beğeniyorum diyor ahhaaha deli mi ne ben yapamıyorum öyle ya bide benim tüylerim sert konsantre olamam valla geçende yaptık tabi temizim şuanda ohhhh mis
Bn de bursadayim. sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunBen bursadayım canım.. bu konuda bilgim yok :))
Güya bu erkek bebekler anneyi güzelleştirir die biliodum bende ama ben çirkinleştim bildiğin suratım sivilceli ne bilim bide tüylendiriomuşlar bunların iyi bişeyi yok herhal
Bn de bursadayim. sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun
Ben dayanamayıp almıştım bi kere ama çokta çıkmadı öyleAhahaha aynen bende oyleyim valla sevmiyorum hic kıl tug karnım tuylendi iyice valla onu bile alasım var ama daha cok cikar diye alamiyorum
Suan 30+2 20 subatta hastaneye gitcem bakalim kac kilo buraya yazarim hayatmKızlar 30 haftalıkken bebeğiniz kaç kiloydu benimki 1500 gr doktor zayıf dedizayıf mı gerçekten. Kendi doktoruma gitmemiştim onu arayacağım birazdan takıldı kafama
Ama zayif degil 30 haffada 1.500 kg ben normal diye biliyorum yaniKızlar 30 haftalıkken bebeğiniz kaç kiloydu benimki 1500 gr doktor zayıf dedizayıf mı gerçekten. Kendi doktoruma gitmemiştim onu arayacağım birazdan takıldı kafama
SAolasın cnm benim. İnternetten baktım haftasıyla uyumlu. Sonra doktorumu aradım ölçümleri söyledim gayet iyi normal gidiyor dedi. Sıkıntı Yok dedi. Bi seferliğine başka doktora gitmek zorunda kaldım. Sefaköy medipol. Deniz hanım. Hiç memnun kalmadım hem beni boşuna korkuttu. Hemde bebeğim yüzü bize dönük olduğu halde renkli ultrasondan gösterir misiniz dediğim halde göstermedi. Ayrıca çok suratsızdı. Bebeğin çok zayıf dedi tavsşye de bile bulunmadı ki bebeğimin kilosu gayet normalmiş.Ama zayif degil 30 haffada 1.500 kg ben normal diye biliyorum yani
teşekkür ederim canım. Dimi Yani. Eşimde diyor ki sürekli hastaneye git gel diye yapıyor olabilirler. Çünkü internetten de baktım uyumlu kendi doktorum da uyumlu dedi. Hatta 30 haftanın bitişi 1400 diye gözüküyor sitelerde. Boşuna canımı sıktı işte. Neyse daha gitmeyeceğim zaten.cnm bende 30 haftada gitmistim tam 1560gram cikmisti fazla bile dedi doktor kilosu için tontis olcak demisti sana niye az demiski..
aynen bencede surekli gitmedigin icin buraya gelsin diye yapmis olabilir..teşekkür ederim canım. Dimi Yani. Eşimde diyor ki sürekli hastaneye git gel diye yapıyor olabilirler. Çünkü internetten de baktım uyumlu kendi doktorum da uyumlu dedi. Hatta 30 haftanın bitişi 1400 diye gözüküyor sitelerde. Boşuna canımı sıktı işte. Neyse daha gitmeyeceğim zaten.
Saol cnm benim gitmeyeceğim zatenMrsu boşuna sıkmışsın canını bebişin gayet normal ve haftasında kilosu.gitme o dr a bidaha..
Cincer merhaba sanada ben kullanmıorum.bilemedim.
Bende kullanmıyorum canımmerhabalar arkadaşlar ben de 32 haftalık hamileyim bn de şeker çıktı ve insülin kullanmaya başladım aranızda benim gibi insülin kullanan var mı
Tabi canım normal hemde sisko bilo bebisinSAolasın cnm benim. İnternetten baktım haftasıyla uyumlu. Sonra doktorumu aradım ölçümleri söyledim gayet iyi normal gidiyor dedi. Sıkıntı Yok dedi. Bi seferliğine başka doktora gitmek zorunda kaldım. Sefaköy medipol. Deniz hanım. Hiç memnun kalmadım hem beni boşuna korkuttu. Hemde bebeğim yüzü bize dönük olduğu halde renkli ultrasondan gösterir misiniz dediğim halde göstermedi. Ayrıca çok suratsızdı. Bebeğin çok zayıf dedi tavsşye de bile bulunmadı ki bebeğimin kilosu gayet normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?