NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Nst de sancın kaç çıktı kuzum? Ve şimdi bu kasılmalar saatte bir mi olursa tehlikeli?

Nst de sancım çıkmadı.. hani kasığımda ağrı oluo dediniz ya sancı falan o 1 saat içinde 3 4 sefer olursa endişelendirici dedi dr. Gün içinde nikaç defa olırsa sorun değil o normal dedi

Kızlar karnım yamuluyor falan dediniz nasıl oluyor o yA bende hiç olmadı öyle bişey. Gün içinde ve geceleri hareketlerini hep hissediyorum ama öyle şiddetli değil Yani birde benim bebeğim baş geliş pozisyonundaymış ondan mı acaba hareketleri kısıtlı oluyor diye duymuştum

Yok kuzm benimki de öyle. Sanırım göbeğinin gergin olmasıyla alakalı. Gergin olunca daha net gözüküyor hareketler diye düşünüyorum. Tişörtünün altına elini sokup parmağını sivrittiğini düşün. O kadar olmasa da bariz bi yamukluk sivrilik oluyor

He evet bu haftaya kadar bende de o şekilde oluyordu ama anlık oluyordu. Uzun sürmüyordu. Bi haftadır hiç öyle olmadı.

He evet bu haftaya kadar bende de o şekilde oluyordu ama anlık oluyordu. Uzun sürmüyordu. Bi haftadır hiç öyle olmadı.
Valla benim karnım çok buyuk degil dedigik gibi bazen dumduz yatinca karnim bi sertlesiyo ve bazen sag tarafima geciyo yatiyo orda galiba orasi bi yumrulasiyo ama cok uzun surmuyo

Valla benim karnım çok buyuk degil dedigik gibi bazen dumduz yatinca karnim bi sertlesiyo ve bazen sag tarafima geciyo yatiyo orda galiba orasi bi yumrulasiyo ama cok uzun surmuyo
Benimki dün sesimi mi duydu ne yaptı bir hareket etti dedim heralde karnımdan çıkmaya çalışıyor kemiklerini falan hep hissettim. Demek istediğinizi anladım galiba

Bende de oluyor o sertlesmeler ama en cok yurudugum zamanlar da oluyor. Öne dogru gelip sertleşiyor karnimi yarıp çıkacak gibi oluyor sanki .

biz hala isim bulamadık bizim gibi bulamayan varmı kızımız olucak ama bi türlü isimde karar veremiyoruz en son bulduğumuz isimler kamer, ikra lena ya da ikra lina, hafsa bunlardan hangileri güzel sizce
Kamer çok kötü kemer gibi ikta oku anlamında ve hiç bir mana içermiyor lina asıl okunuşu line dir lina olarak bi anlamı Yok . Can'ım sorduğun için yorum yapıyorum kusura bakma ama kuranda geçiyor diyo tuhaf isimler koyuyorlar iyice araştır çünkü kuranda geçen her kelime iyi anlam içermiyor

Bizde çok çektik isim bulma konusunda. Eşim melih istiyor benim ailem ve kayinvalidem hamza yi seviyor kayinpederim iki ismi de beğenmedi bir ara degistirdik Ama en son yine melih hamza olsun dedik

Benim oğlum eymen Talha olucak inş :) yada Talha eymen sizce hangisi daha uyumlu ?

Bizde çok çektik isim bulma konusunda. Eşim melih istiyor benim ailem ve kayinvalidem hamza yi seviyor kayinpederim iki ismi de beğenmedi bir ara degistirdik Ama en son yine melih hamza olsun dedik
Şu büyükler neden karışır anlamıyorum isim koyma hakkı evvela annenin hakkıdır. Babayla birlikte uzlaşıp koyabilir. Allahtan bizde kimse karışmadı.

Ben daha hazırlığımı tamamlamadım.. bebeğin kıyafetleri olsun malzemeleri falan kendime almam gerekenler falan..hiçbirini yapamadım daha..sanırım bi tek bende var bu rahatlık..hangi ara alıp yıkicam ütülicem o kıyafetleri oda ayrı....
Daha isimde bulamadıkkk o da ayrı.. şu almam gerekenlerin listesini kaybettim nrrden bulurum tekrar

Eklentiler

• IMG_2772.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 33
BEnde çok bişey almadım henüz eksiklerimiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…