NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Çok saolun ya içimi rahatlattınız :) hayatım boyunca bütün duyguları ilk defa bir arada yaşıyorum sevinç panik mutluluk heyecan inş hepimiz sağlıklı Sahatli kucağınıza alırız Melek lerimizi :)

Amin canım.... gerçekten şu dünyadaki en güzel konum anne olmak gerisi boşmuş her duyguyu yaşıyosun şimdiden çok seviyorum onu şimdiden hayatımın merkezinde yaaa iyiki anne oluyorum baska bisey olmak istemiyorum:))))

Ay bunu ilk kez duyuyorum demek tesadüf değilmiş ben de neden hep arabada yapıyor diyordum

Bu arada kızlar ben de normal şartlar altında Nisan annesi olacağım Allah nasip ederse. Ama benimki erken gelmeye pek meraklı şubat annesi bile olabilirim

Kızlar biraz özel olacak ama bişi sorcam. Bebişinizin başını aşağınızda hissediyor musunuz? Sanki böyle az ıkınsam dokunsam elime gelcek gibi. Sizinde öyle mi?
Canım benim 2 haftadır öyle bebeğim baş aşağı pozisyonunu almış kafasını oramda hissediyorum ne zaman da hareket etse tuvalete koşuyorum haliyle hep tuvaletteyim

Hangi doktor peki muayenehanesi nerde canim yardımcı olabilir misin

Kızlar Anadolu yakasında hisar hastanesi var ümraniye de. Ayşe hanım la İrem hanım hakkında bilgisi olan var mı ?

Kızlar bende mayıs sonu haziran başı annesi olarak sizin tecrubelerinizden her gün faydalanıyoRum Rabbim hepinizden iyi doğum haberleri aldığımız o günleri de göstersin insallah...

Kızlar yaa 33 haftalığım suan. Karın bölgem yanlarımda , bel bölgemde kaşıntım var.Karınımın üst tarafında 4/5 tane ufak kırmızı şeyler var sinek ısırıgı gibi. Bi kaçtane de yanlarımda var . Ne olabılır acaba bu yaaaa

Deri genişlediğinde oluo o kaşıntılar karnımız büyüyo yaa..bemde de vardı o si ek ısırığı gb kızarıklıklar şimdi yok arada oluomuş demekki rahat ol panik yapma normal şeler..

Ooo bide beni gör yeni yeni kaşintm basladi varya kirmizi benek benek oldu goguslerimde cok kasiniyo

Kırmızı şeyler çatlak oluşumu canım daha sonra griye dönüyormuş benim de var

Kızlar sizce bebek için uyku seti gerekli mi ? Yoksa onun yerine bol bol nevresim takımı almak mı daha mantıklı ?

Kızlar sizce bebek için uyku seti gerekli mi ? Yoksa onun yerine bol bol nevresim takımı almak mı daha mantıklı ?
Ya yorgani yastigi birtane olsun besik korumasi felan 2 3 adet nevresim olsa yeter hayatım yikar yikar takarsin iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…