NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Valla ya kimse yapmiyo mecbur disardan soyluyorum acliga dayanamiyorum hic bi oturmada iki ekmek gidiyor

Valla ya kimse yapmiyo mecbur disardan soyluyorum acliga dayanamiyorum hic bi oturmada iki ekmek gidiyor
Yarım saat önce yedik şuan deli gibi açım açım açım inanılmaz bişey sanki uzun zamandır yemedim. Kilo almaıdm almadım dedim ama son anda atağa geçeceğim sanırım

Yarım saat önce yedik şuan deli gibi açım açım açım inanılmaz bişey sanki uzun zamandır yemedim. Kilo almaıdm almadım dedim ama son anda atağa geçeceğim sanırım
Aynen oyle bende oyle oldum napcaz boyle allahtan az kaldi doguma yoksa fizik bozulcak bendw acim hala doymuyorum doyuramiyolar beni

Aynen oyle bende oyle oldum napcaz boyle allahtan az kaldi doguma yoksa fizik bozulcak bendw acim hala doymuyorum doyuramiyolar beni
Son aylarda asıl kilo alınıyor diyorlardı doğru valla :)) şuan neler istedi canım ahhh ahhh yemekten bahsedilince daha da mı acıktım ne kilolar verilir yA benim bi arkadaşım 20 kilo almıştı eski fiziğine kavuştu 1 sene içinde. Biraz da bünye meselesi ama bizim de sonrasında dikkat etmemiz lazım tabi

Bu seferde emzirirken aman sut gitmesin an bebek sutten besleniyo derken kesemiyosun ama herkes diyoki wmzirirken kilo veriyosun

Bu seferde emzirirken aman sut gitmesin an bebek sutten besleniyo derken kesemiyosun ama herkes diyoki wmzirirken kilo veriyosun
O duruma göre değişiyor canım. Süt yapıcak diye kalorisi Yüksek şeyler yiyip durursan alırsın. Ama en çok süt yapan suymuş bilgin olsun. Suda zayıflatıyor zaten :)

O duruma göre değişiyor canım. Süt yapıcak diye kalorisi Yüksek şeyler yiyip durursan alırsın. Ama en çok süt yapan suymuş bilgin olsun. Suda zayıflatıyor zaten :)
Aaa bak valla bilmiyodum ya artık nisandan sonra cok konusamayiz herhalde cocuktan ama geceleri ayakta olacagimiz kesin

Aynen su içices bol bol protein ağırlıklı beslenirsek daha çabuk kilo veririrmişiz kızlar..kim ne derse desin bol su için..desiğin gb gece kuşu olacağımız için o zmn ancak konusuruz doğumdan sonra..:)

Aynen bu sefer de konumuz bebeğin gazı pişiği ağlaması olur :)))
Pisige dikkat edelim... pisik olan cocuklarin genelde besin alerjisi olur... oda annesutunden gecer benim bir tanidigim var cocugu pisik oluyodu besin alerjisi cikti sadece 10 yiyecek tuketebiliyor annesi patates kuzu eti pirasa gibi hic bisi yiyemedi baska cocuk simdi besine basladi ayni yoyecekleri yiyo onun disinda bisi yesehemen pisik oluyor ... ve bagirsaklari midesi yara oluyor... bunun disinda tabi bezde pisik yapiyor alttini degistirince biraz acik birakmamiz gerekmis hava alsin diye

Aynen su içices bol bol protein ağırlıklı beslenirsek daha çabuk kilo veririrmişiz kızlar..kim ne derse desin bol su için..desiğin gb gece kuşu olacağımız için o zmn ancak konusuruz doğumdan sonra..:)
Aynen oyle valla en azindan artik gece sklmayiz hem konusur hem buyuturruz meleklerimizi

Hemen gelsin o zamanlar ya bi insan gormeden ozler mi gormeden asık olur mu bi canlıya gercekten cok ayrı cok guzel bi sevgi ya Rabbime hamd olsun bana bunu tatttirdi.... gelsin biran once onun gazını yerim ben

Hemen gelsin o zamanlar ya bi insan gormeden ozler mi gormeden asık olur mu bi canlıya gercekten cok ayrı cok guzel bi sevgi ya Rabbime hamd olsun bana bunu tatttirdi.... gelsin biran once onun gazını yerim ben
Telefonumun ekranına duvar kağıdı yaptım her görünce bir seviyorum seviyorum olduğum yerden yanaklarını sıkıyorum sanki içime sokasım geliyor :)))

Telefonumun ekranına duvar kağıdı yaptım her görünce bir seviyorum seviyorum olduğum yerden yanaklarını sıkıyorum sanki içime sokasım geliyor :)))
Ben resmini yapmadim ismini yazdim Hamza Akay diye resmimiz cok net degil ah ah hemen ozele gidip renkli almak istiyorum melegimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…