NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Haklisin tatlim ama bazi illerde durum boyle maalesef. Antalyada da cogu hastanede detayli ultrason icin 150tl ve ustunde ucret cikariyorlar.

Bu arada drum son haftalarda bebisi usgde bir butun olarak hic gostermiyor. Sadece kemik gelisimi icin ayri ayri olcum aliyor sizlerde de durum boyle mi?

Bin hastaneler bildiğin işi ticarete dökmüş

Tuba88 ben yıldırım da şevket yılmaza gitmiltim 1 kere 1.5 saat dr bekledim güya ark.tabsiyesiyle gittik dr da biliodu geleceğimizi.ben sinir oldum çıktım gittim..dewlet hastanelri gerçekten kötü bursada zübeyde çok kalabalık en fazla 2 3 dk var bakıo canlı, normal tmm bitti kalk.. brn hiç memnun kalmadım dewletten çok kalabalık oluşu beni zorluo. Arkadaşımın tavsiyesiyle hamileliğimin 2.ayından itibaren kadın doğum uzmanı olan dr.umun muhayenehanesine gidiorum çok memnunum..senin yerine de endişelenip dikkat eden bi insan var karsımda psikolojikmen de çok rahatım. Anlaşmalı özel hastane de doğum yapıcam dr.umla ewt para veriorum her ay ama değiyo sonuna kadar.memnunum. okuuorum yazdığınızı özele gidip bide 4boyut için ekstra para vermeniz banada tuhaf geldi. Ben 150 veriodum ayda 2 muayene için şimdi 170 veriorum.

Valla kızlar istanbul pendik hospital hastaneside aynı uygulama yapiyo. Muayene farkli renkli ultroson icin farkli bi ucret yapiyolar

Valla canım hastanelerin bu ücretleri ne olacak bilmiyorum. Ben de pembe maviye devam ediyorum. Ve bir gece yatmam gerekti sancım olduğu için. 700 tl ücret ödedik. Şimdi acil bir şey olmasın diye dua ediyorum Doğuma kadar iflas etmeden doğururuz inşallah hepimiz

Kızlar biraz özel olacak ama bişi sorcam. Bebişinizin başını aşağınızda hissediyor musunuz? Sanki böyle az ıkınsam dokunsam elime gelcek gibi. Sizinde öyle mi?

İyi akşamlar hepinize bende Yen'i katıldım inş 9 Nisa'n verilen tarih kaç haftalıksınız ve bebeklerinizin kilosu kaç ben 33 hafta 4 günlük hamileyim ve 2kg 120 grm boyu ise 45 cm kilosu az geldi bana ama doktor gayet iyi dedi sizce nasıl kızlar

Kızlar biraz özel olacak ama bişi sorcam. Bebişinizin başını aşağınızda hissediyor musunuz? Sanki böyle az ıkınsam dokunsam elime gelcek gibi. Sizinde öyle mi?
Bitanem benim oyle sanki elime gelcek gibi ben oyle hissediyorum hatta tuvaleti bile rahat yapamiyorum korkuma sanki tam boyle vajina agzinda duruyo gibi oluyo bazen

Bitanem benim oyle sanki elime gelcek gibi ben oyle hissediyorum hatta tuvaleti bile rahat yapamiyorum korkuma sanki tam boyle vajina agzinda duruyo gibi oluyo bazen

Canım kilosuda boyuda gayet guzel 25 nisan benimde 31 hafta 4 gunluk hamileyim 29 haftada 1239 kg idi doktor cok iyi demisti

Doktorda normal dedi 8 Mart'ta nts giricem Allah'ın izniyle artık korkularım başladı inş sağlıklı sahatli olur

Zaten bebeğim başını aşagıya dönmüş şuanlık bi sıkıntı gözükmüyor allaha şükürler olsun ama yinede biz anne adayları merak ediyoruz iştr

Zaten bebeğim başını aşagıya dönmüş şuanlık bi sıkıntı gözükmüyor allaha şükürler olsun ama yinede biz anne adayları merak ediyoruz iştr
Tabiki merak edilmezmi insallah hic bi sorun cikmaz bi nefeste hepimiz kurtuluruz canim :))

Kafası mı bilemiyorum da bazen hem makatımda hem ön tarafta bir şeylerin hareket ettiğini hissediyorum. Hele bazen (özellikle araba kullanırken ) sanki tekmeliyor oramı çıkacak sanıyorum. Yaramazlar

Ben daha çok yukarda hissediorum hareketini falan..kafasını aşağıda pek hissetmedim yada fark etmedim.. çişim geldinde hissediorum baskıyı sadece:))
Alev hoş geldin sende..bebişin gayet iyi bencede..sağlıklı olsunlarsa 2gr eksik fazla sorun olmas bence:)

Yani normaldir herhalde artık bebis yavas yavas asaaya dusmeye basliyo karnimiz iniyo ya ondandir :))

Kafası mı bilemiyorum da bazen hem makatımda hem ön tarafta bir şeylerin hareket ettiğini hissediyorum. Hele bazen (özellikle araba kullanırken ) sanki tekmeliyor oramı çıkacak sanıyorum. Yaramazlar

:) çok teşekkür ederim kızlar. Kadikizibenim bebekler arabanın titreşimlerini hisseder ve tepki gösterirmiş garip ama öyleymiş. Herhalde seninki fazla duyarlı arabanın titreşimlerne. Oyyy cennet kokulular bize neler hissettiriyorlar eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…