NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Yaptım bile:))
Ewt geçen 4 boyutlu resmini verdi yine artık çok net bebişim.. özelin farkı birasda burda sanırım..
1.ay önceki resimde yanakları tombiş tombişdi. Şimdi nasıldır acaba daha nettir kesin ay nasıl göresim geldi bebeğim benim

1.ay önceki resimde yanakları tombiş tombişdi. Şimdi nasıldır acaba daha nettir kesin ay nasıl göresim geldi bebeğim benim
Bende gormek istiyorum ya en son 5 . Ayınsonunda gittim ozele aldim renkli simdi martin ortalarinda gitsem bebisim buyuk olur

Ayy ben ultrasondaki halini görünce öıksın diorum doğurim falan:)) .çok güsel bi duygu anlatamam
Git bence özele erteleme..

Ayy ben ultrasondaki halini görünce öıksın diorum doğurim falan:)) .çok güsel bi duygu anlatamam
Git bence özele erteleme..
Gittigim devlet hastanesi dogum hastanesi zaten cok guzel bakiyolar ilgileniyolar herseyi soyluyolar guveniyorum gittigim ozel klinik kaynarcada doktor mukemmel cinsiyet icin gitmistim bide iste oglusumu buyukken gormek icin mart ayinda gitmek istiyorum ki hani iyice gelisimini tamamlisken goriyim

Benim kızım yüzünü hala net göstermedi. Hep yan profil hep yan. Çocuk sürpriz olacak bana. Siz be güzel görmüşsünüz
En sonki fotomuz yandı bizimde ama çok yakindi yani duz gormus gibi oldum zaten ilk fotoda 13 hafta tam sekil almamisti

Nasıl sabredicen yaa..ben dayanamam sanırım geçen eli yetmiomuş gb ayaklarınıda yüzüne koymuştu:)) yinede dr.um onu dürte dürte açtırdı yüzünü:)) bi sonraki randewum 4 martta onu bekliorum ben:)

Ne güzel bebislerinizi görmüşsünüz kizlar beb ozel e gitmeme ragmen 4 boyutlu ultrason yok yani var eğer istersen onun icn de ayri ücret odemen gerekiyor 180 lira falan, ee zaten muayene ucreti 95 lira ödüyorum birde onun ocin vermek zor geldi açıkcası malum bebegin hazirliklari icin de bir sürü masraf yapiyoruz

Öyle şey mi olur yA renkli ultrason farklı bişey değil ki niye ekstra ödeme alıyorlar yerinde olsam hastaneyi değiştiririm

Haklısın canım.. benim arkadasimda ozele gidiyo ordada oyle bi sistem var renkli ultrason icin baya bi ucret istiyolar

Eve yakin baska da hastane yok ki napalim bebis gelene kadar bekliycez heyecanla hergün ruyalarimda görerek yüzünü hayal ederek :)

Ohaaa. Nerde oturuyodum hangi hadtane bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…