- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.461
KatılıyorumSon aylarda zaman geçmek bilmez derlerdi doğru diyorlar zaman hiç geçmiyor ...
Evet ya çok güzel bi duygu bazen merak ediyorum neresi diye poposu gibi geliyo boyle mincirasim geliyoAynen müthiş bir duygu keşke uzun süre o şekilde kalsa da dokunsam mıncırsam diyorum
Gece uyuyamiyorum cok fazla hatta hic saat sabah 9 a yakin uyuyorum 11 gibi uyanyrm ama yatagimdan kalkmam resmen ucu buluyo kendimi cok bitkin hissedyrm basim donuyo bi garip hissedyrm kalkiyorum zarzor is yapyrm ama bana sorunBende temizliği falan dert etmeye başladım çünkü şimdiden çoraplarımı giymekte bile zorlanıorum artık ve ewt sanki ilk zmnlardaki gb uykum gelio halsizim falan..temizliği falan yetiştiremem diye korkuorum perde halı falan. 2 3 oda yapabiliotum 1 günde kendimi de öldüremem valla.. çok şükür rahat geçio ama bebeğime zarar vermekten de korkuorum çamaşırsuyu olmadan temizlik olmuo malum.. hayırlısı diormu valla yettiği yere kadar diorum..ben bu konuda yalnızım kimse yok yanımda şimdi ailem geldiği zmn da temizliğim bitmiş olsun istiorum olmadı son 1 2 hafta kala kadın getirtirim yine yapamam o zmn çünkü
Gece uyuyamiyorum cok fazla hatta hic saat sabah 9 a yakin uyuyorum 11 gibi uyanyrm ama yatagimdan kalkmam resmen ucu buluyo kendimi cok bitkin hissedyrm basim donuyo bi garip hissedyrm kalkiyorum zarzor is yapyrm ama bana sorunBende temizliği falan dert etmeye başladım çünkü şimdiden çoraplarımı giymekte bile zorlanıorum artık ve ewt sanki ilk zmnlardaki gb uykum gelio halsizim falan..temizliği falan yetiştiremem diye korkuorum perde halı falan. 2 3 oda yapabiliotum 1 günde kendimi de öldüremem valla.. çok şükür rahat geçio ama bebeğime zarar vermekten de korkuorum çamaşırsuyu olmadan temizlik olmuo malum.. hayırlısı diormu valla yettiği yere kadar diorum..ben bu konuda yalnızım kimse yok yanımda şimdi ailem geldiği zmn da temizliğim bitmiş olsun istiorum olmadı son 1 2 hafta kala kadın getirtirim yine yapamam o zmn çünkü
Aynı beni anlattın şekerim :))Gece uyuyamiyorum cok fazla hatta hic saat sabah 9 a yakin uyuyorum 11 gibi uyanyrm ama yatagimdan kalkmam resmen ucu buluyo kendimi cok bitkin hissedyrm basim donuyo bi garip hissedyrm kalkiyorum zarzor is yapyrm ama bana sorun
Vicdan yapıyorum baZen düzensiz gibi oluyor ama son zamanlarda buna engel olamıyorumGece uyuyamiyorum cok fazla hatta hic saat sabah 9 a yakin uyuyorum 11 gibi uyanyrm ama yatagimdan kalkmam resmen ucu buluyo kendimi cok bitkin hissedyrm basim donuyo bi garip hissedyrm kalkiyorum zarzor is yapyrm ama bana sorun
Valla artik cok garibim ya cocugun odasi hazir yerlestirmeye useniyorum ah ah camlar bir ay oldu silmeyeli ciflicem pimapenleri kaloriferlerimi felan mutfagi of of valla gozumde buyuyo esim cok yardimci oluyo sagolsun amaAynı beni anlattın şekerim :))
Kızlar yemin ederim sizi okudukça kendimden tiksindim. Öğrenci evi gibi evimValla artik cok garibim ya cocugun odasi hazir yerlestirmeye useniyorum ah ah camlar bir ay oldu silmeyeli ciflicem pimapenleri kaloriferlerimi felan mutfagi of of valla gozumde buyuyo esim cok yardimci oluyo sagolsun ama
Ahahahaha canim benim yaa... yapcak bisey yok boyle olmak zorunda ama artik yakinlar gelicek ev temizligi yapicak biz yatcaz napalim son ayda ev mi temizlenir yaKızlar yemin ederim sizi okudukça kendimden tiksindim. Öğrenci evi gibi evimbebek için böyle sizin gibi hazırlık yapmıyorum.
AgahahhahahaKızlar yemin ederim sizi okudukça kendimden tiksindim. Öğrenci evi gibi evimbebek için böyle sizin gibi hazırlık yapmıyorum.
Ben yapmiyorum yemek kafam eserse yapiyorum zaten esim isyerinde yiyo bende salata felan yapyrm kendime onada eger ac olursa menemen felanAgahahhahahabenim evim de öyle kuzum ha yaptım ha yapıcam birikti herşey. Yardımcı olcak kimse de Yok yemek yapmaya bile üşeniyorum artık
Yemek yapmasam eşim bişey demiyor ama ben de öyle salatayla geçiştiremiyorum. Normal yemek yiyince bile bi saat sonra öyle bir acıkıyorum ki sanki uzun zamandan beri açım. Son iki haftadır iştah patlaması yaşıyorum resmen. Sağolsun arada bazı akşamlar yemeği eşim yapıyor ama nereye kadar adamcağız 6 ay mutfaktan çıkamadı zatenBen yapmiyorum yemek kafam eserse yapiyorum zaten esim isyerinde yiyo bende salata felan yapyrm kendime onada eger ac olursa menemen felanah ah annelerimiz gorseper bizi laf soylerler valla onlar hamile hamile neler yapmis eskinin insanlari
Aynen oyle vallahi esim cok yemek yapti kiz valla bende acikiyorum yemek yesemde doymuyorum aclik hissi devam kahvaltilik yiyorum makarna yapiyorum yada disardab bazen soyluyorum ne kdr saglikli bilmem amaYemek yapmasam eşim bişey demiyor ama ben de öyle salatayla geçiştiremiyorum. Normal yemek yiyince bile bi saat sonra öyle bir acıkıyorum ki sanki uzun zamandan beri açım. Son iki haftadır iştah patlaması yaşıyorum resmen. Sağolsun arada bazı akşamlar yemeği eşim yapıyor ama nereye kadar adamcağız 6 ay mutfaktan çıkamadı zaten
Annemde kalıcam galba onun rahatlığı var.Ahahahaha canim benim yaa... yapcak bisey yok boyle olmak zorunda ama artik yakinlar gelicek ev temizligi yapicak biz yatcaz napalim son ayda ev mi temizlenir ya
Yemek derdim olmuyor Allahtan. Eşim öğlen yiyor bende annemde anneannemde yiyorum. İnsan gün geçtikçe daha ağırlaşıyorAynen oyle vallahi esim cok yemek yapti kiz valla bende acikiyorum yemek yesemde doymuyorum aclik hissi devam kahvaltilik yiyorum makarna yapiyorum yada disardab bazen soyluyorum ne kdr saglikli bilmem ama
Dogrudur canim valla Allah yardimcimiz olsun bende kaynanamlarda kaliyorum arada mecburum yani onlarda mecbur torunlarini tasiyorumAnnemde kalıcam galba onun rahatlığı var.ve gerçekten herşeyi zor yapıyorum. Evi zor süpürüyorum bulaşıkları makineye dizerken bile zorlanıyorum artık
Bİzde az önce dışardan söyledik bende dikkatliyim normalde bu konularda oda kilo alacağım diyeAynen oyle vallahi esim cok yemek yapti kiz valla bende acikiyorum yemek yesemde doymuyorum aclik hissi devam kahvaltilik yiyorum makarna yapiyorum yada disardab bazen soyluyorum ne kdr saglikli bilmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?