NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

AYnen ergenlikte bile sivilce geçirmedim ben

ay oglusum benim yuzumu guzellestirdi evet sivilcelerim felan gitti ama tuy konusunda lazer yaptırdığım icin daha onceden ozel bolgeme idare ediyorum ama bencede tuylerim artti sanki gobegim ozellikle tuylerim belirginlesti iyice bende temiz olmaya calisiyorum ama herzaman olmuyo benimde stresim bisey olursa acil hastaneye felan gidersem tüylü rezil olmayayim diye

Ahahaha aynen bende oyleyim valla sevmiyorum hic kıl tug karnım tuylendi iyice valla onu bile alasım var ama daha cok cikar diye alamiyorum

Arkadaşlar benim aşırı derecede dişim ağrıyor. Üstelik yirmilik diş çürümüş ve yamuk çıkmış. 4.aydan beri çekiyorum bunu. Ameliyat şeklinde olacağı için çekmediler. Ayda bir ağrınyapıyordu. Ama şimdi 3 gündür coştu resmen. 33. Haftamdsyım ve uykusuzluk sinir ağrı ölçen resmen. Bugün doktorum augmentin antibiyotik yazdı. Apse yapmış diğer dişlere. En azından hamileliğin sonuna kadar idare eder bizi bununla dedi ama ne yapsam bilmiyorum(((

Bn de bursadayim. sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun

Bn de bursadayim. sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun

Osmangazideyim ben özele gidiorum dr.um nihat gök kadın doğum uzmanı dewlete gittim 1 2 defa adam yerine koymuolar valla.dr.umdan çok memnunum özelde nerde olursa olsun doğumuma o gelecek.dewleti düşünmüom doğum için yinede belli olmas tabi.

Bnde ozele gidiyorum ama hastane nöbet sistemiyle çalıştığından doğuma o gün hangi doktor nobetciyse o girecekmis ve ben bunu son zamanlarda öğrendim. Yıldırım dayım bende

Kızlar 30 haftalıkken bebeğiniz kaç kiloydu benimki 1500 gr doktor zayıf dedi zayıf mı gerçekten. Kendi doktoruma gitmemiştim onu arayacağım birazdan takıldı kafama

Kızlar 30 haftalıkken bebeğiniz kaç kiloydu benimki 1500 gr doktor zayıf dedi zayıf mı gerçekten. Kendi doktoruma gitmemiştim onu arayacağım birazdan takıldı kafama
Suan 30+2 20 subatta hastaneye gitcem bakalim kac kilo buraya yazarim hayatm

Ama zayif degil 30 haffada 1.500 kg ben normal diye biliyorum yani

cnm bende 30 haftada gitmistim tam 1560gram cikmisti fazla bile dedi doktor kilosu için tontis olcak demisti sana niye az demiski..

Ama zayif degil 30 haffada 1.500 kg ben normal diye biliyorum yani
SAolasın cnm benim. İnternetten baktım haftasıyla uyumlu. Sonra doktorumu aradım ölçümleri söyledim gayet iyi normal gidiyor dedi. Sıkıntı Yok dedi. Bi seferliğine başka doktora gitmek zorunda kaldım. Sefaköy medipol. Deniz hanım. Hiç memnun kalmadım hem beni boşuna korkuttu. Hemde bebeğim yüzü bize dönük olduğu halde renkli ultrasondan gösterir misiniz dediğim halde göstermedi. Ayrıca çok suratsızdı. Bebeğin çok zayıf dedi tavsşye de bile bulunmadı ki bebeğimin kilosu gayet normalmiş.

cnm bende 30 haftada gitmistim tam 1560gram cikmisti fazla bile dedi doktor kilosu için tontis olcak demisti sana niye az demiski..
teşekkür ederim canım. Dimi Yani. Eşimde diyor ki sürekli hastaneye git gel diye yapıyor olabilirler. Çünkü internetten de baktım uyumlu kendi doktorum da uyumlu dedi. Hatta 30 haftanın bitişi 1400 diye gözüküyor sitelerde. Boşuna canımı sıktı işte. Neyse daha gitmeyeceğim zaten.

aynen bencede surekli gitmedigin icin buraya gelsin diye yapmis olabilir..

merhabalar arkadaşlar ben de 32 haftalık hamileyim bn de şeker çıktı ve insülin kullanmaya başladım aranızda benim gibi insülin kullanan var mı

Mrsu boşuna sıkmışsın canını bebişin gayet normal ve haftasında kilosu.gitme o dr a bidaha..
Cincer merhaba sanada ben kullanmıorum.bilemedim.

Tabi canım normal hemde sisko bilo bebisin var oyle kıl doktorlar sıkma canını sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…