- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.441
Bizimde kız canım. Nehir olacakgerçekten çok zor başkasına fikir vermek çok kolaydı oysaki eşim ikra lena olsun diyo ben ikra lina bakalım nasipte ne varsa o olcak sonunda =)
Geçmiş olsun cnm gerçekten zor gunlermis bu doktorları anlamiyorum farklı şeyler mı öğreniyorlar nedir insanları boşuna korkutmaktan zevk alır gibilerkızlaar merhaba uzun zamandır takip edemiyordum başıma neler geldi bir bilseniz.. 33. hafta çalışamaz raporu almaya devlet hastanesine gittim doktor dedi ki ultrasona bir tutalım raporu verelim dedi bnde tamam dedim (bu arada ilk kez devlet hastanesine gittik çok övdüler çünkü konya'dayım fetöden devlete geçmiş çok lüks hastane dediler gittim gitmez olaydım) ultrasona tuttular bebek makat pozisyona dönmüş, suyu fazla, kafası bacaktan 5 hafta büyük ,kordonda tıkanıklık var bebeği besleyemiyorsun dediler; sonra nst de %80 in üzerinde sancı çıktı o korku ve panikle hemen yatiş verelim yarın çocuğu almamız gerek dediler yüksek rskli gebelik dediler bn tabi ağla ağlaeşime ben burda yatmam dedim özelde ki doktrumuza gittik hemen.. sağolsun doktor hanım hemen ilgilendi biraz rahatla dedi odaların birine yatış verdi dinlenir dinlenmez ultrasona aldı bebeğin ters dönmüş korkma dedi bn bebeğinde sorun görmüyorum gayet iyi maşallah ama şu beslenememe konusu biraz kafamı karıştırdı dedi. bir gün hastanede yat sürekli bebeği kontrol edelim dedi 3 saatte bir ns çekelim dedi ve yarın Prof.DR.ALİ ACAR hocama göndereceğim seni o da bir baksın seni çok korkutmuşlar dedi. ben çünkü hadi bebeğim beslenemiyorsa hadi birşey olursa diye çok evham yaptım ertesi gün profesöre gittik Allah bin kere razı olsun Riskli gebelik ve tüp bebek uzmanıymış Ali hoca çok ilgilendi ve bu bebek çok iyi annesi bebeğin %99 sağlıklı hiçbir sorun yok istediğin zman tekrar gel kafana takma dedi.. bu şekilde bir süreçten geçtik Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor günlerdi ama şuan tombalağımla iyiyiz İnşallah hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımız alalım çok uzun oldu kus. bakmayın.
Canım benim çok geçmiş olsun var öyle doktorlar aslında başka bişey yazacaktım da neyse ...kızlaar merhaba uzun zamandır takip edemiyordum başıma neler geldi bir bilseniz.. 33. hafta çalışamaz raporu almaya devlet hastanesine gittim doktor dedi ki ultrasona bir tutalım raporu verelim dedi bnde tamam dedim (bu arada ilk kez devlet hastanesine gittik çok övdüler çünkü konya'dayım fetöden devlete geçmiş çok lüks hastane dediler gittim gitmez olaydım) ultrasona tuttular bebek makat pozisyona dönmüş, suyu fazla, kafası bacaktan 5 hafta büyük ,kordonda tıkanıklık var bebeği besleyemiyorsun dediler; sonra nst de %80 in üzerinde sancı çıktı o korku ve panikle hemen yatiş verelim yarın çocuğu almamız gerek dediler yüksek rskli gebelik dediler bn tabi ağla ağlaeşime ben burda yatmam dedim özelde ki doktrumuza gittik hemen.. sağolsun doktor hanım hemen ilgilendi biraz rahatla dedi odaların birine yatış verdi dinlenir dinlenmez ultrasona aldı bebeğin ters dönmüş korkma dedi bn bebeğinde sorun görmüyorum gayet iyi maşallah ama şu beslenememe konusu biraz kafamı karıştırdı dedi. bir gün hastanede yat sürekli bebeği kontrol edelim dedi 3 saatte bir ns çekelim dedi ve yarın Prof.DR.ALİ ACAR hocama göndereceğim seni o da bir baksın seni çok korkutmuşlar dedi. ben çünkü hadi bebeğim beslenemiyorsa hadi birşey olursa diye çok evham yaptım ertesi gün profesöre gittik Allah bin kere razı olsun Riskli gebelik ve tüp bebek uzmanıymış Ali hoca çok ilgilendi ve bu bebek çok iyi annesi bebeğin %99 sağlıklı hiçbir sorun yok istediğin zman tekrar gel kafana takma dedi.. bu şekilde bir süreçten geçtik Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor günlerdi ama şuan tombalağımla iyiyiz İnşallah hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımız alalım çok uzun oldu kus. bakmayın.
31+1Kaç haftalıksın
Resmen elime semsert geliyo bebegim yaBenimki dün sesimi mi duydu ne yaptı bir hareket etti dedim heralde karnımdan çıkmaya çalışıyorkemiklerini falan hep hissettim. Demek istediğinizi anladım galiba
rahat ol ben de sendenim :) önceleri çok istiflemek istememiştim o yüzden almadım herşeye 29. haftada başladım önce evi boyattım sonra oda siparişini verdim, bi çıkışta tüm giysilerini aldım (zaten en gereklilerini almamız yeterli), puset, ana kucağı vs netten siparişle aldım şu an sadece bez mez ve hastane çantası hazırlığım duruyor onları da önümüzdeki haftada halledicem inşallah :) canını sıkma hele de bi kaç kişi yardım ederse hemencik hallolurBen daha hazırlığımı tamamlamadım.. bebeğin kıyafetleri olsun malzemeleri falan kendime almam gerekenler falan..hiçbirini yapamadım daha..sanırım bi tek bende var bu rahatlık..hangi ara alıp yıkicam ütülicem o kıyafetleri oda ayrı....
Daha isimde bulamadıkkk o da ayrı.. şu almam gerekenlerin listesini kaybettim nrrden bulurum tekrar
İnsanı zorla doğurtacaklar ya. Az buz da değil 5 hafta geriden gelme nedir!!? Allahtan özeldeki doktorun aklına gelmiş kuzum. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlaar merhaba uzun zamandır takip edemiyordum başıma neler geldi bir bilseniz.. 33. hafta çalışamaz raporu almaya devlet hastanesine gittim doktor dedi ki ultrasona bir tutalım raporu verelim dedi bnde tamam dedim (bu arada ilk kez devlet hastanesine gittik çok övdüler çünkü konya'dayım fetöden devlete geçmiş çok lüks hastane dediler gittim gitmez olaydım) ultrasona tuttular bebek makat pozisyona dönmüş, suyu fazla, kafası bacaktan 5 hafta büyük ,kordonda tıkanıklık var bebeği besleyemiyorsun dediler; sonra nst de %80 in üzerinde sancı çıktı o korku ve panikle hemen yatiş verelim yarın çocuğu almamız gerek dediler yüksek rskli gebelik dediler bn tabi ağla ağlaeşime ben burda yatmam dedim özelde ki doktrumuza gittik hemen.. sağolsun doktor hanım hemen ilgilendi biraz rahatla dedi odaların birine yatış verdi dinlenir dinlenmez ultrasona aldı bebeğin ters dönmüş korkma dedi bn bebeğinde sorun görmüyorum gayet iyi maşallah ama şu beslenememe konusu biraz kafamı karıştırdı dedi. bir gün hastanede yat sürekli bebeği kontrol edelim dedi 3 saatte bir ns çekelim dedi ve yarın Prof.DR.ALİ ACAR hocama göndereceğim seni o da bir baksın seni çok korkutmuşlar dedi. ben çünkü hadi bebeğim beslenemiyorsa hadi birşey olursa diye çok evham yaptım ertesi gün profesöre gittik Allah bin kere razı olsun Riskli gebelik ve tüp bebek uzmanıymış Ali hoca çok ilgilendi ve bu bebek çok iyi annesi bebeğin %99 sağlıklı hiçbir sorun yok istediğin zman tekrar gel kafana takma dedi.. bu şekilde bir süreçten geçtik Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor günlerdi ama şuan tombalağımla iyiyiz İnşallah hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımız alalım çok uzun oldu kus. bakmayın.
Yetşir Allahın izniyle balım. Bende sadece yatağını kurdurttum. Dolabı falan duruyor.kizlar bende cogu eksigi aldim ama evimi tasidim simdi yerlesmeye ugrasiyorum odasini aldim ama ev degistigi icin daha getirtip kurdurtmadim..kolilerin icinde bebisin kiyafetleride bi yerlesirsem hazirlamaya caliscam bakalim hersey hallolur bende iki sefer cikista hallettim herseyi tabi daha bikac eksik var ama yetisir..
Senin daha zormus canim yaa hamile halinle ev taşımış sın Allah kolaylıklar versinkizlar bende cogu eksigi aldim ama evimi tasidim simdi yerlesmeye ugrasiyorum odasini aldim ama ev degistigi icin daha getirtip kurdurtmadim..kolilerin icinde bebisin kiyafetleride bi yerlesirsem hazirlamaya caliscam bakalim hersey hallolur bende iki sefer cikista hallettim herseyi tabi daha bikac eksik var ama yetisir..
Aynen müthiş bir duygu keşke uzun süre o şekilde kalsa da dokunsam mıncırsam diyorumResmen elime semsert geliyo bebegim ya
ahhh sorma canim teyzem iki anne geldiler topladilar esyalarimi bikac kere bide problemli hamileligim ne egilebiliyorum ne kalkabiliyorum ne yuruyup ayakta durabiliyorum dogru durust attik eşyaları eveya bir haftadir yavas yavas yerlestiriyor annemler annemin yakinina tasindik malum büyük sehirde calisinca simdi izmirin obur ucuna gelmesi bakmasi zor olacakti simdi daha rahat olacak insallah..Senin daha zormus canim yaa hamile halinle ev taşımış sın Allah kolaylıklar versin
Bende çok halsizim. Son dönemde olurmuş uyku halsizlik balımKızlar ooo siz yine iyi bişeyler yapmışsınız benim evim bile çok fenaason zamanlarda aşırı uyku ve halsizliğim var direk kendimi Yatağa atıyorum elim kolum kalkmıyor boya düşünüyoruz bizde halıları yıkamaya vericez temizliği o sıra düşünüyorum ama ben bu şekildeyken hangi ara yapıcaz bilmiyorum hiç
Acaba demir eksikliği kansızlık falan mı var yada hamilelikten kaynaklanan bir durum mu? Önceleri egzersiz yapardım çok artık yapamıyorum daiştahım da azaldı bugün..
Son aylarda zaman geçmek bilmez derlerdi doğru diyorlar zaman hiç geçmiyor ...Bende çok halsizim. Son dönemde olurmuş uyku halsizlik balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?