- 10 Mayıs 2011
- 21
- 19
- 88
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.521
Ne güzel bebislerinizi görmüşsünüz kizlar beb ozel e gitmeme ragmen 4 boyutlu ultrason yok yani var eğer istersen onun icn de ayri ücret odemen gerekiyor 180 lira falan, ee zaten muayene ucreti 95 lira ödüyorum birde onun ocin vermek zor geldi açıkcası malum bebegin hazirliklari icin de bir sürü masraf yapiyoruz
Hayret bursa gibi bi yerde böyle bi uygulaama. Çok şaşırdımBursadayim yıldırım doruk hastanesi
Bin hastaneler bildiğin işi ticarete dökmüşHaklisin tatlim ama bazi illerde durum boyle maalesef. Antalyada da cogu hastanede detayli ultrason icin 150tl ve ustunde ucret cikariyorlar.
Bu arada drum son haftalarda bebisi usgde bir butun olarak hic gostermiyor. Sadece kemik gelisimi icin ayri ayri olcum aliyor sizlerde de durum boyle mi?
Aynen öyle canım hastaya hasta gözüyle değil müşteri gözüyle bakıyorlarBin hastaneler bildiğin işi ticarete dökmüş
Valla canım hastanelerin bu ücretleri ne olacak bilmiyorum. Ben de pembe maviye devam ediyorum. Ve bir gece yatmam gerekti sancım olduğu için. 700 tl ücret ödedik. Şimdi acil bir şey olmasın diye dua ediyorum Doğuma kadarNe güzel bebislerinizi görmüşsünüz kizlar beb ozel e gitmeme ragmen 4 boyutlu ultrason yok yani var eğer istersen onun icn de ayri ücret odemen gerekiyor 180 lira falan, ee zaten muayene ucreti 95 lira ödüyorum birde onun ocin vermek zor geldi açıkcası malum bebegin hazirliklari icin de bir sürü masraf yapiyoruz
Bitanem benim oyle sanki elime gelcek gibi ben oyle hissediyorum hatta tuvaleti bile rahat yapamiyorum korkuma sanki tam boyle vajina agzinda duruyo gibi oluyo bazenKızlar biraz özel olacak ama bişi sorcam. Bebişinizin başını aşağınızda hissediyor musunuz? Sanki böyle az ıkınsam dokunsam elime gelcek gibi. Sizinde öyle mi?
Bitanem benim oyle sanki elime gelcek gibi ben oyle hissediyorum hatta tuvaleti bile rahat yapamiyorum korkuma sanki tam boyle vajina agzinda duruyo gibi oluyo bazenKızlar biraz özel olacak ama bişi sorcam. Bebişinizin başını aşağınızda hissediyor musunuz? Sanki böyle az ıkınsam dokunsam elime gelcek gibi. Sizinde öyle mi?
Canım kilosuda boyuda gayet guzel 25 nisan benimde 31 hafta 4 gunluk hamileyim 29 haftada 1239 kg idi doktor cok iyi demistiİyi akşamlar hepinize bende Yen'i katıldım inş 9 Nisa'n verilen tarih kaç haftalıksınız ve bebeklerinizin kilosu kaç ben 33 hafta 4 günlük hamileyim ve 2kg 120 grm boyu ise 45 cm kilosu az geldi bana ama doktor gayet iyi dedi sizce nasıl kızlar
Tabiki merak edilmezmi insallah hic bi sorun cikmaz bi nefeste hepimiz kurtuluruz canim :))Zaten bebeğim başını aşagıya dönmüş şuanlık bi sıkıntı gözükmüyor allaha şükürler olsun ama yinede biz anne adayları merak ediyoruz iştr
Normal bi durum bu herhalde? :)Bitanem benim oyle sanki elime gelcek gibi ben oyle hissediyorum hatta tuvaleti bile rahat yapamiyorum korkuma sanki tam boyle vajina agzinda duruyo gibi oluyo bazen
Yani normaldir herhalde artık bebis yavas yavas asaaya dusmeye basliyo karnimiz iniyo ya ondandir :))Normal bi durum bu herhalde? :)
Kafası mı bilemiyorum da bazen hem makatımda hem ön tarafta bir şeylerin hareket ettiğini hissediyorum. Hele bazen (özellikle araba kullanırken ) sanki tekmeliyor oramı çıkacak sanıyorum. YaramazlarKızlar biraz özel olacak ama bişi sorcam. Bebişinizin başını aşağınızda hissediyor musunuz? Sanki böyle az ıkınsam dokunsam elime gelcek gibi. Sizinde öyle mi?
Yani normaldir herhalde artık bebis yavas yavas asaaya dusmeye basliyo karnimiz iniyo ya ondandir :))
Kafası mı bilemiyorum da bazen hem makatımda hem ön tarafta bir şeylerin hareket ettiğini hissediyorum. Hele bazen (özellikle araba kullanırken ) sanki tekmeliyor oramı çıkacak sanıyorum. Yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?