- 7 Ekim 2014
- 275
- 31
- 98
- 32
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.401
Isimler super cok guzel "Hifa ve asil" de cok guzel asel de varbiz hala isim bulamadık bizim gibi bulamayan varmı kızımız olucak ama bi türlü isimde karar veremiyoruz en son bulduğumuz isimler kamer, ikra lena ya da ikra lina, hafsa bunlardan hangileri güzel sizce
İSimler çok zor değil mibiz hala isim bulamadık bizim gibi bulamayan varmı kızımız olucak ama bi türlü isimde karar veremiyoruz en son bulduğumuz isimler kamer, ikra lena ya da ikra lina, hafsa bunlardan hangileri güzel sizce
Hafsa güzel isim amabiz hala isim bulamadık bizim gibi bulamayan varmı kızımız olucak ama bi türlü isimde karar veremiyoruz en son bulduğumuz isimler kamer, ikra lena ya da ikra lina, hafsa bunlardan hangileri güzel sizce
Bizde karar veremedik henüz çok zormuş ya isim beğenmekbiz hala isim bulamadık bizim gibi bulamayan varmı kızımız olucak ama bi türlü isimde karar veremiyoruz en son bulduğumuz isimler kamer, ikra lena ya da ikra lina, hafsa bunlardan hangileri güzel sizce
Aras kulağa hitab ediyor ama isim anlamı kötü canımben aras koycam kizlar benimde hic aklimda olmayan bir isimdi..ruyamda bebegimi kucagimda severken gordum aras diye seviyordum..sonra hamile oldugumu bide erkek oldugunu ogrenince koycam artik oglucumun ismini..
Benimde var hayatım valla aynisi gece gunduz bazen karnimin bir tarafi semsert oluyo oraya yatiyo galiba bazen one sivrilip semsert oluyo ve bacagima sanci vuruyo bu aralar kasilmalar normalmis rahim kendini doguma hazirliyormusKızlarrr kasılmalarınız başladı mı? Bütün gece karnım kasılıyor bebek bi garip şekile giryor ve karnım taş gibi oluyor. Gündüz de bir kaç kere oluyor. Normal mi?
benimde arada oluyor ama cok sık degil canim bebek donerkenmi kasiliyor yoksa karnimizmi kasiliyor bilmiyorum..yorulunca daha cok oluyor..ama gunde bir iki anca
Kızlarr içim rahatladı valla :) sağolunBenimde var hayatım valla aynisi gece gunduz bazen karnimin bir tarafi semsert oluyo oraya yatiyo galiba bazen one sivrilip semsert oluyo ve bacagima sanci vuruyo bu aralar kasilmalar normalmis rahim kendini doguma hazirliyormus
Çok az kaldi doguma cok azKızlarr içim rahatladı valla :) sağolun
Ah işte ben ! Gece bi uyandım karnımın şekli bi garip ağrım varÇok az kaldi doguma cok azartik ben her sanciyi dogum sancisi zannediyorum acaba erken mi geliyo diyee
Vallahi oyle artik esim diyoki bu bebek erken gelcek hee diyo sabah bazen kalkiyorum cocuk sag tarafimda diger taraf bos resmennAh işte ben ! Gece bi uyandım karnımın şekli bi garip ağrım vareşimi uyandırdım kalk doğuruyorum galba diye. Ahahahahah. Hayır ilk bebek böyle giderse doğursam anlamicam böyle sancı zannedicem
AhahahahahVallahi oyle artik esim diyoki bu bebek erken gelcek hee diyo sabah bazen kalkiyorum cocuk sag tarafimda diger taraf bos resmennkarnim yamuk olmus
Amin inşallah onlarda bizde kurtulalımAhahahahahAllah eşlermize sabır versin bir avazda kurtulalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?