NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

kızlaar merhaba uzun zamandır takip edemiyordum başıma neler geldi bir bilseniz.. 33. hafta çalışamaz raporu almaya devlet hastanesine gittim doktor dedi ki ultrasona bir tutalım raporu verelim dedi bnde tamam dedim (bu arada ilk kez devlet hastanesine gittik çok övdüler çünkü konya'dayım fetöden devlete geçmiş çok lüks hastane dediler gittim gitmez olaydım) ultrasona tuttular bebek makat pozisyona dönmüş, suyu fazla, kafası bacaktan 5 hafta büyük ,kordonda tıkanıklık var bebeği besleyemiyorsun dediler; sonra nst de %80 in üzerinde sancı çıktı o korku ve panikle hemen yatiş verelim yarın çocuğu almamız gerek dediler yüksek rskli gebelik dediler bn tabi ağla ağla eşime ben burda yatmam dedim özelde ki doktrumuza gittik hemen.. sağolsun doktor hanım hemen ilgilendi biraz rahatla dedi odaların birine yatış verdi dinlenir dinlenmez ultrasona aldı bebeğin ters dönmüş korkma dedi bn bebeğinde sorun görmüyorum gayet iyi maşallah ama şu beslenememe konusu biraz kafamı karıştırdı dedi. bir gün hastanede yat sürekli bebeği kontrol edelim dedi 3 saatte bir ns çekelim dedi ve yarın Prof.DR.ALİ ACAR hocama göndereceğim seni o da bir baksın seni çok korkutmuşlar dedi. ben çünkü hadi bebeğim beslenemiyorsa hadi birşey olursa diye çok evham yaptım ertesi gün profesöre gittik Allah bin kere razı olsun Riskli gebelik ve tüp bebek uzmanıymış Ali hoca çok ilgilendi ve bu bebek çok iyi annesi bebeğin %99 sağlıklı hiçbir sorun yok istediğin zman tekrar gel kafana takma dedi.. bu şekilde bir süreçten geçtik Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor günlerdi ama şuan tombalağımla iyiyiz İnşallah hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımız alalım çok uzun oldu kus. bakmayın.

Geçmiş olsun cnm gerçekten zor gunlermis bu doktorları anlamiyorum farklı şeyler mı öğreniyorlar nedir insanları boşuna korkutmaktan zevk alır gibiler

Canım benim çok geçmiş olsun var öyle doktorlar aslında başka bişey yazacaktım da neyse ...
Ben de senin ki kadar olmasada bi seferliğine başka doktora gittim de geçen hafta bebeğim 1.500 gr olmasına rağmen çok zayıf vs diyerek nasıl korkuttu beni. Bu doktorların amaçları ne anlamıyorum

rahat ol ben de sendenim :) önceleri çok istiflemek istememiştim o yüzden almadım herşeye 29. haftada başladım önce evi boyattım sonra oda siparişini verdim, bi çıkışta tüm giysilerini aldım (zaten en gereklilerini almamız yeterli), puset, ana kucağı vs netten siparişle aldım şu an sadece bez mez ve hastane çantası hazırlığım duruyor onları da önümüzdeki haftada halledicem inşallah :) canını sıkma hele de bi kaç kişi yardım ederse hemencik hallolur ismi de içinesinmiyorsa doğunca içinden gelen ismi koyarsın bebeğin hissettirdikleri de önemli :)

Ben de öyleyim halâ hastane cantam hazır değil birkaç eksiğim daha var, bebegin tüm kiyafetlerini falan aldim yikadim ama utulemek duruyor birde banyo kuveti sampuani kremi falan onlar kalıyor beşiği halen almadık odasini hazirlamak da duruyor ve birde genel ev temizligi. Ama hepsini yetistirebilecegime inaniyorum bakalim :)

kizlar bende cogu eksigi aldim ama evimi tasidim simdi yerlesmeye ugrasiyorum odasini aldim ama ev degistigi icin daha getirtip kurdurtmadim..kolilerin icinde bebisin kiyafetleride bi yerlesirsem hazirlamaya caliscam bakalim hersey hallolur bende iki sefer cikista hallettim herseyi tabi daha bikac eksik var ama yetisir..

İnsanı zorla doğurtacaklar ya. Az buz da değil 5 hafta geriden gelme nedir!!? Allahtan özeldeki doktorun aklına gelmiş kuzum. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Yetşir Allahın izniyle balım. Bende sadece yatağını kurdurttum. Dolabı falan duruyor.

Odamız hazır birtek yerleştirmem temizlemem lazım bi kac tulum battaniye felan aldım cantam hazır değil dalin granullu deterjan alıp yikicam utulicem tavsiye ederim cok guzel deterjan... bi kac eksigimiz daha var evimi boyatmam lazim malum mevlut felan olcak allahim dogurdumda mevlut dusunuyorum ya ama daha 2 ay var neredeyse yapariz insallah

Senin daha zormus canim yaa hamile halinle ev taşımış sın Allah kolaylıklar versin

Senin daha zormus canim yaa hamile halinle ev taşımış sın Allah kolaylıklar versin
ahhh sorma canim teyzem iki anne geldiler topladilar esyalarimi bikac kere bide problemli hamileligim ne egilebiliyorum ne kalkabiliyorum ne yuruyup ayakta durabiliyorum dogru durust attik eşyaları eveya bir haftadir yavas yavas yerlestiriyor annemler annemin yakinina tasindik malum büyük sehirde calisinca simdi izmirin obur ucuna gelmesi bakmasi zor olacakti simdi daha rahat olacak insallah..

Kızlar ooo siz yine iyi bişeyler yapmışsınız benim evim bile çok fenaa son zamanlarda aşırı uyku ve halsizliğim var direk kendimi Yatağa atıyorum elim kolum kalkmıyor boya düşünüyoruz bizde halıları yıkamaya vericez temizliği o sıra düşünüyorum ama ben bu şekildeyken hangi ara yapıcaz bilmiyorum hiç
Acaba demir eksikliği kansızlık falan mı var yada hamilelikten kaynaklanan bir durum mu? Önceleri egzersiz yapardım çok artık yapamıyorum da iştahım da azaldı bugün..

Bende çok halsizim. Son dönemde olurmuş uyku halsizlik balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…