- 9 Ağustos 2016
- 117
- 103
- 23
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #1.541
Amin canım.... gerçekten şu dünyadaki en güzel konum anne olmak gerisi boşmuş her duyguyu yaşıyosun şimdiden çok seviyorum onu şimdiden hayatımın merkezinde yaaa iyiki anne oluyorum baska bisey olmak istemiyorum:))))Çok saolun ya içimi rahatlattınız :) hayatım boyunca bütün duyguları ilk defa bir arada yaşıyorum sevinç panik mutluluk heyecan inş hepimiz sağlıklı Sahatli kucağınıza alırız Melek lerimizi :)
:) çok teşekkür ederim kızlar. Kadikizibenim bebekler arabanın titreşimlerini hisseder ve tepki gösterirmişgarip ama öyleymiş. Herhalde seninki fazla duyarlı arabanın titreşimlerne. Oyyy cennet kokulular bize neler hissettiriyorlar eheheh
Canım benim 2 haftadır öyle bebeğim baş aşağı pozisyonunu almış kafasını oramda hissediyorum ne zaman da hareket etse tuvalete koşuyorumKızlar biraz özel olacak ama bişi sorcam. Bebişinizin başını aşağınızda hissediyor musunuz? Sanki böyle az ıkınsam dokunsam elime gelcek gibi. Sizinde öyle mi?
Hangi doktor peki muayenehanesi nerde canim yardımcı olabilir misinTuba88 ben yıldırım da şevket yılmaza gitmiltim 1 kere 1.5 saat dr bekledim güya ark.tabsiyesiyle gittik dr da biliodu geleceğimizi.ben sinir oldum çıktım gittim..dewlet hastanelri gerçekten kötü bursada zübeyde çok kalabalık en fazla 2 3 dk var bakıo canlı, normal tmm bitti kalk.. brn hiç memnun kalmadım dewletten çok kalabalık oluşu beni zorluo. Arkadaşımın tavsiyesiyle hamileliğimin 2.ayından itibaren kadın doğum uzmanı olan dr.umun muhayenehanesine gidiorum çok memnunum..senin yerine de endişelenip dikkat eden bi insan var karsımda psikolojikmen de çok rahatım. Anlaşmalı özel hastane de doğum yapıcam dr.umla ewt para veriorum her ay ama değiyo sonuna kadar.memnunum. okuuorum yazdığınızı özele gidip bide 4boyut için ekstra para vermeniz banada tuhaf geldi. Ben 150 veriodum ayda 2 muayene için şimdi 170 veriorum.
Esentepe bp istasyonu arkası Umi plaza kat 1 de nihat gök kadın doğum uzmanı.istiosan senin için randewu alabilirim.Hangi doktor peki muayenehanesi nerde canim yardımcı olabilir misin
Cok teşekkür ederim canim ilgin icin cok sagol ama erkek doktor istemiyorum ben bayan doktorda kendimi daha rahat hissediyorumEsentepe bp istasyonu arkası Umi plaza kat 1 de nihat gök kadın doğum uzmanı.istiosan senin için randewu alabilirim.
Anladım canım rica ederim:)Cok teşekkür ederim canim ilgin icin cok sagol ama erkek doktor istemiyorum ben bayan doktorda kendimi daha rahat hissediyorum
Amin canım Allah razı olsunKızlar bende mayıs sonu haziran başı annesi olarak sizin tecrubelerinizden her gün faydalanıyoRum Rabbim hepinizden iyi doğum haberleri aldığımız o günleri de göstersin insallah...
Kızlar yaa 33 haftalığım suan. Karın bölgem yanlarımda , bel bölgemde kaşıntım var.Karınımın üst tarafında 4/5 tane ufak kırmızı şeyler var sinek ısırıgı gibi. Bi kaçtane de yanlarımda var . Ne olabılır acaba bu yaaaa
Ooo bide beni gör yeni yeni kaşintm basladi varya kirmizi benek benek oldu goguslerimde cok kasiniyoKızlar yaa 33 haftalığım suan. Karın bölgem yanlarımda , bel bölgemde kaşıntım var.Karınımın üst tarafında 4/5 tane ufak kırmızı şeyler var sinek ısırıgı gibi. Bi kaçtane de yanlarımda var . Ne olabılır acaba bu yaaaa
Kırmızı şeyler çatlak oluşumu canım daha sonra griye dönüyormuşKızlar yaa 33 haftalığım suan. Karın bölgem yanlarımda , bel bölgemde kaşıntım var.Karınımın üst tarafında 4/5 tane ufak kırmızı şeyler var sinek ısırıgı gibi. Bi kaçtane de yanlarımda var . Ne olabılır acaba bu yaaaa
Ya yorgani yastigi birtane olsun besik korumasi felan 2 3 adet nevresim olsa yeter hayatım yikar yikar takarsin iyi olurKızlar sizce bebek için uyku seti gerekli mi ? Yoksa onun yerine bol bol nevresim takımı almak mı daha mantıklı ?
Ama uyku setinin yorganı kullanılmıyor kiYa yorgani yastigi birtane olsun besik korumasi felan 2 3 adet nevresim olsa yeter hayatım yikar yikar takarsin iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?