- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.421
Nst de sancın kaç çıktı kuzum? Ve şimdi bu kasılmalar saatte bir mi olursa tehlikeli?Selam kızlar.. :)
Artık yavaştan kasılmalar olacak, dr.um şayet bu kasılmalar yarım saat 1 saat aralıkla sürekli olırsa sıkıntılı olur dedi oi onun dışındaki sancı kasılma normal dedi. hani kanama olur su gelir o zmn endişeleniriz dedi erken doğum başlangıcı olmuş olur o durum dedi. c.tesi kontrolümüz vardı çok şükür bebişim iyi nst ye girdim kalp atışı normal çıktı sancım veya herhangi bir sorun çıkmadı.normal doğum yapabilir durumdayım şimdilik.erken doğum riskim yok şimdilik.. 31.hafta 5.gündü kontrolümüz. bebişim 2kg 46cm. Yarın 32.haftamız başlıor kilosu fazla sanki maşallah diyimde.. hani normal doğum istiorum da hayırlısıyla.tombiş olursa zorlanırım die korkuorum
Bende hiç olmuyor canım benimki geç mi gelecek acabaKızlarr içim rahatladı valla :) sağolun
Sağol bitanemmm :)Nst de sancım çıkmadı.. hani kasığımda ağrı oluo dediniz ya sancı falan o 1 saat içinde 3 4 sefer olursa endişelendirici dedi dr. Gün içinde nikaç defa olırsa sorun değil o normal dedi
Yok kuzm benimki de öyle. Sanırım göbeğinin gergin olmasıyla alakalı. Gergin olunca daha net gözüküyor hareketler diye düşünüyorum. Tişörtünün altına elini sokup parmağını sivrittiğini düşün. O kadar olmasa da bariz bi yamukluk sivrilik oluyorKızlar karnım yamuluyor falan dediniz nasıl oluyor o yAbende hiç olmadı öyle bişey. Gün içinde ve geceleri hareketlerini hep hissediyorum ama öyle şiddetli değil Yani birde benim bebeğim baş geliş pozisyonundaymış ondan mı acaba hareketleri kısıtlı oluyor diye duymuştum
He evet bu haftaya kadar bende de o şekilde oluyordu ama anlık oluyordu. Uzun sürmüyordu. Bi haftadır hiç öyle olmadı.Yok kuzm benimki de öyle. Sanırım göbeğinin gergin olmasıyla alakalı. Gergin olunca daha net gözüküyor hareketler diye düşünüyorum. Tişörtünün altına elini sokup parmağını sivrittiğini düşün. O kadar olmasa da bariz bi yamukluk sivrilik oluyor
Valla benim karnım çok buyuk degil dedigik gibi bazen dumduz yatinca karnim bi sertlesiyo ve bazen sag tarafima geciyo yatiyo orda galiba orasi bi yumrulasiyo ama cok uzun surmuyoHe evet bu haftaya kadar bende de o şekilde oluyordu ama anlık oluyordu. Uzun sürmüyordu. Bi haftadır hiç öyle olmadı.
Benimki dün sesimi mi duydu ne yaptı bir hareket etti dedim heralde karnımdan çıkmaya çalışıyorValla benim karnım çok buyuk degil dedigik gibi bazen dumduz yatinca karnim bi sertlesiyo ve bazen sag tarafima geciyo yatiyo orda galiba orasi bi yumrulasiyo ama cok uzun surmuyo
Kaç haftalıksınÇok az kaldi doguma cok azartik ben her sanciyi dogum sancisi zannediyorum acaba erken mi geliyo diyee
Kamer çok kötü kemer gibi ikta oku anlamında ve hiç bir mana içermiyor lina asıl okunuşu line dir lina olarak bi anlamı Yok . Can'ım sorduğun için yorum yapıyorum kusura bakma ama kuranda geçiyor diyo tuhaf isimler koyuyorlar iyice araştır çünkü kuranda geçen her kelime iyi anlam içermiyorbiz hala isim bulamadık bizim gibi bulamayan varmı kızımız olucak ama bi türlü isimde karar veremiyoruz en son bulduğumuz isimler kamer, ikra lena ya da ikra lina, hafsa bunlardan hangileri güzel sizce
Benim oğlum eymen Talha olucak inş :) yada Talha eymen sizce hangisi daha uyumlu ?
Şu büyükler neden karışır anlamıyorumBizde çok çektik isim bulma konusunda. Eşim melih istiyor benim ailem ve kayinvalidem hamza yi seviyor kayinpederim iki ismi de beğenmedi bir ara degistirdik Ama en son yine melih hamza olsun dedik
Teşekkür ederim canım :)Eymen talha bence daha uyumlu ve gercekten cok güzelbir isim düşünmüşsünüz
Ben daha hazırlığımı tamamlamadım.. bebeğin kıyafetleri olsun malzemeleri falan kendime almam gerekenler falan..hiçbirini yapamadım daha..sanırım bi tek bende var bu rahatlık..hangi ara alıp yıkicam ütülicem o kıyafetleri oda ayrı....
Daha isimde bulamadıkkk o da ayrı.. şu almam gerekenlerin listesini kaybettim nrrden bulurum tekrar
BEnde çok bişey almadım henüz eksiklerimiz var :)Ben daha hazırlığımı tamamlamadım.. bebeğin kıyafetleri olsun malzemeleri falan kendime almam gerekenler falan..hiçbirini yapamadım daha..sanırım bi tek bende var bu rahatlık..hangi ara alıp yıkicam ütülicem o kıyafetleri oda ayrı....
Daha isimde bulamadıkkk o da ayrı.. şu almam gerekenlerin listesini kaybettim nrrden bulurum tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?